Beoordelingen Bed and Breakfast Finca Sonrisa (Casita Sonrisa + app.)****

19 mei 2013

Finca Sonrisa (Casita Sonrisa + app.)****
Beoordelingen Bed and Breakfast Finca Sonrisa (Casita Sonrisa + app.)****
Camino las Minas 58-B, E-29120, Alhaurín el Grande
Overweeg je om een verblijf te boeken in Bed and Breakfast Finca Sonrisa (Casita Sonrisa + app.)**** in Alhaurín el Grande, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Bed and Breakfast Finca Sonrisa (Casita Sonrisa + app.)**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Bed and Breakfast Finca Sonrisa (Casita Sonrisa + app.) scoort een 9,9 uit 10, op basis van 59 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Bed and Breakfast Finca Sonrisa (Casita Sonrisa + app.)**** in Alhaurín el Grande, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Bed and Breakfast Finca Sonrisa (Casita Sonrisa + app.)****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Bed and Breakfast Finca Sonrisa (Casita Sonrisa + app.)**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 54 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Finca Sonrisa (Casita Sonrisa + app.)**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Bed and Breakfast Finca Sonrisa (Casita Sonrisa + app.)**** met andere accommodaties in Alhaurín el Grande.

1 2 3 4 5 6 volgende

54 beoordelingen over Finca Sonrisa (Casita Sonrisa + app.)****

9,6
9,7
9,8
met jonge kinderen, Mei 2013
"Top accomodatie!"
Sonja Braafhart
13-5-2013 Super B&B met ongekende gastvrijheid, service en een prachtig uitzicht! Ons verblijf van 12 dagen voelde aan als 1 warm bad! We gaan hier ook zeker terug komen!

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Super!"
Mathijn
22-4-2013 Wij verbleven hier 9 dagen met onze dochter van 9 mnd. De accommodatie is fantastisch! Wij hadden het rode appartement en dat is van alles gemakken voorzien.voor onze dochter stond er een bedje klaar op onze kamer en een kinderstoel. Het is er erg schoon en perfect onderhouden. Buiten biedt het grote terras van het appartement een geweldig uitzicht over de vallei.

Het is er erg rustig en prachtig gelegen. Alles is super schoon en perfect afgewerkt.

Al met al een unieke locatie met een fantastische service. Een fantastische accomedatie!

met partner, Apr. 2013
"Genieten!!!!"
Corryhommes
4-5-2013 Voor de tweede keer een heerlijke week in Finca Sonrisa gehad.Werkelijk alles is perfect!De casita,de prachtige locatie,het heerlijke ontbijt.Maar boven alles de gastrvrijheid van de eigenaresse.Finca Sonrisa is een plek om naar terug te verlangen.

De beste prijzen en lastminutes voor Bed and Breakfast Finca Sonrisa (...

met partner, 2013
"Super!"
rob frank
20-2-2013 wat een heerlijke week
wat een heerlijk ontbijt
wat een heerlijke sfeer
wat een heerlijke gastvrouw

we komen graag terug op deze fantastische plek

met partner, Feb. 2013
"Leukste en mooiste B&B ever!"
Linda en Joep van G...
17-2-2013 Wat een fantastische tijd hebben wij gehad bij Joan van Finca Sonrisa. Wij hadden geboekt voor 3 dagen en zijn een week gebleven. Eerst vier nachten in het rode appartement en daarna drie nachten in het blauwe appartement. Ik zou willen dat mijn eigen huis met zoveel smaak was ingericht! Afwerking was top! WIFI was prima, ook in het eigen appartement en dat is vaak niet zo in het zuiden van Spanje! Ontbijt was goed verzorgd met iedere ochtend wat anders extra, van een eiergerecht tot een wentelteefje. Aantal keren zelf gekookt, prima keukenuitrusting en als je iets mist, gewoon vragen! Het zwembad was heerlijk met mooie zonnebedden. Daarnaast een eigen terras met ook eigen zonnebedden. En 22 graden in februari.....daar teken je toch voor. We hebben ook meer dan genoten van de 2 honden, poekie en chica.....die gaan we zeker ook missen. Van de buitenkeuken hebben wij geen gebruik gemaakt maar er is een prachtige gasbarbecue! Kortom, wij komen terug!

met partner, Feb. 2013
"Verwend"
Willemien Schelling
14-2-2013 Als je bij Joan gaat logeren op Finca Sonrisa is het een feestje: Joan is een perfecte gastvrouw die heel goed aanvoelt wat de gast wil. De lokatie en de hele entourage zijn perfect. Hartelijk dank voor alle goede zorgen en we komen heel graag terug. Bram en Willemien

met jonge kinderen, Feb. 2013
"Heerlijk hoog in de bergen"
Madelon
2-3-2013 Het B&B was een verademing. Wat een lekker bed, heerlijk ontbijt, prachtige kamers en geweldige gastvrouw.

met partner, Okt. 2012
"Wat een prachtige plek voor een Bed & Breakfast!"
joyctoirkens
26-10-2012 Deze prachtige Finca ligt tegen een berghelling waardoor je vanaf je eigen terras een enorm mooi uitzicht hebt over de vallei. Zowel overdag als 's avonds, wanneer er overal lichtjes te zien zijn, is het prachtig.

Zowel voor de natuur- als cultuurliefhebber zijn er diverse uitstapjes mogelijk. Uiteraard moet je er wel rekening mee houden dat de reistijd over bergwegen langer is.
De finca is gelegen in een rustige omgeving en heeft een geweldige gastvrouw. Ze verzorgt een heerlijk ontbijt en staat altijd open voor een praatje.
De kamer zag er verzorgd uit en de bedden slapen heerlijk. Voor ons zoontje is er een kinderbedje bijgeplaatst.

met partner, Okt. 2012
"En droom vakantie!"
Dennis Janss
25-10-2012 Zoals iedereen op aan de foto's kan zien ziet het er schitterend uit! Het is een prachtige tuin met heerlijke plekjes waar je met mooi uitzicht van je ontbijt of gewoon een verfrissend drankje kan genieten. Afhankelijk van wat je dagbesteding is, is de ligging heel mooi. Omringd door levendige dorpjes waar het hele jaar bedrijvigheid is (niet zoals aan de kust) en centraal gelegen in de provincie.

Allemaal leuk en aardig maar waar deze B&B hoog op scoort is service!
Iets wat niet in woorden is uit te drukken maar wel je vakantie maakt of breekt. Mijn vrouw en ik hebben hier onze huwelijksreis gehouden en hebben een heerlijke tijd gehad. Joan is zo vriendelijk en service gericht, altijd in voor een gezellig praatje. De zorg en plezier waarmee ze ons ontbijtje klaar maakte was fantastisch!

We raden iedereen aan hier heen te gaan! Je zal hier echt tot rust komen. Als je eenmaal geweest bent wil je direct weer terug!

p.s. onze score is echt niet overdreven!

met partner, Sept. 2012
"Fantastische locatie !"
Corry Hommes
5-10-2012 Finca Sonrisa is een prachtige zeer rustige locatie,nabij Alhaurin el Grande.De inrichting van de casita en appartementen is zeer compleet en erg smaakvol en erg schoon!!
Het uitzicht is subliem,de verzorging uitstekend.Een bijzondere warme,hartelijk ontvangst door de vriendelijke Nederlandse gastvrouw.
Bij Finca Sonrisa vind je veel extra's o.a. Een volledig ingerichte buitenkeuken en een ruimte waar het ontbijt geserveerd wordt met daarbij de mogelijkheid om gebruik te maken van laptop,printer,dvd's en boeken.

1 2 3 4 5 6 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit