Vakantiepark Terme Catez Bungalows***** in Catez ob Savi Slovenie beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Terme Catez Bungalows*****

Catez Zwemparadijs

Beoordelingen Vakantiepark Terme Catez Bungalows*****

Topliška cesta 35, 8251 , Catez ob Savi
Vakantiepark Terme Catez Bungalows scoort een 8,0 uit 10, op basis van 20 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Terme Catez Bungalows*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Terme Catez Bungalows***** in Catez ob Savi, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 21 vakantiefoto's van Vakantiepark Terme Catez Bungalows***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Slovenie. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Slovenie. Vergelijk Vakantiepark Terme Catez Bungalows***** met andere accommodaties in Catez ob Savi.

20 beoordelingen over Terme Catez Bungalows*****

met jonge kinderen, Mei 2012
"Wat een zwemparadijs!! uitmuntend"
Erik
Onderkomens
31-5-2012 Enorm genoten van ons verblijf in luxe appartement! (geboekt via site van terme catez zelf) in voorseizoen met 2 kinderen 5 en 2.. Ze stonden elke ochtend juichend op om naar het enorme zwemparadijs te gaan!! Buiten met gigantische speel en peuterbad glijbanen te over.. en heerlijk verwarmd door de natuurlijke bron. Bij mindere temperaturen was het binnenzwembad ook van centreparcs kwaliteit!

met oudere kinderen, 2011
"Viel toch wel wat tegen"
H. Brommer
Onderkomens
23-10-2011 Wij zijn in de herfstvakantie van 2011 naar Terme Catez geweest, in een huisje. In het huisje is wel alles, maar het is wel ERG klein! Gelukkig hadden we mooi weer, dus konden wij er veel op uit. Helaas ligt het park in het minder mooie deel van Slovenie.
Een echte aanrader zijn de grotten van Postojna en in Catez ob Savi restaurant Gric. Lekker eten (in tegenstelling tot het buffet in het hotel op het park) voor een zachte prijs, met een leuke bediening.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Mooi zwemparadijs, leuke huisjes pirate bay"
t_h_hendriks
Onderkomens
15-8-2011 We hadden een huisje op de pirate bay: een houten huisje, drijvend op een vijver. Vlakbij een sanitair gebouw want badkamer/WC zit er niet in. Bovenin het huisje zit een zoldertje met een groot matras, waarop onze 3 jongens in een soort tent hebben geslapen.
Geweldig waterpark, zowel binnen als buiten, met veel zwembaden en super glijbanen. Wij konden overigens met onze pasjes ook per dag 1x binnen en 1x buiten gaan zwemmen.
Wat eetgelegenheid betreft vonden wij het aanbod te weinig, maar als je van de campng afrijdt, kun je voor weinig heerlijk eten: we zijn ook bij Henry's geweest, maar voor ons was Valentina's 10x lekkerder en ook goedkoop !
Uitstapjes: grotten van Postonja (1,5 uur rijden maar de moeite waard) Ljubeljana (erg mooie relaxte stad) en in de omgeving zijn er tig kastelen en burchten.
Enigste minpunt vond ik dat het personeel van de camping receptie slecht engels kon en niet erg vrolijk waren.

"Prima te doen"
Fam. Kruger
Onderkomens
9-8-2011 Wij hadden voor twee nachten een hut op het water in de piratenbaai gehuurd. Wij waren met 3 kinderen van 8, 9 en 10 jaar.Helaas begon het op dag twee te regenen en dat hield niet meer op. De boten waren dan ook niet waterproof en lekte op veel plaatsen, ook boven een van de bedden. Bij aankomst miste we een kussensloop. Deze werd, na melding, binnen een half uur gebracht. Het systeem met de sleutelkaart om de poort bij de bootjes in te komen is ook niet praktisch. Slechts 1 pas voor 5 personen. Als 1 aan het douchen was ( = buiten de poort) of boodschappen doen, kon niemand verder weg of naar het toilet (= buiten de poort) , omdat je de poort niet meer in kon komen zonder kaart. Ook in en uitpakken van de auto was een gedoe, daar je alleen maar ver weg en weer buiten de poort van de piratenbaai kon parkeren.
Verder zijn de zwemfaciliteiten geweldig. Mocht je dus langer dan een paar nachtjes hier verblijven, dan zou ik niet naar de piratenbaai gaan, maar een andere slaapaccomodatie.

