Hotel Holiday Palace**** in Benalmádena Spanje beoordelingen 7.7 | Zoover

Hotel Holiday Palace**** Benalmádena

Beoordelingen Hotel Holiday Palace****

Avenida del Sol PK 215,6, 29630, Benalmádena
Hotel Holiday Palace scoort een 7,7 uit 10, op basis van 64 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Holiday Palace****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Holiday Palace**** in Benalmádena, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 78 vakantiefoto's van Hotel Holiday Palace**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Holiday Palace**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Hotel Holiday Palace**** met andere accommodaties in Benalmádena.

1 2 3 4 5 6 volgende

57 beoordelingen over Holiday Palace****

6,6
met jonge kinderen, Apr. 2012
"Zeker zijn geld waard"
Kris
8-4-2012 Wij logeerde van 1 tot 7 april 2012 in dit hotel en buiten het fijt dat er redelijk wat oostblokkers in het hotel verbleven hebben we geen slechte ervaringen.
Heel rustig, maar ja het is dan ook nog geen hoogseizoen.
Buffet is zeer uitgebreid met zowel koud als warm (vis en vlees) alsook desserten buffet (maar dit is in het zuiden nooit zo lekker als bij ons)
De All-in formule is echt spot goedkoop voor wat je krijgt (800 euro via touroperator voor 2volw en 2 kinderen 9 & 16 jaar). Normaal zijn enkel lokale alcoholische dranken incl maar de baccardi moesten we ook niet bijbetalen.

Ik vermoed wel dat in het hoogseizoen het heel druk is want het hotel ligt in een complex met 3 andere hotels met elk hun eigen zwembad en service, maar ook nog een gezamenlijk zwembad gratis voor all-in anders 6 euro pp (4 per kind) handdoekenservice gratis all-in anders waarborg binnenzwembad gratis enkel vanaf 16 uur voor kinderen

met partner, 2011
"Zeer mooi !!!"
Erwin
18-10-2011 Na al wat ik gelezen, was ik heel bang om naar dit resort te gaan, maar wat ik daar heb gezien en heb gekregen overtrof alles. Heel mooie kamers, met grote badkamer met bad en aparte douche en 2 lavabo's, airco en terras. Het eten was van ons ALTIJD warm en gevarieerd(verschillende soorten vlees en vis). Het resort ligt op een heuvel, maar is zeker te doen te voet, ik heb kinderen van 7 en 10 en die hebben nooit geklaagd. Er is tevens een busje die je elke 10 minuten naar beneden brent naar de beach club of naar boven naar het resort. het resort biedt ook een gratis bus aan 5 maal per week naar verschillende plaatsen oa benalmadene costa, fuengirola, mijas, torremolinos. Het resort ligt wel afgelegen en er is geen promenade om te wandelen, maar daar moet je niet over klagen, want dit weet je vantevoren. Het resort heeft 4 sterren en het krijgt van mij zeker ook die 4 sterren!!!!!!!!

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Wij begrijpen niet wat anderen te klagen hebben"
Carlos
21-9-2011 Wanneer wij op vakantie gaan, verdiepen wij ons van te voren goed in waar we heen gaan en hoe de omgeving is. Dus geen verrassingen. AI is bijna nergens 24x7, ook hier niet. Eten=perfect. Minder bagage van huis, obv borg iedere dag schoon badlaken, elke dag frisse handdoeken en aanvulling goede persoonlijke verzorging, welkomstchampagne en schaal met lekkers. In alles prima voorzien, geen last van andere gasten, gewoon heel relaxed.
Geweldige kidsclub,onze kinderen spreken alleen NL; is echt geen probleem.Men is heel geduldig en lief en het is prettig te weten dat kinderen met een gedragsprobleem ook daar terecht kunnen (!).
Verder vinden wij het een enorm goed beveiligd resort & dat is alleen maar erg prettig. Kluisje nemen=overbodig.
Wij hebben geen negatieve opmerkingen en voor ons is het hotel zijn vier sterren echt wel waard.Last van de crisis heeft heel Spanje, HP ook.Dus waterparadijs moet je nu je waterband huren; tja...
Autohuur? "bijna"noodzakelijk
Volgend jaar,gewoon weeR

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Een enorme teleurstelling"
Frank
14-11-2011 Al in vele landen All-Inclusive resorts beleefd, ook in Spanje. Maar dit hotel scoort absoluut onder de maat. Het eten is koud, wordt slecht bijgevuld en er wordt niets vers a-la-minute gemaakt. Verder zijn er veel zaken voor kinderen, mooie speeltuin en animatie echter de tijden van zaken zijn zo laat dat ze er niets aan hebben. Om 21:30 start de minidisco, daar hebben kinderen onder de 6 jaar niets aan. En dan de muziek:ze denken zeker dat iedereen doof is. De muziek staat zo hard, dat je oren na 2 minuten al fluiten. De service was ook niet echt heel vriendelijk. Klachten over het eten werd niets mee gedaan. En een restaurant dat pas om 19:30 opengaat is veel te laat voor onze kleine man van 2 jaar. We hadden ons verheugd op beach club. We hebben geboekt van 9 - 23 september. Tot onze grote verbazing sloten alle fasciliteiten in de beach club op 16 september. TODO Includo, noemen ze dat. nou verre van...... Was er dan niets goed. Jawel, de kamers waren prima.

