Hotel Livada Prestige - Terme 3000***** in Moravske Toplice Slovenie beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Livada Prestige - Terme 3000*****

6,4
9,5

De ingang van het hotel s

Beoordelingen Hotel Livada Prestige - Terme 3000*****

Kranj?eva ulica 12, 9226, Moravske Toplice
Hotel Livada Prestige - Terme 3000 scoort een 8,0 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Livada Prestige - Terme 3000*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Livada Prestige - Terme 3000***** in Moravske Toplice, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Hotel Livada Prestige - Terme 3000***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Livada Prestige - Terme 3000***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Slovenie. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Slovenie. Vergelijk Hotel Livada Prestige - Terme 3000***** met andere accommodaties in Moravske Toplice.

4 beoordelingen over Livada Prestige - Terme 3000*****

6,4
met oudere kinderen, Aug. 2011
"Fantastisch hotel maar niet voor kineren"
Pascal
29-8-2011 Wij zijn hier op vakantie geweest deze zomer. Heel prachtig hotel, verzorgde kamers, vriendelijk personeel. Wij waren daar op verlof met 2 kinderen en zij konden zich niet uitleven in het zwembad omdat dit vol met oudere mensen zat die eerder wilden genieten van een rustig pootje baden dan van springende en spetterede kinderen. We waren daar nog met mensen uit belgie en die hadden ook 2 kinderen. Ook zij zeiden dat het spijtig was dat de kinderen zich niet konden uitleven. Het nabij gelegen aquapark is leuk maar heeft dringend een onderhoudsbeurt nodig.
Het eten in het hotel is zeker niet aangepast voor kinderen. Te weinig keuze voor kinderen en alles is teveel gepanneerd en met eieren bewerkt. Het ontbijt is goed maar te weinig variatie.
Zeker geen aanrader voor met kinderen naar toe te gaan.

met oudere kinderen, Aug. 2008
"Echt 5 sterren hotel"
Ton Kuijpers
19-1-2009 Hotel Livada is fantastisch. Ook voor de kinderen uitstekende zwemgelegenheden en toegang tot zwemparadijs. Eten, zowel ontbijt als diner op hoog niveau. Directe omgeving van Moravske Toplice valt wat tegen. Uitstapjes naar Kroatië, Hongarije en Oostenrijk mogelijk. Ook naar grotere Sloveense plaatsen.
In hotel ook thermaalbad aanwezig. Zelfs in eigen badkamer kan bad gevuld worden met normaal of thermaalwater.

Familie, Juli 2008
Schillemans
Onderkomens
29-7-2008 We logeerden in Hotel Livada Prestige. We sliepen met onze kinderen van 2 en 3 op onze kamer en nog hadden we genoeg ruimte, een reuzegroot terras, een prachtig brubbelbad, apart toilet met wasbak, .... .
Het restaurant was ruim en proper, voldoende keuze, vriendelijk personeel, genoeg privacy aan tafel, ... .
De zwembaden van het hotel zijn de beste die ik ooit al zag. Heerlijk warm water, zowel binnen als buiten. Onze kinderen genoten met volle teugen en wij konden even op de zalige teaken bedden met dikke kussens genieten van het zonnetje.
De omgeving was mooi, met vooral veel mogelijkheden voor fietsers, wanderlaars en golfers. We kwamen terecht bij een gastvrije Sloveen, die ons onmiddellijk voorzag van drank en koekjes. Het land is heel proper, de mensen vriendelijk en rustige chauffeurs, ook wel belangrijk.
Kortom, een zalige begin van onze vakantie in Slovenië, na vier nachten reisden we verder naar de Sloveense kust, toch wel met een beetje spijt in het hart.

Familie, Juli 2008
"Echt relaxed"
Marcel
Onderkomens
28-7-2008 9 dagen vertoefd in hotel Livada, echt ontsannen sfeertje, heel goed eten, elke avond keuze uit 7 (5 gangen) menu's, goed en erg vriendelijk personeel, geweldig zwemparadijs, erg schone, ruime kamers met flink balkon en van alle gemakken voorzien (apart toilet met wastafel + aparte badkamer).
De omgeving is minder spannend maar wel goed om te wandelen en te fietsen. Als je toe bent aan rust en waar de kinderen toch hun vertier kunnen vinden (camping is op 100mtr waar van alles wordt georganiseerd) is dit echt een aanrader. Voor de golfers onder ons is het helemaal super, vanuit het balkon kijk je uit over een prachtige 18 holes golfbaan direct grenzend achter het hotel.