"Leuk voor een paar dagen"
Pauline van Assema
Onderkomens
24-7-2011 Een week hier doorgebracht met onze 2 kinderen van 9 en 13 jaar. Glijbanen park was voor hen heel leuk, het weer is lekker. Onderhoud is hier wel hard nodig, losse en stukken tegels, gladde stukken vloer naast de glijbanen. Sommige plekken ook gevaarlijk. Wij hadden een huisje via TO gehuurd. Enige voordeel was de airco verder vond ik dit minimaal. Je kunt kiezen of de koelkast aan of de magnetron aan. Indien u overweegt een tent van TO te huren, raad ik dit af, u staat tent aan tent op een appart terein, geen uitzicht met hele vuile sanitaire. Indictatie van een mede vakantie ganger: " staan jullie ook op kamp Darfur? Achteraf gezien viel ons huisje dan wel mee maar ik zou het niet nog een keer doen.

"Leuk zwemparadijs"
fam. P.
Onderkomens
28-7-2011 Wij hadden een huisje helemaal aan de buitenrand van de camping. Ongeveer 1 jaar oud. Was perfect, luxe. Bij aankomst werd helemaal niet uitgelegd waar je heen moest, geen plattegrond. Zelf uitzoeken hoe airco etc. werkt. Na enkele dagen wist je hoe het werkte, en waar alles was op camping. De gebouwen op de camping en zwembaden zijn inderdaad wel aan renovatie toe. Is allemaal wat verouderd, en overal staat wel wat. Geen centraal geheel. De zwembaden waren voor onze kids;10, 8 en 6 jaar geweldig! Zowel binnen als buiten. Temperatuur lag boven de 30 graden. Uitstapjes moet je zelf een beetje uitzoeken, weten ze bij informatie centrum ook niet. Zagreb is heel mooi, Ljubljana is ook een bezoek waardig. En natuurlijk de grotten van Postojna en de Plitvice meren. Kortom een mooie 2 weken gehad. Het was zeker de moeite.

met jonge kinderen, Juni 2011
"Mooie plek voor gezinnen met kinderen"
Patricia
Onderkomens
2-7-2011 Wij verbleven in de huisjes op het park. Prima huisjes met een leuk terras, de woonkamer/keuken is aan de krappe kant.
De vele zwembaden zijn natuurlijk de trekpleister van dit park. Zowel voor jong als oud zijn er veel zwembaden aantrekkelijk. Als het weer wat minder is ga je gewoon naar binnen, ook daar veel mooie zwembaden met glijbanen.
De omgeving is mooi, Kroatie ligt vlakbij en Libliana is makkelijk als dagtrip te bezoeken.

met jonge kinderen, Apr. 2010
"Geweldig park voor zwemliefhebbers"
Evert
Onderkomens
27-5-2010 Terme Catez is het ultieme zwemparadijs. Zowel buiten als binnen heel veel verschillende zwembaden, verwarmd door warmwaterbron. Dus met 17 graden in de meivakantie gewoon buiten zwemmen (water + 30 graden). Er lopen veel badmeesters rond die goed controleren. Da's prettig met kleine kinderen. Wij waren hier twee weken in de meivakantie. Het park is dan rustig, niet veel nederlanders. Sommige wateratracties zijn paar uur per dag open. Het hele park maakt een verzorgde en schone indruk. Wij hadden een huis geboekt uit de duurste categorie. Het is de meerprijs waard. Beter ingericht en betere ligging. Huis is niet overdreven groot maar voor vijf personen voldoende ruimte. Luxe inrichting, prima bedden. Handoeken en beddegoed wissel als je erom vraagt. De omgeving is niet spectaculair, auto nodig om erop uit te trekken. Goeie supermarkten in de buurt. Onze kinderen (7 jaar en 4 jaar) willen graag terug.

met jonge kinderen
"Erg leuk gehad"
van Veen
Onderkomens
11-2-2010 Wij zijn met ons gezin in Slovenie op vakantie geweest.
Het was de eerste keer en het is ons erg goed bevallen!
Het personeel van de camping mag wel wat vriendelijker, dat wel.
Wij hebben via termecatez.nl een huisje gehuurd van een nederlands stelletje.
Een leuk huisje en alles op loopafstand naar het zwembad en alle andere faciliteiten op het park. Ook genoeg privacy hier.
Onze kids waren niet uit het zwembad te krijgen!
Ik ben zelf best een koukleum, dus het warme water was ook aan mij wel besteed.
Alleen het eten, vooral op het park zelf viel ons wat tegen.. TIP: Ga lekker van de camping af als je uit wilt gaan eten.
Volgend jaar zijn wij er weer!

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Supervakantie gehad!"
Derk Schillhorn van...
Onderkomens
4-2-2010 Wij zijn met ons gezin in Slovenie op vakantie geweest.
Het was de eerste keer en het is ons erg goed bevallen!
Het personeel van de camping mag wel wat vriendelijker, dat wel.
Wij hebben via termecatez.nl een huisje gehuurd van een nederlands stelletje.
Onze kids waren niet uit het zwembad te krijgen!
Ik ben zelf best een koukleum, dus het warme water was ook aan mij wel besteed.
Volgend jaar zijn wij er weer!