Hotel Bali (+app.)*** in Benalmádena Spanje beoordelingen 7.7 | Zoover

Hotel Bali (+app.)*** Benalmádena

Beoordelingen Hotel Bali (+app.)***

Avda. Telefonica 7, 29630, Benalmádena
Hotel Bali (+app.) scoort een 7,7 uit 10, op basis van 35 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Bali (+app.)***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Bali (+app.)*** in Benalmádena, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 61 vakantiefoto's van Hotel Bali (+app.)*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Bali (+app.)*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Hotel Bali (+app.)*** met andere accommodaties in Benalmádena.

31 beoordelingen over Bali (+app.)***

met oudere kinderen, Dec. 2011
"Nooit meer!"
Joke
8-1-2012 Wij zijn net teruggekomen en zijn erg teleurgesteld in dit Hotel!
Het eten was gewoon koud! Elke dag kregen we hetzelfde te eten. Er waren alleen maar 70 plussers en de animatie viel erg tegen. Elke avond bingo en karaoke! Er was maar 1 animator per dag! De all inclusieve formule viel erg tegen. In de middag kreeg je alleen hotdog en tosti en een klein ijsje!
Veel mensen waren daar aan het klagen maar ze deden er niets mee.
Ik kan niet snappen dat iemand het hier leuk vind, voor de jongeren is hier zeker niets te doen. Omgeving is wel mooi, wij hebben van armoe maar een auto gehuurd en zijn er 10 dagen op uit geweest.

met partner, Nov. 2011
"Leuke plaats, maar niet in het naseizoen"
Hans
19-11-2011 Alle medewerkers waren zeer vriendelijk, op de animatoren na. Deze waren te druk bezig met zichzelf, het versieren van gasten of met het ontlopen van de dingen waar ze juist voor aangenomen zouden moeten zijn.

De badkamer was toe aan een opknapbeurt. Het bad was kapot op meerdere plaatsen en op de plafonds zaten behoorlijke schimmelplekken.
Het bed was een verschrikking, te klein voor de langere medemens (slaap hier niet als je langer dan 1.80m bent) en veel te hard!

Er was een niet gevarieerd animatieprogramma, wat met name gericht was op ouderen (die natuurlijk ook in het naseizoen de overhand hebben).

Het eten was zeer Engels gericht. We hadden net zo goed in Engeland in een B&B kunnen overnachten wat dat betreft.

Tijdens overlast van dronken Engels na de overwinning op Spanje werden deze netjes verwijderd. Er werd vele malen excuses gemaakt, wat erg netjes was.

met partner, Mei 2011
"Fijn hotel centraal gelegen"
Ger en Lydia
23-5-2011 hotel Bali is een hotel wat aan een steile weg ligt , en het zit voor het grootste gedeelte vol met Engelsen !!!
alles is dan ook op de Engelsen afgestemd het ontbijt , het diner , en de entertainment
er was een optie om tot all inclusief over te gaan als je aankomt , en dat is nu net wat die Engelsen zoeken veel drank voor weinig geld
het eten was goed maar geen spaanse invloed , dus we hadden het gevoel dat we in Engeland met vakantie waren
kamer was netjes en er werd dagelijks gepoetst

met partner, Mrt. 2011
"5 mooie dagen"
Wimnul40
5-4-2011 Afgelopen 5 dagen in Bali gezeten.
We hadden voor Villa Sol gekozen ,maar deze is overgenomen door de Med Playa groep.
Dus omdat er gewerkt werd overgezet door M/P naar Bali.
Helemaal niet verkeerd ontbijt was al beter als vorige keer in V/S.
Kamer was oke en zag er netjes uit.
Elke dag schoon gemaakt en goed.
Ja en er zitten Engelsen ,maar daar stoor ik me niet aan en zij zich niet aan mij dus daar blijf ik niet voor thuis.
Ja die helling waar hij aan ligt is vervelend dus ben je slecht ter been ,niet doen en anders voor ff eruit gerust boeken,niks mis mee.

met partner, 2010
"Prima hotel"
Angelique
14-9-2010 Bali is zeer zeker aan te raden voor een strandvakantie aan de Costa del Sol, mits je goed ter been bent omdat het hotel aan een hellende weg ligt.
Eenvoudige, maar schone kamers. Schoonmaak en wisseling handdoeken elke dag. Wel erg gehorige kamers, je hoort de gasten boven je lopen.
Qua animatie is werkelijk overal aan gedacht, activiteiten voor de kids maar ook waterpolo, darts, minigolf en WII games voor de volwassenen en elke avond mini-disco en een show. Eten goed en gevarieerd.

"Mooi hotel"
Yves en Hanne
29-7-2010 Zijn net terug van Hotel Bali, hebben een leuke vakantie gehad, enige nadeel is de helende straat waar het hotel in gelegen is, zeker niet aan te raden voor mensen die slecht te been zijn! We hadden prachtig zeezicht!! Kamers iedere dag goed zuiver gemaakt. Shows zeer veel werk in gestoken, deze waren echt prachtig!! Kelners in het restaurant werken ook zeer hard! Nederlandstalige dame aan de receptie, wat het ook gemakkelijker maakt. Zwembad in Bali II is wel gezelliger dan in Bali I.

Zeker een aanrader!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Helemaal supper"
c van ipenburg
24-7-2010 wij zijn gisteren weer thuis gekomen en we hebben een supper vakantie gehad de mensen daar zijn echt heel vriendelijk vooral voor de kinderen alleen als je naar het strand wil moet je wel een drukke weg oversteken en heb je trappen die niet makkelijk zijn met kleine kinderen en een buggy om weer in het hotel te komen moet je een behoorlijk eindje klimmen maar het eten de kamers en de mensen van de bediening zijn echt een 10 waard het was er supper

"Super hotel!!!"
Marco&Dagmar
25-6-2010 We zijn net 2 dagen terug uit dit hotel,en het was super! We lagen in Bali 1,en hadden frontaal zeezicht,geweldig! De kamers waren netjes,en werden elke dag goed schoongemaakt. We zaten er op basis van all-inclusive,en dit ging perfect. Het eten,we hebben nog nooit zo'n goed buffet gehad als hier!! Iedere dag 4 verschillende soorten soep,diverse salades,groenten,vis,diverse soorten vlees,en heel veel deserts. Enige minpunt is dat het hotel aan een hellende straat ligt,en dat kan voor oudere wat lastig zijn. Verder voor een driesterren hotel,een super prijs/kwaliteit verhouding. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar!

met jonge kinderen, Juni 2010
"Voor ons niet meer..."
Johanna
23-8-2010 Voordelen: Ruim appartement (laatste gebouw), 2 zwembaden, internet is goedkoop.

Nadelen: Ligging op een helling, met warm weer, strandspullen en kleine kinderen een hele klim.
Alleen maar Engelsen en daar was het eten ook naar(erg vet!).
Schimmel op de muren (laatste appartementengebouw).
In 8 dagen werd er 2 keer gepoetst, 2 keer handdoeken verschoond(waarvan 1 keer op verzoek) en 1 keer bedden verschoond.
Voor ons de volgende keer een ander hotel.

met vrienden, Mei 2010
"Goed hotel"
Henny
30-5-2010 Hotel Bali is een goed hotel. Er komen veel Engelse en Duitsers. Het eten is erg goed en de bediening in de eetzaal is snel. Aan de bar laat de snelheid wel eens te wensen over, maar dat komt meer omdat er soms te weinig barpersoneel wordt ingezet. En dat is jammer. De kamers zijn gehorig, dat is wel een minpuntje. Verder hebben wij in dit hotel een prima vakantie gehad