Hotel Kadampa** in Alhaurín el Grande Spanje beoordelingen 5.4 | Zoover

Hotel Kadampa** Alhaurín el Grande

Beoordelingen Hotel Kadampa**

Fuente del Perro, 29120, Alhaurín el Grande
Hotel Kadampa scoort een 5,4 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Kadampa**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Kadampa** in Alhaurín el Grande, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Hotel Kadampa** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Hotel Kadampa** met andere accommodaties in Alhaurín el Grande.

6 beoordelingen over Kadampa**

5,3
4,9
5,1
4,2
met partner, Mei 2011
"Toch goed ondanks andere beoordelingen"
tiarahvw
6-6-2011 Bij aankomst werden wij vriendelijk te woord gestaan in het engels. De kamer was eenvoudig, maar netjes en schoon. Het terrein is mooi en goed onderhouden. Bij het ontbijt konden wij kiezen uit diverse broodjes en beleg. De koffie en thee werd vers gemaakt. Dus voor ons zeker geen slechte ervaring. Het boedhistisch centrum was gesloten en daar hadden wij dus ook geen hinder van.

met vrienden, Sept. 2010
"Geen aanrader"
M Gerrits
26-9-2010 Reisorganistie had ons hier 2 ipv 1 nacht geboekt. Konden gelukkig zonder problemen omboeken naar 1 nacht. Afgelegen. Kamer eenvoudig en schoon. Ontbijt was minimaal. Alleen pizza mogelijk voor diner. Boeddistisch centrum bij hotel. Personeel ongeïnteresseerd. Geen aanrader

met partner, Sept. 2008
"Hel op aarde!!"
Verdel
20-5-2009 Wat een rommel, troep, hel. Dit hotel is twee (!) sterren, vegetarisch, boedistisch en alcoholvrij.... NIET DOEN DUS! Het enige positieve is het zwembad. Gewoon omdat het er is.

Het dorpje nabij (Alhaurin el Grande) is best aardig maar veel te ver om te lopen. Dus taxi halen.

Ontbijt heb ik bekeken...en links laten liggen. Iedereen deed dat. Koffie is goed.

Op zondagochtend gaat men los in het boedistische centrum vlak naast het "restaurant". Gelukkig mochten wij toen al weg.

Het slechtste vind ik het feit dat we daar MOESTEN verblijven van de reisorganisatie. Ik ben meer voor de vier a vijf sterren hotels. Die keuze scheen niet te bestaan. Dank u touroperator.

met partner, Sept. 2008
"Geitenwollen sokken"
W. Harting
3-10-2008 Wat een drama dit hotel. Een achteraf kamer met uitzicht op een braakliggend terrein. Klein, benauwd en een krakend bed. Verder een vegetarisch en alcoholvrij restaurant dat mij niets te bieden had. Op zich prima dat mensen zo de boel willen runnen maar laat de gasten kiezen wat zij willen. Dat een reisorganisatie dit gebruikt als overnachtingshotel is mij compleet een raadsel.

met partner, Mrt. 2008
Edwin
21-4-2008 enorm grote kamer, badkamer en balkon, maar erg afgelegen en eten is slechts een opgewarmde pizza en geen alcohol te verkrijgen, prima om op doorreis een nachtje te blijven

met partner, Juni 2007
Marieke
28-6-2007 Hotel Kadampa is een soort Boeddistisch meditatiecentrum; ver weg van enig leuk en lekker restaurantje. Het dorp is te ver om te lopen en de keuken van het hotel is een opwarm- en broodjesding; stelt niks voor. Wel een (koud) zwembad, op doorreis misschien een optie..Kamer ok.