Hotel Neptun**** in Portoroz Slovenie beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Neptun****

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Neptun****

Obala 33, 6320, Portoroz
Hotel Neptun scoort een 8,0 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Neptun****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Neptun**** in Portoroz, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Hotel Neptun**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Slovenie. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Slovenie. Vergelijk Hotel Neptun**** met andere accommodaties in Portoroz.

7 beoordelingen over Neptun****

met oudere kinderen, Juli 2011
"Net ,gezellig hotel"
doreen
8-8-2011 vakantie in juli 2011 ,zeer nette kamer ook badkamer was zeer netjes ,mooi uitzicht ,vriendelijk personeel ,zwembad binnen van hotel ernaast was ook zeer proper,eten was gewoon maar altijd genoeg en vers .
zeker een aanrader (zeker voor mensen voor wie de luxe niet zo belangrijk is maar wel de netheid en vriendelijkheid)

met oudere kinderen, Juli 2010
"Super!"
Aniram
5-8-2010 14 dagen in dit hotel gelogeerd. Zeer geslaagde vakantie gehad. Zeer mooi hotel, vriendelijk personeel, mooie kamers, lekker eten, ... Het enige minpunt is dat er 's avonds heel weinig te doen is naar animatie toe! We komen zeker nog eens terug maar niet meer voor zo lang :)

"Gewoon fantastisch"
rega
2-8-2008 wij waren juli 2008 in potoroz en er is maar 1 woord fantastisch, heel mooi practig hotel mooi uitzicht goede bediening lekker eten gewoon super

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Neptun**** bij:

Familie, Juli 2008
Schillemans
29-7-2008 Het hotel ligt achterin en is enkel bereikbaar door een steile helling of heel veel trappen, niet echt gemakkelijk met twee kleine kindjes.
De kamers waren ruim, maar het tapijt werd niet elke dag gestofzuigt en dat was op het einde toch wel een beetje erover. Ons balkon was heel ruim en we hadden een prachtig zicht over de kust en het haventje.
Het restaurant was aan de kleine kant, waardoor het aanschuiven was aanhet buffet. Zelf bijna drummen en vechten om toch maar niets te kort te komen door zommige gasten en dat is niet echt onze slag. Het eten was goed.
We hebben geen zwembad gevonden, enkel binnen in Grand Hotel, maar we hebben niet gezwommen, dus moeilijk te beoordelen.
In de omgeving was veel te doen. Zo bezochten we de grotten van Postonja, zeker de moeite, zelfs voor kleine kinderen, we gingen naar Piran en een dagje naar Venetië. Dit was wel vermoeiend.
We genoten van de vakantie, maar volgende keer toch een ster meer voor ons, Gran Hotel Protoroz, naast Neptun.

Marie-Josée en Marc...
17-10-2007 wij waren er in 2001 en 2004; Volgend jaar staat Portoroz weer op het programma. Een heel gezellig stadje ,niet te druk. Hotel prima , je moet wel rekening houden met trappen Of je een weg zoeken door hotel Palace en zo naar Neptun. Lukt ook hoor.

fam. Jacobs
16-8-2007 Verbleven er met twee kinderen op één kamer. Ruime kamer geboekt met zeezicht op zesde verdiep, lift ging maar tot op vijfde. Andere hotels zijn ook in verbinding met Neptun, gratis safe in het ene hotel, binnenzwembad in andere... Eten wel ieder in eigen hotel. Het gebeurt ook dat je indien je met meerdere familie's bent de ene in Neptun ligt en de andere in Appolo.
Prijs kwaliteit prima daar onze kinderen gratis verbleven tot 14 jaar.

feliers kurt
28-7-2007 van 14/07 tot 28/07 in hotel neptun verbleven.
Positief : mooie en ruime kamer (115)
airco,zeer netjes in hotel en restaurant, eten was prima en in buffetvorm.

opmerkingen: veel trappen , zwembad van hotel mirna gebruiken (op 50m.)

Zeker een aanrader !!