Vakantiehuis Uphill HT-374 in Stara Lesna Slowakije beoordelingen 5.2 | Zoover

Vakantiehuis Uphill HT-374 Stara Lesna

Beoordelingen Vakantiehuis Uphill HT-374

Stara Lesna
Vakantiehuis Uphill HT-374 scoort een 5,2 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Uphill HT-374? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Uphill HT-374 in Stara Lesna, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Vakantiehuis Uphill HT-374 vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Slowakije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Slowakije. Vergelijk Vakantiehuis Uphill HT-374 met andere accommodaties in Stara Lesna.

3 beoordelingen over Uphill HT-374

6,5
met partner, Sept. 2010
"Prima huis, typisch slowaaks"
jan
14-10-2010 negatieve beoordelingen van de andere gasten zijn te begrijpen. maar wij hadden helemaal geen last van de zigeuners. overigens hebben wij ons laten vertellen dat de zigeuners een paar jaar geleden zijn gehuisvest in fatsoenlijke woningen i.t.t. vroeger waar zij moesten wonen in hutten. het hoort een beetje bij slowakije denken wij. het huis ligt prachtig, is authentiek ingericht (niet luxe, maar als berghuis). het ligt rustig en daar moet je van houden. wij hebben er 1 week heerlijk gewandeld en genoten van de rust en het gebergte. het huis niks op aan te merken en precies wat we er van hadden verwacht. we huurden het via onze kennisen in slowakije.

Familie
Hijkoop
25-1-2008 Het huis ligt in een park aan een zeer slechte weg. De omgeving is waanzinnig mooi. Aan het begin van het park is een verwaarloosd zigeunerkamp gelegen, compleet met bedelende kinderen.
Het dorpje is alleraardigst en heeft een kleine super. Het huis is ruim met een grote tuin. De slaapzolder is krap. Bij aankomst ontvingen wij een brief dat we bij het verlaten van het huis alles zorgvuldig moesten afsluiten i.v.m. inbraak. Toch werden we bestolen.
Het huis is volledig voorzien van smeedwerk voor de ramen, de ramen zijn dicht geschroefd en kunnen niet open. Dubbele deuren met stalen platen bij het slot. Het huis is net een bunker. Omdat we ons niet veilig voelden hebben we het huis verlaten. In een gesprek met de eigenaresse, gaf ze ons de schuld van de inbraak!! Wij zijn nog nooit zo schandalig behandeld.
Dit huis is mooi gelegen, qua natuur, verder is het een criminele bende.

Familie, Aug. 2007
steenwijk
17-6-2008 Lees voorgaande review, sluit me hier volledig bij aan. s'nachts om 3 uur worden gewekt door de politie die, na een controle, ook nog waarschuwt voor het boevengilde wat om het parkje woont. Prachtige omgeving maar wij komen er niet weer.