Hotel Metropol Barbara*** in Portoroz Slovenie beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Metropol Barbara***

2 juni 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Metropol Barbara***

Obala 77c, 6320, Portoroz
Hotel Metropol Barbara scoort een 8,0 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Metropol Barbara***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Metropol Barbara*** in Portoroz, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Slovenie. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Slovenie. Vergelijk Hotel Metropol Barbara*** met andere accommodaties in Portoroz.

4 beoordelingen over Metropol Barbara***

met oudere kinderen, Juli 2009
"Niet supergeweldig"
Marie
13-8-2009 De kamers hebben een groot balkon, zijn vrij sober en de ramen en deuren waren wel toe aan een opknapbeurt. Er waren nette, verzorgde en vrij ruime badkamers.
Het hotel heeft GEEN zwembad (in onze folder stond van wel), maar er is wel gratis toegang tot het openbaar zwembad. (Zout water)
De service bij het ontbijt liet vaak te wensen over. Er werd niet genoeg bijgevuld (broodjes, ei) en men mocht wel wat sneller zijn met opruimen. Het avondeten was goed, een beetje eentonig, maar wel altijd lekker en veel keuze bij het dessert. De consumpties waren zeer goedkoop: voor ongeveer 3 euro had je een halve liter lekkere witte huiswijn.
Als je wat ging drinken in het hotel, werd je bediend door vrij klungelig personeel.
Portoroz is wel een heel tof plaatsje, vlakbij het strand en slechts een paar km van Kroatië af.
We hebben een zeer toffe vakantie gehad!

Familie, Aug. 2008
verfaillie francis
3-9-2008 goed hotel prijs-kwaliteit
het enige minpunt geen airco

met partner, Juli 2007
P de Lang
8-8-2007 Een net hotel,ruime kamers,vriendelijk personeel, maar geen airco op de kamer,eten was uitstekend voor ieder wat wils.Er is geen strand zoals wij het kunnen wel een zeer groot zwembad met zout water jammer dat je voor de parasols en de bedden moest betalen 3 euro ps/s p/p vond ik een afknapper maar ja,de rest van de vakantie hebben wij volop genoten van slovenie in al zijn facetten.

Peter Bragt
25-5-2005 We zijn daar in 2001 geweest. In een appartement. Heel mooie en rustige omgeving. Goede kamers met idem airco.
Nadeel is dat je op de eerste verdieping tegen installaties op het dak aankijkt. Maar we konden de kamer zonder moeite ruilen voor zeezicht. Geen zand- of kiezelstrand maat betonblokken of terras om op te liggen. Totaalindruk was erg positief, ook door de aardige mensen.