Bed and Breakfast Casa El Sueño in Arcos de la Frontera Spanje beoordelingen 9.1 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast Casa El Sueño

9,5

Bed and Breakfast Casa El Sueño Arcos de la Frontera

Beoordelingen Bed and Breakfast Casa El Sueño

Calle Martin Montero 13, 11630, Arcos de la Frontera
Bed and Breakfast Casa El Sueño scoort een 9,1 uit 10, op basis van 53 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Casa El Sueño? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Casa El Sueño in Arcos de la Frontera, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 88 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Casa El Sueño vinden. Je kunt 1 video van Bed and Breakfast Casa El Sueño bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Bed and Breakfast Casa El Sueño met andere accommodaties in Arcos de la Frontera.

1 2 3 4 5 volgende

48 beoordelingen over Casa El Sueño

9,5
met partner, 2012
"Prachtige ligging!"
Sim
20-5-2012 Gezellige en mooi ingerichte B&B... De plek is fantatstisch, de route ernaar toe moet je echt volgen via de (goede) beschrijving van het B&B, dan lukt het je in een keer. De parkeergelegenheid is nog wat lastig, maar wellicht komt daar verandering in in de toekomst. Als je slecht ter been bent is de B&B en het plaatsje misschien wat lastig. Maar het is een B&B met een fantastisch uitzicht en heerlijk ontbijt! Het plaatsje is enig, de smalle straatjes en de restaurantjes zijn heel Spaans en dus echt genieten. Kortom, een heerlijk verblijf!

met partner, Apr. 2012
"Zeer gastvrije B&B in authentiek Arcos!"
Jos & Marieke
28-4-2012 Uko en Lieve geven je meteen een thuisgevoel, ze zijn zeer gastvrij. Ook krijg je goede tips voor uitstapjes in de omgeving (oa. een fietstocht over de Via Verde de la Sierra). Alles zag er schoon en sfeervol uit met mooie details. Het uitzicht vanaf het dakterras is geweldig. Arcos zelf is een zeer authentiek dorp.

Wat ons betreft zeker een aanrader!

met vrienden, Apr. 2012
"Super service en fantastische BB!"
nicolevanheek
23-4-2012 Wat een leuke BB in Arcos de la Frontera! Heel leuk en zeer gastvrij ontvangen door Uko en Lieve. Kamer brandschoon en leuk ingericht, ontbijt s morgens prima en gezellig in de keuken. S avonds bij thuiskomst branden de waxinekaarsjes in de schitterende hal, het voelt heel welkom. We komen hier zeker terug!

De beste prijzen en lastminutes voor Bed and Breakfast Casa El Sueño b...

met partner, Nov. 2011
"El Sueno mag je niet missen (Arcos de la Frontera)"
Lydia
17-11-2011 Het is een fantastisch onderkomen en Uko & Lieve verlenen meer dan uitstekende service. Je mag de keuken gebruiken mits je deze schoon achterlaat! Het uitzicht vanaf het terras is formidabel. De kamer/badkamer 'El Vista' die wij mochten gebruiken heeft een pracht uitzicht en is super schoon. In directe omgeving zijn diverse goede restaurants. Voordeel je hoeft in de avond niet meer met de auto op pad. Het parkeren van de auto daar moet je even doorheen, dat kan namelijk niet voor de deur maar is op 5/10 min loopafstand.

met partner, Okt. 2011
"Gastvrij verblijf in authentiek Spaans stadje"
Jerry Peijster
9-10-2011 Wij hebben een week overnacht in de torenkamer van B&B El Sueno. Uko en Lieve stonden altijd voor ons klaar, ook als we eens extra vroeg ontbijt wilde hebben. De goed uitgeruste keuken stond tot onze beschikking om ook eens zelf een maaltijd te bereiden, dat we vervolgens op het dakterras (met het mooiste uitzicht van Arcos) konden nuttigen. Kamer was schoon, handdoeken werden regelmatig vervangen en het bed werd dagelijks opgemaakt. Een raam tot aan de vloer gaf ook vanuit het bed een prachtig uitzicht op de omgeving. De auto in de buurt parkeren kan soms een probleem zijn. Er rijden echter busjes rond die je tot aan de deur van de B&B brengen voor 1 euro.

"Absolute aanrader !!"
Michiel en Marieke
1-9-2011 Wij zijn 2 nachten bij Uko en Lieve geweest. Het was perfect mooie kamers, wij hadden de kamer op het dakterras ruim en een fijne grote badkamer. Werden zeer gastvrij ontvangen en voorzien van allerlei zeer bruikbare tips voor dag trips. Kortom een absolute aanrader !!!

met vrienden, Mei 2011
"Super relaxed B&B"
p.arts
31-5-2011 Gastvrij onthaal door enthousiaste mensen. Leuke kamers en een fijn dakterras. B&B geeft je direct een "thuisgevoel". De Nederlands/Belgische uitbaters geven je graag informatie over het dorp. bezienswaardigheden en de omgeving

met partner, Apr. 2011
"Wederom fantastisch !"
Sebastiaan en Marië...
29-5-2011 Voor de 2e keer in een half jaar logeerden we bij Uko en Lieve in hun Casa el Sueño en het voelde als thuiskomen. Ditmaal hebben we een week in de kamer op het dakterras (La Vista) geslapen. Het uitzicht van de peña in deze kamer is geweldig mooi met het raam tot aan de vloer! Uko en Lieve hebben ons weer elke ochtend verwend met hun lekkere ontbijtjes en hun vele tips om de dagen te vullen en lekker te eten in de avonden. Een aanrader is de Boabdil (iets verder lopen) en natuurlijk de pizzeria als je niet te ver wil lopen. Wij vinden de typisch spaanse sfeer in Arcos geweldig en rond Arcos is veel te zien en te beleven en dan is Casa el Sueño echt een aanrader!

met jonge kinderen, Feb. 2011
"Fantastische b&b"
Remko
28-3-2011 Fantastisch uitzicht. Schitterend afgewerkte kamers , een romantische b&b. Goede bedden, goede badkamers en een top ontbijt. Je kunt duidelijk merken dat er een nederlands/Belgische standaard wordt gehanteerd qua romantiek en schoonmaak. Verder is het natuurlijk erg leuk om de b&b bekend van tv in het echt te zien. Ze kunnen ook goede tips geven over de omgeving. En dan vergeet ik nog even het schiterende dakterras...

met vrienden, Feb. 2011
"Absoluut een plek om naar terug te gaan!!"
Quinnie
1-4-2011 bijv. "Bed and Breakfast Casa El Sueño in Arcos de la Frontera is..." een geweldige plek om even tot rust te komen en waar ontzettend veel te zien is, en niet te vergeten een ontvangst door hele lieve mensen die hart voor hun werk hebben!

1 2 3 4 5 volgende