met een groep, Aug. 2011
"Aardig maar niet voor tweede keer"
Fam Boxem
8-9-2011 Als 4 sterren aangegeven maar het is een 3 sterren hotel.Kamers lijken schoon maar als men goed kijkt zie je dat er niet goed schoon wordt gemaakt. Heb meegemaakt dat alleen bedden worden opgemaakt en handdoeken worden omgeruild met prullebakjes worden geleegd.In de periode dat we er verbleven kamers niet 1 keer schoongemaakt.Idem dito voor balkon.Eten koud (vlees)
Personeel vriendelijk. Nadeel ALL IN eindigd om 12 uur bij uitchecken kamer en je vlucht gaat pas s avonds is dat nadelig maar je kunt tegen betaling dat wel verlengen voor 17,50 euro per persoon

"Goed om terug te zijn!"
Di
22-4-2012 Zelfde kamer gevraagd, niet gelukt, tweede optie was wel uitgevoerd ! Er wordt toch echt zo veel mogelijk aan de wensen voldaan. Veel zelfde personeel als verl.jaar, wat in principe ook genoeg zegt. Voor kids perfect, zelfde gezichten in het animatieteam nl. Veel sport en spel en plezier voor iedere leeftijd. Ook hier heb je als ouderzijnde echt vakantie. Met een gerust hart je kinderen achterlaten bij het animatieteam en zelf even kunnen shoppen in Fuengirola of Torremolinos, of Benalmadena zelf. Heerlijk. Autohuur blijft een must. Parkeren geen probleem. Eten was wederom perfect, de echt luxe dingen zoals champagne-onbijt waren weggelaten, maar was wel logisch. Borg handdoeken was omhoog, borg BeachClub en huur zwemband a 6 euro was even verrassing maar geen punt. We hebben ons zeker prima vermaakt en hadden maar 1 minpuntje (net als velen) de kamerschoonmaak liet te wensen over. Openbare ruimte waren wél heel schoon. De perfecte vakantie wederom gevierd en 2012 reeds geboekt!

"Absoluut geen 4 sterren,nooit meer all inclusive !"
sander_77
7-10-2011 Na 1 dag was ik overtuigd, wat had ik een spijt dat ik die kritiek op zoover niet geloofde.

Groot complex met mooie kamers en leuke zwembaden. De schoonmaak viel erg tegen en het warme eten (met name vlees) is vaak of te rauw of te doorbakken en vaak koud.

Bij het zwembad was altijd plek, maar dat komt doordat driekwart van het hotel naar het zwemparadijs gaat, wat overigens goed te doen is met de pendelbus. Daar is het wel altijd druk. De vloeren rondom de zwembaden worden alleen geveegd, daardoor blijft alles dat kleeft zitten, gevolg: ongedierte. Schoonmaak is niets meer dan de lakens rechttrekken en handdoeken wisselen, als je "thuis bent" willen ze nog een keer een vochtig doekje gebruiken, maar ben je er niet, dan hoopt de rommel (met name stof) zich ernstig op. Ook de ventilatieroosters worden niet schoongemaakt net als plekjes die je niet vanuit staande positie kan zien. Onze airco had van binnen een laag stof van zeker 10mm en de leidingen van de wastafel ook.

"Heel goed resort in een stille omgeving"
krist
30-7-2011 Na al wat ik gelezen, was ik heel bang om naar dit resort te gaan, maar wat ik daar heb gezien en heb gekregen overtrof alles. Heel mooie kamers, met grote badkamer met bad en aparte douche en 2 lavabo's, airco en terras. Het eten was van ons ALTIJD warm en gevarieerd(verschillende soorten vlees en vis). Het resort ligt op een heuvel, maar is zeker te doen te voet, ik heb kinderen van 7 en 10 en die hebben nooit geklaagd. Er is tevens een busje die je elke 10 minuten naar beneden brent naar de beach club of naar boven naar het resort. het resort biedt ook een gratis bus aan 5 maal per week naar verschillende plaatsen oa benalmadene costa, fuengirola, mijas, torremolinos. Het resort ligt wel afgelegen en er is geen promenade om te wandelen, maar daar moet je niet over klagen, want dit weet je vantevoren. Het resort heeft 4 sterren en het krijgt van mij zeker ook die 4 sterren!!!!!!!!

"Leuk hotel met kinderen"
Fam. Clijsen
19-7-2011 Wij zijn geweest van 9-7 t/m 18-7

Wij vonden het een erg leuk en goed hotel.
vooral de animatie was leuk.
Eten ook lekker,het had alleen allemaal wat warmer gemogen!
Kamers ook netjes alleen hadden wij een balkon waar iedere dag heel wat duiven zaten te poepen,dus daar niet gezeten!!
Maar prijs-kwaliteit is goed dus wij hebben een leuke vakantie gehad

met jonge kinderen, Juni 2011
"Een mooi hotel waar het eten niet te hachelen is!"
AG Nagtzaam
4-7-2011 De locatie is erg afgelegen van de bewoonde wereld, als je voor rust komt (geen drukke promenade) is er niets aan de hand. Het strand is op een behoorlijke loopafstand, niet aan te raden met kinderen. De beach club is voor kinderen (van welke leeftijd ook) een aanrader. Het personeel is zeer vriendelijke en behulpzaam, spreken erg goed Engels. De kamer is erg mooi en ruim opgezet, een groot balkon maken de kamer af. Regelmatige schoonmaak en wisseling van handdoek(en).
Het enige absolute minpunt (als je van echt Spaans) eten houdt: het eten is niet afwisselend, smaakt hetzelfde (vlees of vis), is klef, koud, ronduit: VIES. Smaak is altijd iets persoonlijks, maar het kon ons niet bekoren in ieder geval. Wij zijn gewend om smaakvol te eten (Spaanse keuken) en dat was hier niet aan de orde.

Voor de rest zouden we er zo weer naartoe gaan, maar dan zonder All Inclusive.

1 2 3 4 5 6 volgende