Hotel Lek**** in Kranjska Gora Slovenie beoordelingen 8.4 | Zoover

Hotel Lek**** Kranjska Gora

Beoordelingen Hotel Lek****

Vrsiska 38, 4280, Kranjska Gora
Hotel Lek scoort een 8,4 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Lek****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Lek**** in Kranjska Gora, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 21 vakantiefoto's van Hotel Lek**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Slovenie. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Slovenie. Vergelijk Hotel Lek**** met andere accommodaties in Kranjska Gora.

9 beoordelingen over Lek****

met partner, Juni 2010
"Prima fam. hotel-aanrader"
tonny morssinkhof
24-8-2010 Zeer grote mooie kamers,ruime badkamer en groot balcon(achterzijdePersoneel zeer vriendelijk. Eten in buffetvorm goed en een fles goede wijn voor maar 9 euro.
Kunnen ze in Ned. nog een voorbeeld aan nemen . Gezellige bar, leuk terras en goede Wellness met prima zwembad. Ook in voorjaar eenprachtige omgeving met een hele mooie natuur. Bezoek o.a aan Villach-Meer van BLED en BOHINJ en LUBLIJANA. Al met al een aanrader voor een rondreis door Slovenie en Kroatie

met jonge kinderen
"Aanrader"
philip
13-7-2009 Positief:
- zwembad (oa verwarmd kinder zwembad) met whirlpool.
- eten was zeer lekker !!!!!
- medewerkers spreken basis duits / engels
- leuke, gezellige bar
- speeltuintje op 50 meter
- dicht bij centrum dorp, maar ver genoeg om geen last te hebben van de drukte
- gratis parking voor hotel

Neutraal:
- kleine kamers en terras
- buiten zwembad / speeltuin niet veel te beleven in hotel voor kinderen
- restaurant helpers soms iets te opdringerig

Negatief:
- drank niet inbegrepen en dure prijs dranken / wijnen
- badjassen voor naar zwembad te gaan enkel te verversen tegen betalen

met partner, Sept. 2008
mariette
15-9-2008 Groot maar wel aangenaam hotel. Zeer vriendelijk personeel. Ontbijt en avondmaal in buffetvorm, prima verzorgt. Een goede fles wijn voor 8€, waar vind je dat nog! We konden onze fietsen veilig opbergen in de skiruimte.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Lek**** bij:

Familie, Aug. 2008
"Degelijk hotel voor een goede prijs"
Karl
2-9-2008 Lekker hotel met alle voorzieningen (buffet, zwembad, lounge bar, tafeltennis, tennis) voor een goede prijs in het "mondaine" Kranjska Gora.

Wil Looye
5-7-2008 Wij hebben een fantastiche vakantie gehad in Hotel Lek van 19 juni tot 3 juli 2008. Het hotel voldeed aan alle verwachingen. Personeel bij de receptie en in het restaurant is vriendelijk en behulpzaam. Eten was prima, goed verzorgd er werd persoonlijke aandacht aan geschonken. De kamer is mooi, ruim en van alle gemakken voorzien. Afstand naar het dorp in 5 minuten te lopen. De ligging met een prachtig uitzicht op de bergen was iedere dag weer een feest. Wij gaan zeker, als we gezond blijven volgende, jaar weer.
Dank voor alles en vriendelijke groet. Wil Looye en Ger Riezebos

Familie, Juli 2008
"Schitterend Hotel !"
Piet Van Esbroeck
10-8-2008 Wij verbleven in juli 2008 gedurende 10 dagen in Hotel Lek.
Onze indruk is zeer positief. Het hotel is prachtig gelegen aan de rand van het mooie dorp Kransjka Gora. Het eten is er zeer lekker, uitgebreid en gevarieerd. Het personeel is enorm behulpzaam en uitermate vriendelijk. Al het nodige comfort op de kamers zijn aanwezig, zoals minibar, tv, badkamer met bad en douche.
Hotel Lek mag ook prat gaan op een onberispelijke hygiëne .
Het aangename verwarmde binnnenzwembad is niet al te groot, maar wel bijzonder rustig en voorzien van brubbelbad en sauna. Enige minpuntje is dat de fitness in dezelfde gang als het zwembad is gelegen en het er wegens de hitte (rond de 30 gr) je reinste zelfmoord is er fysieke inspanningen te leveren. Hopelijk komt hier snel een airco !
Conclusie : Hotel Lek is een absolute aanrader !!

met partner, Mei 2008
yvonne en Peter
2-6-2008 Ondanks het heel slechte weer, hebben we ons prima vermaakt in het zwembad/sauna. De kamer was heerlijk verwarmd, de bediening uiterst vriendelijk. Prachtig panoramisch uitzicht, tevens de graadmeter voor het weer op dat moment.
Goede locatie om via geweldige route's 3 landen te bezoeken: Italië/Oostenrijk/Slovenië

Petra Colson
29-1-2007 Wij verbleven zowel in juli 2005 als juli 2006 in Hotel Lek. Dit hotel is over de hele lijn een aanrader: lekker en gevarieerd ontbijt en diner, verzorgde zwembaden met apart kinderbadje en whirlpool en ligterras, verzorgde kamers, proper en uitzicht op de bergen. Voldoende parking aan het hotel en vriendelijk personeel. Extra pluspunt: de prijzen van de dranken aan tafel waren zeer schappelijk. Ligging net buiten het dorpscentrum maar op wandelafstand.

met partner, Juli 2006
piet engelbeen