Vraag en Antwoord over vakantie in Alhaurín el Grande in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz) | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.129 bezoekers online

Vraag & Antwoord Alhaurín el Grande

Leeftijd (2 reacties)
Vakantiehuis La Granja de Antonio
Sabina
25-8-2011
Hallo, Wij hebben 2 dochters van 5 en 6 jaar. Is dit voor hen ook geschikt? Of is het leuker voor peuters en kleuters? En mogen ze daar met bv een strandbal of luchtbedje in het zwembad om wat te dollen? Zou dit graag willen weten, omdat de locatie ons erg aanspreekt en wij daar volgende zomer mss wel naar toe zouden willen. Dank je wel!

Fam. Baas
30-8-2011
Hallo, wij zijn net een week thuis van La Granja en het is zeker geschikt voor 2 meiden van die leeftijd. Er waren meer kinderen van die leeftijd. Zelf hebben wij een meisje van 2 en een jongetje van bijna 5 en die hebben zich prima vermaakt. In het zwembad mag je met ballen luchtbedden e.d. er is een glijbaan bij het zwembad en een speeltuin met ook vermaak voor de iets ouderen. Er zijn volop spelletjes en boeken die gepakt kunnen worden. Er zijn thema avonden zoals bbq, tapas en flamenco waarbij alle kinderen mee dansen. Wat ons betreft echt een aanrader.

Sabina
30-8-2011
Heel erg bedank voor je antwoord. Het lijkt me echt een leuk adres om naar toe te gaan. Dan je wel.