Beoordelingen Bed and Breakfast Casa de Orange****

19 mei 2013

Casa de Orange****
Beoordelingen Bed and Breakfast Casa de Orange****
Fuente Abajo 58, 29129, Alhaurín el Grande
Overweeg je om een verblijf te boeken in Bed and Breakfast Casa de Orange**** in Alhaurín el Grande, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Bed and Breakfast Casa de Orange**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Bed and Breakfast Casa de Orange scoort een 9,3 uit 10, op basis van 149 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Bed and Breakfast Casa de Orange**** in Alhaurín el Grande, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Bed and Breakfast Casa de Orange****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Bed and Breakfast Casa de Orange**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 115 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Casa de Orange**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Bed and Breakfast Casa de Orange**** met andere accommodaties in Alhaurín el Grande.

143 beoordelingen over Casa de Orange****

9,6
met partner, Apr. 2013
"Dit is werkelijk een paradijs!"
Nina Stekelenburg
1-5-2013 Wij hebben onzettend genoten van ons weekendje in Casa de Orange. We kwamen 's ochtends om 10.00 uur aan bij de Casa en werden zeer hartelijk ontvangen met een geweldig ontbijt met lekkere broodjes en vers fruit.
De casa ligt op een geweldige plek met mooi uitzicht en een grote tuin en slechts op 5 min. lopen van het centrum waar je heerlijk kunt eten.
De kamer was groot en schoon en met goede bedden. Ook hebben wij veel gebruik gemaakt van de buitenbar waar je tegen een zeer betaalbare prijs hapjes en drankjes kunt gebruiken.
Casa de Orange is een mooi huis, in een prachtige omgeving met een ontzettend aardige en behulpzame gastvrouw.
Wij komen zeker een keertje terug!

"One in a million"
Fiera
25-4-2013 Een geweldige plek om naar toe te gaan om lekker uit te rusten en te genieten van de heerlijke locatie, kamers en de gastvrijheid. Zeer centraal gelegen (half uurtje vanaf Marbella en Malaga). Heerlijk ontbijt, fantastisch uitzicht vanuit de kamers op de sinaasappelboomgaard. Dit is veel meer dan een B&B!!! Ontzettend genoten en komen zeker weer!!

met partner, Apr. 2013
"Een heerlijke, gastvrije B&B om volop te genieten"
Marian en Jan Zuidv...
1-5-2013 Casa de Oranje in Alhaurin el Grande is een prachtig gelegen B&B in de heuvels, omringd door heerlijk ruikende sinaasappelbomen. De ontvangst en gastvrijheid door en van Monique is hartverwarmend en zodanig welgemeend dat je je meteen thuis voelt. De casa beschikt over prachtig en sfeervol ingerichte ruime kamers met uitstekende bedden. Het ontbijt is uitgebreid en zeer gevarieerd. Gastvrouw Monique heeft grote kennis van de omgeving en komt elke dag met nieuwe tips voor een leuke dagtrip. Kortom, een heerlijke plek om te relaxen en volop te genieten van de prachtige natuur, de stilte, de heerlijke geuren. Wij gaan er beslist weer naar toe. Marian en Jan Zuidveld

met vrienden, Apr. 2013
"Heerlijke plek.Vraagt om herhaling"
Ida en Karel Woonin...
23-4-2013 Bed and Breakfest Casa de Orange is een geweldige plek om naar toe te gaan,omdat de ligging geweldig is,heerlijke kamers beschikbaar zijn,grandioze service,tomeloze inzet van Monique,de eigenaresse en een fantastisch ontbijt.Je hebt een machtig uitzicht en het ligt slechts op een half uur rijden van het vliegveld.Zeer aan te bevelen

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Fantastisch"
Sandor
13-4-2013 Heerlijk met onze kinderen genoten bij Monique, die een toplocatie runt. Hier komen gastvrijheid, een goed ontbijt en de mooie ligging samen om echt te genieten van Andalusië.
De kamers zijn super goed verzorgd en heel schoon. Op het dakterras genoten van het uitzicht. Het strand is zeer goed te bereiken en er zijn allerlei bijzondere trips te maken in de omgeving.In Alhaurin zelf hebben we 2 toprestaurants bezocht met heerlijk eten en goede wijnen voor zeer weinig geld. Monique heeft ons zelfs weggebracht. Wat een service!
Ook is er een honestybar ingericht, waar op goed vertrouwen zelf een drankje gepakt kan worden, waardoor een middagje aan het zwembad ook geen straf is met de door Monique zelf gemaakte tapas.
Op de laatste avond met een aantal andere gasten genoten van de gezelligheid rond de BBQ.
We komen zeker terug op deze mooie plek.

"Heerlijke B&B!"
Caspar
16-4-2013 Vijf heerlijke dagen doorgebracht in Casa de Orange! Kamers zijn compleet en mooi ingericht. Doel was om bij te komen en weer op te laden en dat hebben we ruimschoots behaald. Erg gastvrij en gericht op details. Een warm en hartelijke ontvangst. Super ontbijt en lekker zwembad. Ook de kennis van de omgeving en places to go is top! We komen zeker nog een keertje terug met de kinderen.

met partner, Apr. 2013
"Een paradijsje op aarde!!"
Helen Blok
15-4-2013 Wat een fantastisch plekje: De geur van de bloesems van de sinasappelbomen in de tuin, de verzorgde en superschone kamers, de lekkere bedden, het heerlijke ontbijt, een aardige, lieve gastvrouw etc. etc.: wat wil je nog meer?? Het uitzicht is sprookjesachtig: vanuit de knusse tuin met zwembad kijk je uit over een prachtig berglandschap. De eigenaresse heeft oog voor detail en dat vind je in alles terug. Kinderen zouden zich hier ook prima vermaken (Bijv. tafeltennistafel), maar het is geen kinderspeelaccomodatie. Je kunt zo Alhaurin el Grande in lopen, waar veel leuke restaurantjes en terrasjes zijn.
Ons bezoek was kort, maar 2 dagen, maar we zijn heerlijk tot rust gekomen en komen hier zeker terug!

met partner, Mrt. 2013
"Een heerlijke plek om even bij te komen!"
even met z'n tweetj...
8-4-2013 Wij (mijn man en ik) waren vorige maand (maart 2013) voor 6 daagjes door Andalusie aan het rondreizen. Even zonder kids. Via ons reisboekje kwamen we bij deze bed & breakfast terecht. We hadden van te voren niet gebeld en kwamen gewoon even aan in de hoop op, zoals beschreven in het boekje, een heerlijk, relaxt ken rustig verblijf. En zo dichtbij Malaga. Zelfs al in bikini in het zonnetje op een strandstoel gelegen. Sinassappels, manderijnen liggen er voor het oprapen. Heerlijk zijn deze, als ze net geplukt zijn. Wat een verschil met sinassappels in de winkel. Onze kamer vonden we ook fantastisch. Erg leuk en mooi ingericht. En het ontbijt was ook uitmuntend. Mooi optrekje en loopafstand van het dorpje!! En hele goede en zeer prettige service (vol passie en echtheid). We komen heel graag weer eens terug. Met onze kinderen kunnen we ook komen, maar ik denk dat we gewoon weer met z'n tweetjes komen. Lekker even tijd voor ons zelf!

met partner, Mrt. 2013
"Fantastische plek"
R.jorksveld
9-3-2013 Geweldig
Het centrum is op 5 minuten loop afstand, en er zijn er genoeg restaurants in de buurt waar je heerlijk kunt eten, het uitzicht is gewoon prachtig.
Het ligt aan de rand van het dorp.
Zeer vriendelijk en behulpzaam.
Je krijgt waar voor ie geld
Er is geen restaurant maar het is ook een B&B het ontbijt buffet is geweldig.
De staat van de kamers zijn goed en schoon.

met vrienden, Feb. 2013
"Wow..."
Anne
18-4-2013 Lees de voorgaande recenties maar. Hier heb ik niets aan toe te voegen behalve dan dat Monique het B&B nog mooier heeft gemaakt dan het al was. Wel belangrijk om te melden dat deze Casa op loopafstand van het stadje ligt maar als je er vertoeft denk je dat je midden tussen de natuur leeft.
Briljant en nauwelijks te omschrijven. Casa de Orange moet je ervaren.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit