Hotel San Simon Resort*** in Izola Slovenie beoordelingen 8.0 | Zoover

Hotel San Simon Resort*** Izola

Beoordelingen Hotel San Simon Resort***

Morova Ulica 6a, 6310, Izola
Hotel San Simon Resort scoort een 8,0 uit 10, op basis van 60 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel San Simon Resort***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel San Simon Resort*** in Izola, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 34 vakantiefoto's van Hotel San Simon Resort*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Slovenie. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Slovenie. Vergelijk Hotel San Simon Resort*** met andere accommodaties in Izola.

29 beoordelingen over San Simon Resort***

met vrienden, Sept. 2011
"Zeker voor herhaling vatbaar!"
Lieve Vandenbosch
2-10-2011 Een zonneterras met een paar ligstoelen zou het compleet maken.
Aanrader voor natuurliefhebbers en wandelaars.

"Erg leuk hotel, een echte aanrader"
Theo Meuwissen
30-7-2011 Net terug van 2 weken San Simon. Een hele leuke vakantie gehad. Leuk kiezelstrand. Wij hadden all-inclusive. Strandbedjes waren voor ons gratis. Parasol koste 5 Euro p.d.. Leuke glijbanen bij het strand. Bij all-in waren deze gratis, anders 0,70 Euro per keer. Het eten was erg gevarieerd en erg lekker. Niet onbelangrijk, het eten was altijd echt warm en niet slechts lauw of zo. Enige puntje van kritiek is de animatie 's-avonds. 2 keer een musical gehad. Deze waren wel leuk. Verder werd er niet veel georganiseerd. Maar ja, je bent zo in het dorpje en daar is het ook leuk vertoeven. Al met al een echte aanrader.

"Kon er voor mij door,beter dan verwacht"
moors josee
26-7-2011 leuke vakantie gehad.kort aan zee.Het is was gevarieerd van dag tot dag.ontbijt ontbraken wel pannekoeken voor de kinderen en echt spek.vriendelijk personeel,enkel aan de balie mocht er meer info gegeven worden rond excursies.zelf achter vragen(folder),wel de moeite.all-in is enkel op drinken buiten het eten,voor aan de receptie en achter aan de zeebar.De zee is fantastisch,boottocht ook.
al bij al een heel leuke vakantie gehad(goed gezelschap),spijt dat we moesten vertrekken.

"Aanvaardbare prijs kwaliteit"
geo_strobbe
25-7-2011 gelogeerd met 3 in een 3-sterrenkamer. Daar wij de meeste vakanties doorbrengen in vakantieappartementen, viel dit qua ruimte wel tegen voor een weekverblijf.
De 3 slaapplaatsen nemen ganse kamer in beslag; balkon slechts 30 cm diepte, dus onbruikbaar. Zeezijde betekent niet automatisch zee"zicht" wegens vele bomen, eentje op 3m van ons raam waardoor ons uitzicht nihil was. In onze kamer hing ook een hardnekkige nicotinegeur die pas na verschillende dagen verdwenen was. De airco van het "monobloc" type maakt ook veel lawaai zodat dit s nachts onbruikbaar is. Tot zover de negatieve punten.
Pluspunt is de zr gde toestand van de gebouwen, goede cleaning, verzorgde tuin, rustige omgeving.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Aanrader."
Robert
19-7-2010 Het hotelcomplex bestaat uit 6 gebouwen.Wij ware in het hoofdgebouw****.Er zijn ook 3 sterren-kamer in de andere gebouwen, waar ik niets van kan zeggen,daar ik er niet ben geweest.Maar het hoofdgebouw is zeker aan te raden(enkel daar is er een lift aanwezig).De kamer was voorzien van:mooi balkon,goede airco,gevulde koelkast,prima badkamer,TV met 50-tal kanalen,enz...
Het privé-strand ligt 100m van het gebouw.
Er is een bewaakte,ruime parking.
Een minpunt is.....er is geen zandstrand maar rotsen.Je hebt dus zeker zeeschoenen nodig.Het water is prachtig,maar je moet er wel ingeraken.
In het dorp is er s'avonds wel altijd wat te doen.
Alles krijgt er van mij een meer dan voldoende,enkel.....het strand.
ps:zaterdagen en zondagen zijn er wel veel dagjestoeristen aan het strand.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Prachtige resort!"
caroline
3-8-2010 Prachtige resort! Goeie ligging, vlak bij de haven van Izola. Prijs/kwaliteit van toepassing. Kindvriendelijk hotel,vriendelijk personeel in tegenstelling van wat ik eerder las! Een aanrader als je het mij vraagt! Een fantastische busreis!

met partner, 2009
"Zeker weer doen"
dirk
10-12-2009 mooi hotel prachtig verzorgd domein

personeel niet toeristvriendelijk!!!

met jonge kinderen
"Geweldig een topper"
jenny
7-9-2009 zeer goed hotel mooie ruime kamers met grote badkamer met twee kinderen nog voldoende ruimte in de kamer het eten was gevarieerd en lekker mooie omgeving en leuke mensen. tot nu toe beter dan een vakantie in spanje

alleenreizend
"Uitstekende keus!!"
Fred Klein
31-8-2009 Geweldig hotel, mooie ruime kamers met airco, personeel sympathiek en behulpzaam, kiezelstrand met medio augustus 25 graden watertemperatuur. Bij complex kiosk voor ansichtkaarten en s, morgens ,,de Telegraaf,,Dorp Isola schilderachtig met prachtige Kerk.Hotel ligt in prachtig park met bomen en planten. In het dorp gezellige kroegjes.......

met een groep
"Prachtige vakantie"
marina
10-7-2009 prachtige ligging in een mooie baai perfect onderhouden kamer en badkamer met supergroot terras
lekker en gevarieerd eten
vriendelijk en behulpzaam personeel
zeer rustige ligging in een mooie tuin
zeker een aanrader