Beoordelingen Camping Terme Catez*****

20 juni 2013

Terme Catez*****
Beoordelingen Camping Terme Catez*****
Topliška 35, 8251, Catez ob Savi
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Terme Catez***** in Catez ob Savi, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Terme Catez***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Terme Catez scoort een 7,5 uit 10, op basis van 137 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Terme Catez***** in Catez ob Savi, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Terme Catez*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Terme Catez***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 138 vakantiefoto's van Camping Terme Catez***** vinden. Je kunt 3 video's van Camping Terme Catez***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Slovenie. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Slovenie. Vergelijk Camping Terme Catez***** met andere accommodaties in Catez ob Savi.

121 beoordelingen over Terme Catez*****

6,4
met jonge kinderen, Apr. 2013
"Gewoon lekker gaan genieten!"
Joosten
16-5-2013 Wij vonden de camping met alle faciliteiten erg goed. Wij zaten in een prachtige stacaravan van de touroperator. Vanuit veranda uitzicht op het meer, waterhuisjes, tipitenten en bergen! Camping ziet er goed uit, sanitair (waar wijzelf geen gebruik van maakten) was ruim en schoon. Pizza's waren ook erg lekker en vers gemaakt, maar aanrader is Valentina. Ook Krulc aan de overkant van de Sava waar je met het pontje heen kunt gaan.( 1 euro pppkeer) Plitvice meren zijn op 1 dag op en neer te rijden goed te doen. Ook zeker een aanrader en goed te doen met kinderen vanaf een jaar of 5.
Zwembaden binnen enigzins gedateerd maar erg opgeleukt. Buiten een mooi aquapark met leuke zwembaden, en uiteraard heerlijk warm water van gemiddeld 32-34 graden.
Met name nog een compliment voor Ans en Joop van de touroperator. Een fantastisch leuke gastheer en gastvrouw die de gehele vakantie voor je klaarstaat.

met partner, Sept. 2012
"Leuke camping"
Kim
6-1-2013 Leuke camping.
mooie accommodatie van touroperator.
aan de rand van de camping met uitzicht op de bergen.
restaurants vielen erg tegen. Maar dat was buiten de camping helaas ook zo. Leuk uit eten in Slovenie is er niet bij helaas.

met partner, Sept. 2012
"Geweldig zwemparadijs"
reinout
24-9-2012 Het hoogtepunt van de camping is het enorme zwemparadijs. Maar verder vond ik de camping toch een beetje tegenvallen. De restaurants waren zeer matig (bij het grillrestaurant hebben we een paar minuten bij de ingang staan wachten maar er was geen personeel dat ons wilde helpen, de pizza's van de pizzeria halverwege waren vies). Gelukkig hadden we een stacaravan met een fantastisch uitzicht. De mensen van de touroperator (Joop en Ans) waren absolute toppers, die stonden altijd voor je klaar als je vragen had en hadden goeie tips.

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Leuk voor een dag of 5"
de vries
28-8-2012 Leuke camping. Maar meer een doortrekcamping dan een camping om 2 weken te verblijven. Zwembaden waren natuurlijk prima!! Echter weinig tot geen animatie. Na een dag of 6 merkten we aan de kinderen dat ze zich ondanks het zwembad gingen vervelen. Het nieuwe was er vanaf!!
Ook was er veel geluidsoverlast en onrust van het komen en gaan van bezoekers,met name Italianen met campers. Dit gaat de gehele dag door, ondanks dat in het reglement staat dat er rust op de camping moet zijn van 23-6u.
Verder wel prima vakantie gehad met prachtig weer.

met partner, Aug. 2012
"Super mooi!"
Iblo
11-9-2012 Bij aankomst waren we beetje teleur gesteld dat we achter het hotel zaten. Maar al verder in de vakantie waren we super blij! we hadden een hele mooie plek en het was er heel gezellig en veel schaduw onder de bomen. We zijn wezen kijken op de camping maar daar had je bij de tenten kleine plekken en weinig tot geen schaduw. Het sanitair is redelijk te doen. Het zwembad is super mooi! als je binnen gaat zwemmen let dan wel op dat je onder de 3 uur blijft.

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Heerlijke vakantie gehad! maarrrr..."
Wilmar de Jong
30-8-2012 Wij hebben voor 12 dagen geboekt in een luxe tent van de bekendste touroperator. Na aankomst bleek alles dik in orde en het sanitair was prima. Wel veel Italiaanse campers die vaak 's morgens om 0600 uur of midden in de nacht vertrekken maar daar hebben we niet veel last van gehad, een snurkende buurman is erger.. Het zwembad is natuurlijk fantastisch en de eerste 4 dagen hebben de kinderen (10, 11, 13 en 13) onafgebroken gezwommen. 's avonds vermaakten de kinderen zich ook prima met elkaar, het meest bij de visvijver waar je de vissen bijna kunt pakken met je handen en zelfs waterslangetjes rondzwemmen.
We hadden wel van tevoren geregeld dat we niet op het veldje achter het hotel terecht zouden komen want daar staan 50 tenten ingeklemd tussen drie parkeerterreinen en een hotel van 6 verdiepingen. Een trieste aanblik en matig sanitair. Voor ons was het een geweldige camping en een heerlijke vakantie..

"Voor herhaling vatbaar"
piet herrema
9-9-2012 wij zaten in augustus 2 weken in een bungalowtent van touroperator en dit is ons
erg supergoed bevallen. Alles erg netjes en hun tenten staan op een mooie plek.
wel is het zo dat als je van ultieme rust houd je hier niet moet wezen want het leeft er wel.
wij vonden dat niet erg,vonden het juist leuk .
zwembaden en glijbanen zijn er super met mooi weer natuurlijk.
er zou qua eetgelegenheden meer aanbod mogen zijn maar 10 minuten met de auto in dobova kun je lekker en voor een leuke prijs uit eten,bv bij valetina..

"1 keer nooit meer"
metselbedrijfmdelan...
8-2-2013 wij hadden een huisje van touroperator, uhhh het eerste huisje was te vies om aantepakken gewoon vies foto's volgen nog het heeft een week geduurt voor we een ander huisje kregen en toen we die hadden was daar de airco van stuk je werd heel erg onbeschoft behandeld op de camping dus zijn wij vaak op pad gegaan dan was het goed te doen

"Geweldige camping"
Vera Roelfs
31-8-2012 Wat hebben wij een heerlijke vakantie gehad in Terme Catez. Het begon met een fantastisch ontvangst door Joop en Ans van touroperator. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Ontvangen worden met een wijntje voor de vrouwen, een koud biertje voor de mannen en fris voor de kids. Wij hadden een luxe 6 persoonstent maar al gauw bleek dat de koelkast heel erg naar vis rook. Geen probleem voor Joop want de koelkast werd direct omgeruild. Geweldige zwembaden maar jammer dat je met het hete weer weinig kan afkoelen. Het golfslagbad geeft nog de meeste verkoeling. Wij stonden op een goede plek. Helaas reden de Slovenen die daar vast op de camping staat als een stel gekken. Hebben ons prima vermaakt. Aanrader om te eten is Valentino in Dobova. Met 7 personen eten voor 75 euro met drinken erbij is een koopje.Kortom prima vakantie.

"Nooit weer!"
Bianca
8-11-2012 Via touroperator geboekt in de blauw/groene tenten. Voor boeken geïnformeerd of het "Kamp Holland" echt bestond, werd tegensproken, was absoluut niet zo negatief als op div. sites vermeld was hun reactie. Bij aankomst bleek het nog erger. Groot veld met vieze oude tenten, geen uitzicht, sanitair in units echt minimaal. Ter plekke en van uit huis een klacht ingedient omdat er naar ons idee geen eerlijk antwoord was gegeven op onze vraag, de tenten vies/oud waren, het sanitair slecht en het geheel alles behalve een campinggevoel geeft.
Touroperator kon zich niet echt herkennen in onze klacht en kon er dan ook niks mee.
Gelukkig was het voor ons de 2e camping die we deze vakantie bezochten en was daarom niet ons hele vakantiegevoel weg, maar het was wel zodanig verpest dat we niet 4 maar 2 nachten zijn gebleven.
De zwembaden op de camping zijn wel SUPER.
Kortom, we raden niemand aan om een tent via touroperator te boeken op deze camping!

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?