Beoordelingen Camping Sobec*****

22 mei 2013

Sobec*****
Beoordelingen Camping Sobec*****
Šobč, eva 25, Lesce
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Sobec***** in Lesce, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Sobec***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Sobec scoort een 8,1 uit 10, op basis van 128 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Sobec***** in Lesce, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Sobec*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Sobec***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 81 vakantiefoto's van Camping Sobec***** vinden. Je kunt 2 video's van Camping Sobec***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Slovenie. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Slovenie. Vergelijk Camping Sobec***** met andere accommodaties in Lesce.

116 beoordelingen over Sobec*****

met partner, Sept. 2012
"Uitstekende passanten camping"
tywiersma
30-9-2012 In september als passant 2 nachten gebleven. Veel passanten, De camping ligt zeer rustig maar toch dichtbij de snelweg. Idyllische plaatsen aan de rivier Sava mogelijk. Personeel kwam oosteuropees ongeintersserd over, zowel bij receptie als schoonmaak. Sanitair op het minimum schoon, maar de gebouwen verder verwaarloosd en verf bladderend. Geheel komt bij slecht weer mistroostig over. Jammer !

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Grote camping, sanitair kan beter."
syberts
16-9-2012 Een hele grote camping met vrije plaatskeuze. Wij zaten op Cona 7, een groot terrein waar vandaan je ver moet lopen om bij de toiletgebouwen te komen. Op Cona 7 zijn wel wat plekken om af te wassen, met koud water. We hebben er gefietst, geraft en gezwommen in het meertje. De kinderen vermaakten zich goed bij het water en de speeltuintjes, en vonden er veel vriendjes.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Als je van overvol houdt"
inke
16-8-2012 Ja wij hebben plek, reserveren hoeft nooit was het antwoord. Dus wij er heen.
Zelf een plek zoeken inderdaad. Maar waar ? ?? ? In de WC ? Jeetje wat een drukke camping zeg. al is het vast mooi in voorjaarsvakantie oid als het minder druk is maar in het hoofdseizoen....pffff. En waar die 5 sterren vandaag komen, geen idee. Het meer van Bled is super maar rij je even door dan nog een mooier maar onbekender meer Bohinj. Minder mensen meer ruimte.
Tip :rijd 20 km door naar Bohinj Bistrica naar camping Danica. Die heeft 3 sterren maar verdient zeker 4 a 5

met vrienden, Aug. 2012
"Super camping"
Vera
16-4-2013 Twee weken met tien volwassenen en vier kleine kinderen op deze prachtige camping gestaan. Wij hebben, ondanks dat de campingplaatsen niet te reserveren zijn, met vijf grote tenten bij elkaar kunnen staan met mooi uitzicht op de rivier. De camping is heel natuurlijk aangelegd, met veel bomen, mooi zwemmeertje en geen afgebakende plaatsen (wat ideaal is als je met meerdere tenten bij elkaar wil staan). Ook voor kinderen is er genoeg te doen, zoals het zwemmeertje met trampolines, speeltuintjes over de hele camping en de natuurlijk de rivier. Het sanitair was een aardig eind lopen, maar was netjes en altijd warm water. In de omgeving van de camping was ook zeer veel te ondernemen, zoals het meer van Bohinj, meer van Bled, rodelbaan in Bled, Vintgarkloof, Grotten van Postojna, Ljubljana, Piran, Raften, canyoning, vissen enz. Wij hebben deze twee weken super mooi weer gehad en elke avond een kampvuurtje kunnen maken (dat toegestaan is op deze camping). Al met al echt een top camping!

met jonge kinderen, 2012
"Fijne camping"
Karin Andre
9-8-2012 Wij zijn hier 1 week geweest met 3 kinderen (4/6/8). Je mag zelf je plaats uitkiezen (cona 6, rij 7 is fantastisch, dichtbij toiletgebouw en ruime plaatsen). Genoeg schaduw door bomen. Meertje prima om te zwemmen voor de kinderen (kleine glijbaan) en te roeien in boot. Leuke uitjes Lljubljana, grotten van Postogna, Vintgar kloof, Meer van Bled. Tennisbanen maar 3 euro per uur. Lekker rustige camping, kinderanimatie stelt niet veel voor. Neem minimaal 20 m verlengsnoer mee! Heerlijke verse broodjes/croissantjes bij campingwinkel. Prima combinatie met vakantie in Kroatie (ca 250 km van Lesce).

