Hotel Barbara Fiesa in Piran Slovenie | Zoover

Beoordelingen Hotel Barbara Fiesa

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Hotel Barbara Fiesa

Fiesa 68, 6330, Piran
Hotel Barbara Fiesa scoort een 5,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Barbara Fiesa? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Barbara Fiesa in Piran, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Slovenie. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Slovenie. Vergelijk Hotel Barbara Fiesa met andere accommodaties in Piran.
Er zijn helaas nog geen Nederlandse beoordelingen aanwezig voor Barbara Fiesa / Piran. Je kunt wel een beoordeling toevoegen.

Heb je deze accommodatie bezocht?

1 beoordeling van Barbara Fiesa

1 beoordeling
met partner, Juli 2010
"Ausflug am Wochende"
Sandra
12-7-2010 Wir haben am Wochende einen Ausflug nach Slowenien an die Adria gemacht.
Wir fanden dann nach längeren Suchen Piran und das Hotel Barbara.
Sehr schöne Lage, Zimmer in Ordnung und sauber.
Auch der Sevice, man hat sich aber nicht wilkommen gefühlt.
Am ankunfts Tag hat man uns gesagt das, das Zimmer p.P. 50€ kostet bei der Abreise wurde uns eine Rechnung von 55€ p.P. präsentiert, unglaublich. Es wurde nicht etwas veranlasst um dies zu ändern. Sehr schade. Dieser Hotel sollte mal Ihr Personal schulen. Nächstes mal kommt dieses Hotel auf keinen Fall in bedracht.