Vraag & Antwoord Benalmádena

21 mei 2013

Benalmádena
Vraag & Antwoord Benalmádena

1 2 3 4 5 volgende

mooiste kamers (0 reacties)
hermien
7-5-2013
wie kan mij vertellen welke kamers de mooiste ligging. zeezicht hebben

veel trappen of steile hellingen (1 reacties)
jos
31-3-2013
is het voor mensen die wat minder goed ter been zijn goed te doen om vanuit het hotel aan het strand te komen, of zijn er veel trappen of steile hellingen. Eerder in benalmadena geweest in app. benal beach, vanuit daar was het een redelijk steile helling naar het strand.

ieac
14-5-2013
Nee zeker niet voor mensen die slecht ter been zijn! Erg veel trappen en hellingen.

Website (1 reacties)
Appartement Mediterra
Vakantieganger
12-2-2013
Hallo, Ik ben op zoek naar de website van dit appartement of een touroperator waar je dit appartement kunt huren.Kan iemand mij hieraan helpen?

rianne
11-3-2013
www.zuidspanjevakantie.nl dit is één eigenaar, van één appartement.

strand (0 reacties)
Hotel Holiday Polynesia****
Esther
12-1-2013
Hoe kom je bij het strand en de zee? Is het een mooi strand? Loopt de zee geleidelijk af of is het een ruwe zee?

hotelkamer (1 reacties)
peter van der vooren
1-11-2012
heb je op de kamer van hotel triton ook een koelkast en een waterkoker

Frans
12-4-2013
geen koelkast, geen waterkoker

Vervoer vanaf Malaga. (0 reacties)
Peter Nijenhuis
1-11-2012
Hallo beste mensen, weet iemand of je makkelijk met de trein naar Sevilla kunt komen en hoe lang duurt het van af Malaga. Is er ook een mogelijkheid om met de trein naar Gibralta te gaan?

ligbedden en parasol bij zwembad betalen? (0 reacties)
Appartement MS Alay***
a janssen
19-9-2012
Weet iemand hoe het zit met de ligbedden en parasol bij het zwembad van het appartement Alay. Ik heb gelezen bij een engelse vertaling dat deze betaald moeten worden

wie kan mij zeggen over auto parkeren?? (0 reacties)
Appartement MS Alay***
Mutsaerts
4-9-2012
Wij gaan over een tijdje naar Benalmadena MS Alay. Maar kunnen wij de auto in de buurt van het appartement parkeren??Ben ik nl zeer benieuwd naar Dank u wel

Supermarkt (1 reacties)
Chantal_m
14-8-2012
Hallo, Kan iemand mij vertellen hoe ver het lopen is na de Lidl vanaf het Hotel??? Alvast bedankt!

K.Bakker
30-9-2012
Van Hotel Siroco tot aan het Lidl filiaal is ongeveer 1 kilometer lopen

Lidl (1 reacties)
Chantal_m
14-8-2012
Hallo, Ik zag dat er een Lidl in Benalmadena zit en mijn vraag is hoe ver is dat lopen vanaf het hotel?

gernol
10-10-2012
1,5 km en er stopt ook de bus richting malaga

wie weten er meer informatie over het volgende. (1 reacties)
sandy
30-7-2012
hallo damens/heren mijn vriend ( 24 ) en ik (23 ) gaan van 1 december 2012 tot 6 december 2012 naar hotel sirocco, wie kan ons vertellen of het in deze tijd ook strand weer kan zijn? en of je daar in de buurt leuke dingen kan gaan doen zoals bijvoorbeeld met dolfijnen zwemmen etc. is er een discotheek in de buurt? en hoe kan ik zorgen voor een koelkast op mijn kamer. alvast vriendelijk bedankt voor de reacties.