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Heerlijke vakantie gehad!"
aderuiter
11-8-2012 De laatste week van onze vakantie op Sobec gestaan in Lesce. Even wennen aan de indeling, je mag zelf weten waar je gaat staan en toen wij kwamen was het nogal vol. Gelukkig mooie plek, alleen redelijk achteraan dus ver lopen naar het toiletgebouw. Nu hebben wij een caravan dus hoeven we daar alleen maar te douchen. De rivier is geweldig, je kan er prima in zwemmen als je je aan het koude water kan wennen. Raften is erg leuk en er valt enorm veel te doen in de omgeving, 6 dagen is te kort. Wifi werkte prima, als je vooraan op de camping bent. Meertje was twijfelachtig maar toch in gezwommen. Wandelen en mountainbike kan prima. Restaurant op de camping is prijzig en niet echt lekker. De campingwinkel is sumier, wel goed brood. Volop supermarkten in de buurt. Ons zien ze nog wel terug! Omdat het land niet heel groot is genoeg natuur, cultuur etc. in de omgeving. Geen last gehad van de groepsreizen, camping was na 22.00u en tot 10.00u gewoon rustig.

met oudere kinderen, 2012
"Leuke camping, met een aantal minpunten"
Lisa
31-7-2012 Leuke camping! Campingplaatsen zijn ruim. Helaas hadden we veel regen en toen bleken de campingplaatsen ineens niet zo fijn meer. Overal waren enorme plassen water. Om de tent in te komen moest je door een 10 cm dikke waterlaag.
Sanitair was goed, maar werd zeer slecht schoongemaakt. De hele vakantie geen schone cabine gezien. Ook was er te weining sanitair voor het aantal mensen. Vaak koud water.
Gratis WiFi is leuk, maar dan moet het wel werken. De WiFi was zeer slecht. De verbinding viel elke keer weg.
Ook erg jammer dat je voor 1 uur tafeltennis maarliefst €5 moet betalen. Terwijl dit op de meeste campings grats is.
De omgeving was zeer mooi en het zwemmeer is leuk, met trampolines in het water. Voor blauwalg werd niet gewaarschuwd, dus wel mensen met klachten gezien.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Volgend jaar weer!"
fam slijkhuis
25-8-2012 2 weken met ons zoontje (2) in een touroperator tent gezeten. Willem (host) vriendelijke en behulpzame man.
heerlijk weer, prachtige omgeving.
uit eten gaan is redelijk goedkoop (2pers + kind ca 25 euro) en lekker!
wel redelijk veel doorstroming van campinggasten. sanitair de ene schoner als de andere maar dit komt ook mede door de campinggasten zelf. wifi werkt prima, buiten de tent.
tips omgeving: Bohinj watervallen en het meer, Bled, Vintgarkloof, willekeurige routes met name door het bos/dorpjes rijden. camping af (richting Bled) over het riviertje kun je linksaf naar picknick-grill-bbq, super en ook handig met kinderen!
Ljubljana viel ons wat tegen.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Mooie camping me discutabel meertje"
p_brockhoven
23-7-2012 Eén week op prachtige locatie aan de rivier gestaan, achter op de camping. Het toiletgebouw is dan helaas te ver weg.
Het meertje met de speeltoestellen (trampoline en klimpiramide) is zeer aantrekkelijk voor de kinderen. Helaas is het stilstaande water niet betrouwbaar. Ik heb vrouw met allemaal bulten gezien, maar de campingbaas beweert dat er geen sprake is van blauwalg.
Gratis Wifi werkt helemaal niet.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Leuke camping, prachtig meer"
ingedevr
22-8-2012 Hele grote camping! Daar hadden we geen last van omdat we i het eerste gedeeltenstonden. Redelijk dicht bij het meer en ver genoeg van het restaurant. Wij, man, vrouw en kind van 5 hebben er een heerlijke vakantie gehad.. Omgeving is mooi, Ljubljana is dichtbij. Wifi werkte goed.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit