Appartement Diamond Sahara Sunset**** in Benalmádena Spanje beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Appartement Diamond Sahara Sunset****

Appartement Diamond Sahara Sunset**** Benalmádena

Beoordelingen Appartement Diamond Sahara Sunset****

Avenida Rocio Jurado s/n, 29630, Benalmádena
Appartement Diamond Sahara Sunset scoort een 8,4 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Diamond Sahara Sunset****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Diamond Sahara Sunset**** in Benalmádena, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 48 vakantiefoto's van Appartement Diamond Sahara Sunset**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Appartement Diamond Sahara Sunset**** met andere accommodaties in Benalmádena.

19 beoordelingen over Diamond Sahara Sunset****

met oudere kinderen, Dec. 2011
"Je krijgt waar voor je geld!"
Marianne
23-12-2011 Afgelopen week in Sahara Sunset verbleven. Een heel fijn complex, zeer centraal gelegen. Wij hadden met zn drietjes een 3 kamer appartement. Volledig ingericht, ruim voldoende. 1 mogelijk minpuntje: ons balkon lag boven het speeltuintje en basketbalveldje. Het was nu stil, dus het gedreun van de zware bal tegen het net was vol te houden, maar als het drukker is.........?
Er wordt veel (gratis!) georganiseerd vanuit het complex. Niets dan lof voor het personeel, heel vriendelijk. We hebben enorm geboft met het weer, gemiddeld 20 gr en alleen maar zon! Zwembad was jammer genoeg zeer koud, maar in de jacuzzies was het goed te verblijven.

met vrienden, Okt. 2011
"Geweldig complex"
LIESBETH WILLEMSE
25-10-2011 wij zijn vanaf 8 oktober een weekje in dit complex geweest. het was fantastisch. het werd heel goed schoon gehouden, de inrichting was erg gezellig, een zeer ruim terras en het was er heel rustig dus we hebben prima geslapen. ook de bedden waren heel goed. Verder is het ideaal dat er een kleine supermarkt is en een pinautomaat in de hal bij de receptie. De ligging t.o. het strand is perfect en loopafstand tot het mooie haventje is ca.20 minuten.Wij zullen hier zeker nog eens terug gaan.
De enige domper op een fantastische vakantie is het feit dat we niet zijn opgehaald door de bus op weg terug naar het vliegveld. We hebben na ruim een uur wachten op de boulevard, zelf een taxi moeten nemen om nog op tijd op het vliegveld van Malaga te komen. Ben benieuwd of we hier ooit nog een reactie van touroperator op zullen krijgen. Tot nu toe geen reactie op mijn mailtje ontvangen.

met vrienden, Sept. 2011
"Voor herhaling vatbaar!"
aste-rix
23-9-2011 Appartementen zijn zeer netjes en compleet ingericht.
Personeel is heel vriendelijk
Het hele complex is ziet er goed verzorgd uit en wordt goed onderhouden.
Het restaurant bij het complex is aan te bevelen en hanteert schappelijke prijzen

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Diamond Sahara Sunset...

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Leuk appartement"
dianaenronald
15-8-2011 Wij zaten in Royal Dunes. Het appartement was ruim en schoon, niets op aan te merken. Complex heeft 2 zwembaden, maar helaas moet je 's ochtends al vroeg je handdoek neerleggen anders is er geen zonnebed meer beschikbaar. Het is echt asociaal dat mensen handdoeken neerleggen en vervolgens de hele dag niet op komen draven. Verder is alles vooral op Engelsen gericht, die zijn er dan ook in grote getale. Benalmadena is een aardig stadje met veel restaurants en terrasjes. Alleen jammer van de drukke weg langs de boulevard.

met jonge kinderen, Juni 2011
"Mooi app complex"
van dommelen
17-6-2011 Het is een mooi app complex, mooie kamers, ruim van opzet, alles erop en eraan. schoonmaak, redelijk!!
ligging goed,straat over en je zit aan het strand met een leuk strandtentje.
lopen kun je naar de haven.
veel engelsen in het complex, wat mij heeel erg tegen is gevallen is dat de kinderen niet in het zwembad mochten met een balletje,band etc.. waardoor het zwembad voor onze kinderen(8 en 11) erg saai was, echt een minpunt!! want daar kom je toch voor. binnenbad super met bubbelbad in bubbelbad moesten de kinderen van de badmeester altijd met begeleiding......ook niet fijn, wat mag wel.... !!! ik vind het een complex voor wat ouderen of stellen zonder kinderen.

kinderanimatie was er wel maar niet duidelijk aanwezig.

met vrienden, Feb. 2011
"Mooi ingericht,goede bedden,gunstig gelegen"
ger
14-2-2011 Een mooi appartement van alle gemakken voorzien,oven ,magnetron goede keukenuitrusting.
Er ligt vlakbij een mooi park en de boulevard is ook heel dichtbij.
Wij gaan zeker nog een keer naar dit appartement.

met partner, Nov. 2010
"Het beste in Benalmadena !"
J+M
29-11-2010 Alles klopt hier, ligging rustig en toch centraal vlak aan de boulevard, 20 minuten lopen naar de haven, receptie uitmuntend, inrichting appartement helemaal compleet, prima schoonmaak (5x per week), heerlijk ruim en zonnig balkon (vraag
hierom bij de receptie), pracht tuin. Restaurant bij complex heet Kasbah, ook prima
en betaalbaar en 5x per week animatie (ook in november). Kortom een heerlijk complex en iedereen is super vriendelijk. Een absolute uitblinker in Benalmadena !

met partner, Sept. 2010
"Lux complex,goede service,aanrader!!!!!!"
Caroline
28-9-2010 Appartement Sahara Sunset in Benalmadena is super. Lux complex en van alle gemakken voorzien. 2 zwembaden,waarvan 1 wat rustiger,gezellig restaurant en leuke animatie. Elke dag schone handdoeken.Naar de haven ongeveer 20 min lopen.Gezellige restaurants,aanrader het chinees/Japans restaurant Yakura.Alles is goed met de bus te ondernemen,deze stopt dichtbij het appartementen complex.Super vakantie gehad met partner!!!!!

met partner, Sept. 2010
"Super Complex !!!"
Caroline
5-10-2010 Eind september terug gekomen van een geweldige vakantie in een super complex Sahara Sunset.Vriendelijk personeel.Absoluut geen last gehad van de Timesharing.Appartement is van alle gemakken voorzien,behalve de vaatwasser, Luxe ingerichte keuken.Twee zwemmbaden waarvan 1 wat rustiger,een gezellig restaurant en een leuk animatie team,ook 's avonds.Naar de haven is ong.20 min.lopen daar zitten goede restaurants.Aanrader is de Chinees Yakura.Zoek je de nederlandsecafe's dan is Carihuella het einde,wel een stuk lopen.Goede bus verbindingen.Een echte aanrader!!Gelegen buiten de drukte maar goed begaanbaar lopend,bus,taxi

met partner, Aug. 2010
"Hele mooie ruime appartementen"
Rianne
6-9-2010 Wij zijn 4 sept teruggekomen van 10 geweldige dagen in Sahara Sunset. De appartementen zijn heel ruim en mooi ingericht. Alles wat je nodig hebt is aanwezig.
Wij kwamen s'nachts aan en het was fijn dat er al koffie, thee, suiker, melk en water aanwezig was. Allen de vaatwasser die beloofd was is er inderdaad niet.
Het appartement was in "royal Sierra", lekker rustig achter de andere appartementen.
We hadden de pech dat de airco kappot ging, maar we konden zoveel waaiers krijgen als we wilden. Ze boden ook aan om van appartement te wisselen, maar we zaten perfect dus hebben het zo gelaten. Wel een hele goede service.
Schoonmaak was er elke dag behalve op woensdag, en schone handoeken waren er voor elke dag. Door middel van een briefje op het bed werd het bed verschoond.
Het enige minpuntje was dat de hostess vergeten had de vetrektijden van transfer naar de luchthaven in de map te stoppen, dus moesten we de avond voor vertrek zelf nog naar het hoofdkantoor bellen.

een aanrader.