Van Belzen
6-8-2012
In december kan het 15 graden zijn of 25 graden dat weet je niet van te voren dit jaar was het op 1 januari strandweer en kon er in de zee worden gezwommen, maar dat is niet gegarandeerd je moet een beetje geluk hebben. In hotel Siroco hebben alleen de Superior kamers een koelkast je kunt bij je boeking een superior kamer aangeven. In de zomer zijn er in de Puerto Marina voldoende aanbieders voor een boottochtje in de Winter zal dat minder zijn en weersafhankelijk. Discotheken zijn er wel vooral in het weekend kan het er druk zijn, je kunt ook nog uitwijken naar Torremolinos of Malaga gewoon even daar vragen aan een jonge man\vrouw van de bediening die weten wel waar je heen moet gaan. Als je een voetbal fan bent een bezoekje aan stadion malaga en het nabij gelegen overdekte winkelcentrum. Er zit vlakbij het hotel ook een nagelstudio waar je al voor 10euro een manicure kan laten doen best leuk tijdens je vakantie. Veel plezier!

animatie (1 reacties)
marion
10-7-2012
Wij gaan half juli voor de eerste keer naar hotel Triton. Kan mij iemand vertellen of er s'avonds animatie is in het hotel ? En zo ja, wat kunnen wij verwachten ?

Hennie-MarianLurling
28-7-2012
wij zijn net terug er is s-morgens en s-avonds van alles te doen van shows tot disco enz voor elk wat wils

Wie weet>>> (2 reacties)
Janneke
9-7-2012
Wie weet of er in de buurt van het hotel een station is of is er alleen 1 in het centrum?

Monica
10-7-2012
Vlakbij het hotel is een busstation. Vandaaruit kun je naar diverse plaatsen, zoals b.v. Malaga Heel goedkoop. En je kunt ook met de bus naar het treinstation boven. Wij zijn afgelopen dec/jan geweest in Sirocco. Bij de VVV (vlakbij het hotel) kun je alle gegevens vd omgeving krijgen.

Janneke
10-7-2012
Dank je Monica. Hier heb ik veel aan! Wij gaan in oktober. Zijn nog niet in Benalmadena geweest. Wel in Torremolinos en Fuengirola. We hebben er veel zin in!

Aqua mania (0 reacties)
Hotel Holiday Polynesia****
Jessica
22-6-2012
hoort het aqua mania echt bij dit hotel? Of is het ook voor andere ? kun je daar dan ook gebruik maken van de all in

half pension (2 reacties)
smet ann
9-6-2012
is de drank vb water inbegrepen bij avond eten of een biertje/wijntje of de prijs we gaan 25/6 dank u

miranda
12-6-2012
nee, drank zit er niet bij. 0,5 liter water kost €1,50. houd tevens rekening dat mannen een lange broek aan moeten bij het avond buffet.

smet ann
12-6-2012
ach ja ze hebben gezegd in reisburou een deftige 3/4 broek mag ook geen lange zwemschorten maar das nergens dat dat mag dank u

badlaken service (1 reacties)
van der pol
6-6-2012
beschikt het hotel over een badlaken service.

H.R.
19-6-2012
neen

Restaurantjes/Uitgaan/Winkels (1 reacties)
Sanne
26-5-2012
Wij (23 jaar & 21 jaar) willen naar Benalmadena gaan maar twijfelen of dit niet te saai is onze leeftijd. Wij hoeven niet elke dag uit maar vinden het wel gezellig om savonds op een gezellige drukke boulevard nog wat te drinken/ eten of winkels te bezoeken. Is dit wel te vinden in Benalmadena of is dit meer voor ouderen en moet je daarvoor naar andere badplaatsen toe?

M. de Blaey
29-6-2012
Hallo, Benalmadena zal jullie zeer zeker bevallen, vooral de zeer mooie grote stranden en de leuke terrasjes en restaurantjes op en langs de schitterende boulevard. De haven daar zul je echt iedere avond naar toe gaan, er is genoeg de doen en er zijn diverse disco's en cafe's. Het is helemaal niet saai - ga ook met de stadsbus en trein naar bv. Malage, Fuengirola of Marbella, het is allemaal te doen voor een spotprijs. Veel vakantie plezier en genit van deze mooie mondaine badplaats tegen redelijke prijzen.

1 2 3 4 5 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit