Vakantiehuis Andalusië Adventure in Alhaurín el Grande Spanje beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Andalusië Adventure

9,6

Vakantiehuis Andalusië Adventure Alhaurín el Grande

Beoordelingen Vakantiehuis Andalusië Adventure

Alhaurín el Grande
Vakantiehuis Andalusië Adventure scoort een 9,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Andalusië Adventure? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Andalusië Adventure in Alhaurín el Grande, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Vakantiehuis Andalusië Adventure vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Spanje. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andalusie (Costa del Sol / de la Luz). Vergelijk Vakantiehuis Andalusië Adventure met andere accommodaties in Alhaurín el Grande.

2 beoordelingen over Andalusië Adventure

9,6
"Stoer, Avontuurlijk, Flexibel, Uniek"
Maurice en Ana
27-9-2011 We hebben een onvergetelijke rondreis gemaakt van 2 weken door het mooie Andalusie. We werden uitermate gastvrij (heerlijke tapas en wijn...)ontvangen door Lex en Floortje. De 1e nacht mochten we in de Daktent op hun land overnachten en de volgende ochtend..., op pad met onze droomauto! De Defender reed super en de daktent was lekker ruim. We deden een mix van natuurgebieden/sierra's en mooie steden en witte dorpjes. We komen zeker weer terug en pakken dan de andere route die jullie ons adviseerden maar waar we geen tijd meer voor hadden.
Maurice en Ana

met partner, Juli 2009
"Heerlijke week gehad in Andalucia"
Ossie Miller
27-7-2009 We hebben zeer genoten van onze week in de Casita in combinatie met de Landrover Defender. Een week is natuurlijk veel te kort, vooral omdat w ook zo gastvrij werden ontvangen. Opgehaald en gebracht naar het vliegveld. Waar maak je dat nog mee? We hebben erg goed geslapen in het kleine huisje bij het zwembad. Voorzien van alles wat een mens nodig heeft op een welverdiende vakantie. Elke morgen een duik in het zwembad en daarna met de Landrover Defender op stap. Wat een genot. Op de bijgaande link foto's van onze reis. Dank voor de gastvrijheid!! We komen snel weer terug!