29-12-2011
Deze vakantie was vooral geboekt voor mijn zoon van 12 jaar, die gek is op zwemmen. De camping was op zich wel oke, ware het niet dat de camping vooral gericht was op caravans en niet op tenten. In de grond lag grind, wat het lastig maakte om de haringen van de tent in de grond te zetten.
Mijn zoon heeft een heerlijke vakantie gehad, er bleken veel Nederlanders op de camping te staan, wat tot gevolg had dat mijn zoon aan vriendjes geen gebrek had. Voor volwassenen is de camping minder geschikt, de terme is het enige in de buurt wat de moeite waard is om te bezoeken, waardoor volwassenen zijn aangewezen op boeken of een andere vorm van tijdsbesteding.
Zeker de moeite waard, mits men een vakantie boekt voor de kids!
8-8-2011
Wij waren met twee gezinnen op de camping van terme 3000,twee ruime plekken naast elkaar.
Sanitair erg schoon,altijd warme douches,personeel erg vriendelijk,en mooi zwemcomplex,veel glijbanen,warm water en vele zwembaden.
Binnen 20 min ben je in hongarije(erg goedkoop en lekker om uit eten te gaan)
Ook kroatie en Oosterijk liggen op ongeveer 30 km afstand.
1-8-2011
Camping/zwembad Moravke Toplice is erg leuk. Zwemparadijs is wat verouderd maar wordt goed schoon gehouden.Water van de zwembaden is schoon en verwarmd, baden hebben verschillende temperaturen. Ook bij regenachtig weer kun je lekker zwemmen, evt binnen. Kinderen vinden het fantastisch. Grotere kinderen zijn te vinden in het duikbad en bij de 2 'enge' glijbanen.
Camping is in hoogseizoen niet vol.
Beheerder zet alle nederlanders naast op het grootste kampeerveld op de schaduwplekken (plek 381-419) Je kunt om andere plaats vragen. Rest van de camping bestaat uit vaste plaatsen met blokhutten met daarin een caravan! De plekken daartussen zijn vooral voor doorreizers.
Sanitair bij het kampeerveld is niet uitgebreid maar wordt meerdere keren per dag schoongemaakt. Bij receptie is een groot sanitair gebouw.
Tips: wasmachines:muntje zonder waspoeder,
bowlen bij BTCity/Interspar, kanoen Oostenrijk, drielandenpunt, dagje Kroatie (echte grenscontrole); uit eten erg goed bij Oaze