Bed and Breakfast Casa Don Carlos*** in Alhaurín el Grande Spanje beoordelingen 9.5 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 2.787 bezoekers online
Home > Spanje > Andalusie (Costa del Sol / de la Luz) > Alhaurín el Grande > Bed and Breakfast Casa Don Carlos***

Beoordelingen Bed and Breakfast Casa Don Carlos***

30 januari 2012

9,7
B&B Casa Don Carlos
9,5

Bed and Breakfast Casa Don Carlos scoort een 9,5 uit 10, op basis van 193 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Casa Don Carlos***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Casa Don Carlos*** in Alhaurín el Grande, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 87 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Casa Don Carlos*** vinden. Je kunt 1 video van Bed and Breakfast Casa Don Carlos*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Bed and Breakfast Casa Don Carlos*** met andere accommodaties in Alhaurín el Grande.

182 beoordelingen over Casa Don Carlos***

met partner, Jan. 2012
Je voelt je "thuis"
verwijle@planet.nl
19-1-2012 Aan alles was gedacht, auto stond voor uitgang vliegveld, golftassen waren aanwezig , golfbanen besproken.
Accomodatie in zijn geheel fantastisch.Eten super en gezellig met goede gesprekken.Zelfs toen het een dag regende stopte Carlos nog twee paraplu's in de golftassen,vroeg of we nog genoeg ballen hadden en we kregen nog een handdoekje mee.
Er was niets dat ontbrak door de goede zorgen van Ronald.
Wil je ergens naar toe, beide heren weten alles van de omgeving, geven routebeschrijvingen mee enz.

met partner, Dec. 2011
Heerlijk Relaxend
Marjan Koene
13-1-2012 Sinds 2006 zijn wij vaste bezoekers van Casa Don Carlos geworden. Afgelopen kerst hebben wij voor de 7e (of was het de 8ste keer) gelogeerd in Casa Don Carlos. Ik denk dat dit al genoeg zegt over de locatie! Het is voor ons een soort thuiskomen in een zeer relaxte sfeer en omgeving. Dankzij de gastvrijheid, de vriendelijkheid, de gezellige gesprekken, de maaltijden, de plek, de sfeer etc komen wij graag terug bij Carlo en Ronald. Ook dit keer enorm bedankt mannen!

alleenreizend, Dec. 2011
Uit de kunst!
Tom
19-1-2012 Zorgeloos tot rust komen is wat Carlo en Ronald van B&B Casa don Carlos hun gasten proberen te bieden. Hierin slagen ze wonderwel!
Alle ingrediënten hebben zij hiervoor in huis.
Keurige kamers, gezellige gemeenschappelijke ruimtes, een groot terras met uitzicht over de wijde omtrek, zwembad, jeux de boules baan en vooral...rust.
6 Dagen in de week een heerlijk diner met alle gasten samen aan tafel, waarbij vaak lang wordt nagetafeld. Niet omdat 't moet, maar omdat 't zo gezellig is.
Elke ochtend een heerlijk ontbijt in de ochtendzon en indien gewenst een lunch. Ook het "bargedeelte" is prima voorzien.
Verder een groot aanbod aan bezienswaardigheden en activiteiten in de naaste en wijde omgeving. En weet je iets niet, zij weten het wel!
Tot de volgende keer.
Tom.

met vrienden, Dec. 2011
Als het kon elk jaar terug
arma van rijsbergen
24-1-2012 Carlo en Ronald zijn meer dan gastheren. Het is als een warm bad, zo hartelijk verzorgen ze je. Verder ligt Casa Don Carlos erg centraal t.o.v. een hoop bezienswaardigheden en het uitzicht vanaf het terras is eigenlijk al genoeg.

alleenreizend, Nov. 2011
Gastvrij, prachtig, lekker eten, alles voorzien
Anne Fyens
18-11-2011 Bed en Breakfast Casa don Carlos in Alhourin el Grande is een adres om te onthouden ! Carlo en Ronald zijn fantastische gastheren en hebben heel wat tips voor bezoeken en wandelingen in de streek. De 'table d'hôtes' 's avonds is gezellig en het eten lekker. De B&B is een prachtig domein, heel mooi gelegen en met alle voorzieningen (ook verwarmd in de koudere periode!)

met partner, Nov. 2011
Heerlijke plek om te vertoeven
lia groot
29-11-2011 We mochten 4 dagen genieten van de mooie accommodatie en de verwennerij van Carlo en Ronald. Zeer verzorgd, prachtige ligging, heerlijk ontbijt en voortreffelijk diner. Wat kun je nog meer wensen als je vakantie viert. Een aanrader, ook voor de maand november. Andalusië is sowieso een mooi gebied, waar heel veel mogelijkheden zijn voor "doen" of "niets-doen". B&B Casa Don Carlos was voor ons de plek voor rust, ruimte en gezelligheid.

met partner, Nov. 2011
Als je in de watten gelegd wil worden....
Fam. Leenders
11-12-2011 Ronald en Carlo leggen de lat heel hoog en maken hun beloften meer dan waar. Hun inlevingsvermogen in de wensen van hun gasten is bijzonder sterk en hun informatie klopte altijd! Ontbijt en diner zijn perfect. Het hangt natuurlijk van de gasten af, maar het gezamenlijke diner was elke avond een schot in de roos. Bedden zijn uitstekend, vanaf de eerste nacht uitstekend geslapen!

met partner, Nov. 2011
Een paradijsje op onze eigen aarde
Marieke van den Hur...
21-11-2011 B&B Don Carlos is thuis komen als je met vakantie bent. Een gevoel van welkom in Spanje, heerlijk eten, rust, jezelf mogen zijn en genieten van een prachtig uitzicht, vrijheid, een heerlijk zwembad, heerlijke wijn, verrukkelijk eten en een superlocatie om een groot deel van Andalusie te verkennen!
Ronald en Carlos zijn gastheren pur sang, die precies aanvoelen wat je als gast wilt, hun tips zijn prima en de kamers zijn mooi en heel schoon.

Prima adres!
ria boon
22-11-2011 wij hebben hier pas nog in november 1 nachtje doorgebracht. Wat ons betreft gaan dat er zeker meer worden. We hebben al diverse BB bezocht in Andalusie, maar deze hoort zeker tot de toppers! Zeer gastvrij, en gezellig onthaal, heerlijk gegeten, prima kamer, gewoon echt niets op aan te merken. Deze twee mensen leggen het accent op de details, het zijn de kleine dingen die het doen! Fam. Boon

met partner, 2011
In één woord GEWELDIG!
Ingrid van de Koppe...
30-10-2011 Wij hebben een week gelogeerd in deze fantastische bed and breakfast. Het is schitterend gelegen met een fraai uitzicht over de omgeving. Brandschone kamers, een heel groot terras voor het hele huis langs met overal gezellige zitjes, prachtig aangelegde tuinen, een zwembad met kraakhelder water en een ligweide met comfortabele ligstoelen, heerlijk eten, 2 gastheren die hun gasten van a tot z in de watten leggen en ervoor zorgen dat het je aan niets ontbreekt, een gezellige huiskamer met boeken, spelletjes, televisie en muziek waar het heerlijk toeven is als het weer eens tegen zit. Ik heb overal een tien voor gegeven omdat ik werkelijk niet weet waar nog iets te verbeteren valt. Ok, één nadeeltje dan: als je hier geweest bent, is het heel moeilijk om nog een vakantieadres van dezelfde klasse te vinden.

9,7

met een groep (3)