Beoordelingen Villa Casa Lenta

25 mei 2013

Casa Lenta
Beoordelingen Villa Casa Lenta
Alhaurín el Grande
Overweeg je om een verblijf te boeken in Villa Casa Lenta in Alhaurín el Grande, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Villa Casa Lenta zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Villa Casa Lenta scoort een 9,3 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Villa Casa Lenta in Alhaurín el Grande, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Villa Casa Lenta, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Villa Casa Lenta de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 24 vakantiefoto's van Villa Casa Lenta vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Villa Casa Lenta met andere accommodaties in Alhaurín el Grande.

12 beoordelingen over Casa Lenta

9,6
met jonge kinderen, Juli 2012
"Fantastisch huis (tot de volgende keer)"
Wolters
10-8-2012 Je kunt hier in alle rust genieten van het mooie uitzicht. De rust en natuurlijk het fijne en grote zwembad. Er is een 3-tal geweldige zithoeken ingericht. Voor degene die even de warmte uit willen is er een heel mooi terras buiten welk continu in de schaduw ligt. De kwaliteit van de meubels is erg goed. Geen plastic stoeltjes waarop je zit maar een goede set met goede kussens. Fijne ligbedden bij het zwembad (wordt 1x per week schoongemaakt door een alleraardigst beheerder!)
De keuken is van alle gemakken voorzien, oven, combimagnetron, vaatwasser, enorme koelkast, grilplaat.

Het regelen van de vakantie was ook erg prettig. Contact met de familie Berends is snel en goed. Bij aankomst stond er een lekker flesje wijn klaar en wat te drinken voor de kinderen.

De omgeving is heerlijk rustig. Echter binnen 25 minuten sta je op het strand van torremolinos. Elhaurin el Grande is voorzien van een winkels en voldoende supermarkten (3KM).

met partner, 2012
"Het was te gek"
Henk en Marijke Zei...
14-7-2012 Toch nog even een weekje in juni naar "Casa Lenta".
Het was te gek.Heerlijk huis op een prachtig stuk grond met olijfbomen.
Vanaf één van de vier gezellige terrasjes een uitzicht over de tuin en het
zwembad, waarvan wij veel gebruik hebben gemaakt (zie foto).
In alle rust op het terrasje genieten van een lekker glaasje wijn en het fraaie uitzicht.
We hebben menig uitstapje gemaakt in de omgeving en gezellige, interessante plaatsen bezocht.
We kunnen terugzien op een heerlijk weekje.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Absoluut geweldig...!!!!"
E Meulensteen
20-7-2012 Driekwart jaar geleden zijn we, op deze site, op zoek gegaan naar een vakantiebestemming in Spanje. Na wat zoeken, wikken en wegen, hebben we uiteindelijk Casa Lenta geboekt. Wat een voltreffer is dat geweest, vooral om de lokatie, zwembad, ruimte en rust.
Afgelopen weken (eerste twee van juli) hebben we mogen genieten van het geweldige huis en alles wat er bij hoort. Ales wat in eerdere recencies geschreven is klopt helemaal en is niet overdreven. Daarbij gevoegd de zeer klantgerichte en -vriendelijke communicatie met de familie Berends maakt dit alles helemaal af.

Zoek je een mooi villa in het zuiden van Spanje, met zwembad in een rustige omgeving (waar mooie plekken op rijafstand liggen) dan mag je villa Casa Lenta niet overslaan. Wij gaan er in ieder geval zeker vaker komen.

met een groep, Okt. 2011
"Mooi gelegen!"
Linda
6-11-2011 Wij zijn in oktober naar Villa Casa Lenta geweest, een prachtige villa rustig gelegen maar toch 5 autominuten van Alhaurin el Grande. De villa is van alle gemakken voorzien. Ook de locatie is ideaal, binnen 40 autominuten ben je in Marbella. Ik zal zeker in de toekomst graag nog een keer terug gaan!

met een groep, Okt. 2011
"Een fantastisch huis op een geweldige plek"
jan koets
24-10-2011 Casa Lenta is echt een aanrader. Fantastich huis met veel privacy op een zeer mooie en centrale locatie. Het huis heeft enorm veel ruimte, is goed en smaakvol ingericht, van alle gemakken voorzien, is zeer schoon en goed onderhouden. Rondom het huis zijn een aantal mooie ruime terassen, je kan er altijd in de zon of schaduw zitten en het zwembad is heerlijk.
In de nabije omgeveing zeer veel prachtige en uitdagende golfbanen en het strand op slechts 20 minuten rijden. En voor wie lekker wil eten is er enorm veel aanbod in de nabij gelegen dorpen.

met oudere kinderen, 2011
"Paradijsje op aarde!"
Brenda
19-8-2011 Wij hebben een droomweek gehad in dit fantastische huis!! Het voelde bijna een beetje als Villa Felderhof! Het contact met de eigenaren verliep zeer prettig en vlot. Alles via de mail en altijd dezelfde dag nog antwoord. Niets dan lof over hen en hun prachtige huis!!
Een bestemming waar wij zeker nog eens naar terug gaan!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Paradijsje op aarde!"
Brenda
18-8-2011 Wij hebben een droomweek gehad in dit fantastische huis!! Het voelde bijna een beetje als Villa Felderhof! Het huis is naast heel gezellig, ook mooi en praktisch ingericht. Een complete, grote keuken, ruime slaapkamers en badkamers.
De verschillende terrassen met zitjes zijn allemaal even gezellig en leuk en vanaf het dakterras kun je Malaga zien liggen. 's Avonds zijn daar adembenemende zonsondergangen te zien. Onze 14-jarige zoon woonde bijna in het zwembad!
Nog een fijne bijkomstigheid is de Nederlandse TV die te ontvangen is. Af en toe nieuws kijken is prettig.
Een bestemming waar wij zeker nog eens naar terug gaan!

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Fantastische plek"
Fam Kerstgens
9-5-2011 In de eerste week van mei verbleven wij in Casa Lenta, een waar genot. De villa is van alle gemakken voorzien en kan ook bij minder weer goed gebruikt worden, er is ruimte genoeg. Bij goed weer is het zwembad een genoegen net als de tuin. 's Avonds (ook overdag) geniet je van de stilte en rust op de diverse terrassen die de villa rijk is. Het contact en afspraken met de Familie Berends waren prima, net als het contact met de lokale contactpersoon.
Kortom een zeer geslaagde week die zeker voor herhaling vatbaar is.

met partner, 2011
"Een aanrader"
Hein Jansen
22-2-2011 Meestal is het weer in Andalucia goed maar de zon schijnt niet altijd. Dan waardeer je het des te meeer dat je in een ruim, licht huis verblijft dat van alle gemakken is voorzien. Oftewel: bij zon en regen is Casa Lenta een voortreffelijk vakantieverblijf. En we hebben recht van spreken, want nu we dit schrijven komt de regen met bakken uit de hemel. Niet dat we zielig zijn, want we hebben ook voluit kunnen genieten van de zon; op de comfortabele ligbedden bij het huis en in de uitgestrekte olijfbomengaard.
Bovendien verblijven we nu al voor de derde winter achtereen in dit huis en we zouden niet zijn terugkomen als… Vul zelf maar in. Casa Lenta is een huis om je wel te bevinden. De plezierige contacten met de eigenaars dragen daar zeker aan bij. Het is niet alleen goed toeven in en om het huis, Casa Lenta is ook een voortreffelijk uitgangspunt om het zuiden van Spanje te verkennen – van de zandstranden tot de toppen van Sierra Nevada.
Een aanrader.

"Schitterende vakantiewoning"
dominique tanghe
25-6-2010 Op een rustige locatie tussen de olijfbomen met absolute privacy.
Toch slechts op 5 min autorijden van Alhaurin el Grande stad met alle voorzieningen.Alle gewenste huishoudtoestellen en airco aanwezig in de zr comf grote villa. 2-6 pers. Mooi,groot en goed onderhouden zwembad met voldoende terraszetels/ligbedden in grote tuin.Torremolinos, Mijas e.a. op 20min rijden,Malaga, Ronda, Marbella vlot en moeiteloos bereikbaar. Goede en vlotte afspraken met eerlijke verhuurder. Aanrader !

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?