Vakantie Beoordelingen Ljubljana Slovenie vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Ljubljana

Ljubljana

Beoordelingen Ljubljana

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Ljubljana. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Ljubljana. Ben je zelf op vakantie geweest naar Ljubljana? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Ljubljana scoort een 8,5 uit 10, op basis van 28 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 4 Appartementen, 1 Aparthotel, 1 Bed and Breakfast, 1 Camping, 4 Hostels en 28 Hotels in Ljubljana. Op Zoover vind je bovendien 112 vakantiefoto's van Ljubljana. Je kunt 1 video van Ljubljana bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Ljubljana. Bekijk ook andere accommodaties in Slovenie. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Slovenie.

21 beoordelingen over Ljubljana

met partner, 2011
"Jaarlijks bezoeken we de stad"
anetdingemans
Sfeer
7-11-2011 leuk om samen te bezoeken maar ook als gezin met kinderen,elk jaar bedenken ze weer iets anders grappigs om de stad wat extra's te geven,kunstzinnig of op sportgebied.Mooie winkels tegenwoordig voor de jeugd ook een Zara En een Hennes en Mauritz.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"De meest relaxte hoofdstad"
isis901
Sfeer
21-8-2011 Volgens mij is Ljubljana de meest relaxte hoofdstad van Europa. Als je er bent dan is het net alsof je in een dorpje rondloopt.

We love Ljubljana!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Prachtige en gezellige stad"
robin wehrens
Sfeer
5-8-2010 Ljubljana vonden wij een zeer gezellige en mooie stad. Een bezoek aan het hoog gelegen kasteel is een aanrader. Eten en drinken langs de rivier of op de vele terrasjes is goed en heel betaalbaar. Overal vriendelijke mensen en een ontspannen sfeer in het centrum

met partner, Juni 2010
"Typische oost-blok stad"
hoinjsz
Sfeer
20-7-2010 Een leuk oud centrum waar je lekker kunt eten. Er zijn een paar mooie gebouwen en het riviertje geeft een mooi beeld. Buiten het centrum is het er saai en grauw.
Het deed me denken aan Bratislava

met partner, Mei 2010
"Niet voor herhaling vatbaar"
Fam.Kempenaar
Sfeer
15-5-2010 Weinig moois te bekijken. Drukke stad, chaotisch verkeer, klein centrum. Je bent snel uit gekeken. Ook het kasteel is niet indrukwekkend.

met vrienden, 2009
"Mooie verzorgde stad"
lilianeoptroodt
Sfeer
20-9-2009 We zijn verleden jaar naar Ljubiljana geweest, en een paar dagen naar het meer van Bled.
Beide zijn een aanrader.
Ljubiljana is een heel gezellige en mooie stad, alles netjes verzorgd.
Op zondagmorgen is er een antiekmarkt, en Jozef Plecnik heeft er zeker zijn stempel nagelaten op gebied van architectuur.
Ga ook eens wandelen in het park, prachtig verzorgd,.
Vele musea zijn er gratis te bezoeken, dus zeker doen.
Het meer van Bled met omliggende dorpen zijn supergezellig, ook de restaurantjes doen hun best, trouwens bijna zo lekker als in Italie.
In Ljubiljana is elke dag een markt met verse producten, en in de overdekte markt kan je lekker eten voor geen geld.
Zeker doen.

met vrienden, Sept. 2009
"Gezellig"
Ton
Sfeer
11-10-2009 Gezellige stad, met sfeervolle terrasjes lang het water. Niet heel veel bezienswaardigheden.

met partner, Juli 2009
"Rustige hoofstad van een prachtig land"
Benny
Sfeer
21-8-2009 Echt een stad om zalig te relaxen, wat rond te kuieren, enkele kerken te bezoeken, ...
Echt veel shoppen kan je er wel niet en er zijn geen indrukwekkende bezienswaardigheden. Maar een dagje Ljubljana bij mooi weer is zeker een aanrader. Slovenië is een prachtig, heel divers en compact land voor een weekje vakantie. Vriendelijke mensen, veel groen, proper, goeie wegen, redelijk goedkoop.
Naast Ljubljana zeker bezoeken: Piran, Ptuj en Ptujska Gora (bedevaartskerk), Logarska Dolina en Vrata vallei in de Alpen, stadje Stanjel en nabijgelegen grotten.

zakelijk, Mei 2009
"Prachtig gelegen hotel midden in het centrum"
Erik
Sfeer
2-7-2009 Na mijn bezoek aan Maribor had ik een totaal andere verwachting van de hoofdstad. Het was dan ook een zeer aangename verassing hier een zeer gezellige en propere stad te mogen ontdekken. Het hotel is schitterend gelegen en de omgeving is echt de moeite

alleenreizend
"Schitterende, gezellige stad"
marcdd
Omgeving
25-8-2008 Prachtige en erg leuke stad. Vooral het gedeelte langs de rivier is heel gezellig met veel terrasjes. Stad in volle ontwikkeling en rijk aan cultuur. Alles ligt dicht bij elkaar.