7-8-2011
Een hele mooie camping in een mooie omgeving. Gelegen langs een wilde rivier en van het meertje is heel handig een zwembad gemaakt met 'wipe out' toestellen voor jong en oud. Ook is er een kinderbadje gecreerd dmv beton en een hekje en een glijbaantje erin. Liggend op een grasweide met aan de ene zijde het 'meer' en aan de andere zijde een grote speeltuin is dit een handige camping voor gezinnen met jonge kinderen. Het restaurant op de camping is goed, maar niet goedkoop. En ook hier een terras en aangrenzende speeltuin. Ook bij de campingplaatsen zijn volop speeltuintjes. Het sanitair is netjes en in de omgeving is van alles te doen. Watervallen bezoeken, raften, mountainbiken/fietsen, bergwandelingen.
31-8-2011
We hadden veel zin om naar deze camping te gaan vanwege de liging en de mooie natuur. We hadden voor bijna drie weken geboekt terwijl de camping veel wordt gebruikt voor kortere verblijven maar wij hebben er geen moment spijt van gehad. We hebben veel gedaan en bekeken in afwisseling met relaxen op de camping. Het natuurlijke zwembad/meer was leuk omdat je er ook met een rubberboot op kon varen. De kinderen hebben veel gespeeld bij de rivier die om de hele camping ligt. Ze hebben er zelfs in gezwommen terwijl het water erg koud was maar dit vonden ze juist leuk.
De tenten van de TO waren goed verzorgd met dank aan Willem (Een groot verschil met sommige andere campings). Er waren voldoende toiletgebouwen waarvan het sanitair goed werd schoon gehouden. Een plus was dat er altijd warm (heet) water was en dat we nooit in de rij voor de douche of afwas hoefden staan. Geen mega camping met disco e.d. maar als je van rust houdt in combinatie met sportieve activiteiten een aanrader!
16-8-2011
Super leuke camping, lekker koud zwemwater vanuit de bergen alles puur natuur.
Veel te doen in de omgeving, lekker wandelen, roddelen en het meer van bled, kano en raften, gewoon goed. De bergen in, ongerepte natuur bv. sporthotel en omgeving pure rust......
Camping is goed maar niet super luxe met disco, veel herrie etc. restaurant is qua prijs/prestatie verhouding slecht.
Supermarkt is makkelijk maar ook veel te duur, alle s'morgens je broodjes daar halen en je boodschappen in Lesce bijn de lidl op het industrieterrein daar zit ook een MC donalds enz.
Lekker en vooral goedkoop kun je eten bij pizzeria Sova middenin lesce (op kruising tegenover de ford garage !) goed eten en veel voor weinig !.
16-10-2011
Nadat we de vakantie foto's van vrienden hadden gezien richting Lesce gereden , en beslist niet tegengevallen , wat een mooie ruim opgezette camping , geen afgebakende stukjes "erf" maar neerzetten waar jou het mooiste plekje toe lijkt , vriendelijk camping personeel , lekkere broodjes in overvloed , prachtige omgeving , kortom voor ons perfect , zeker ook naar de Vintgarkloof gaan , en daarna eten in het restaurant aan het begin met de lekkerste forellen die je zelf mag aanwijzen en een halfuurtje later op het bord ligt ( met knoflooksaus ,mmmmm) .
We zijn ook nog naar Postonja geweest , ong. 1 uur rijden maar cker de moeite waard . Kortom voor de rustzoeker of avonturierist of de mooiweer zoeker , voor eenieder wel wat , geen disco dingen .