Beoordelingen Bovec

18 juni 2013

Bovec
Beoordelingen Bovec
Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Bovec. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Bovec. Ben je zelf op vakantie geweest naar Bovec? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Bovec scoort een 8,2 uit 10, op basis van 22 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 19 Appartementen, 5 Campings en 5 Hotels in Bovec. Op Zoover vind je bovendien 21 vakantiefoto's van Bovec. Je kunt 1 video van Bovec bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Bovec. Bekijk ook andere accommodaties in Slovenie. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Slovenie.

18 beoordelingen over Bovec

6,2
met partner, 2012
"Sporten"
M spijkers
Sfeer
23-7-2012 prima bestemming voor raft, fietsen en wandelen.

met partner, Jan. 2011
"Gezellig"
eline
Sfeer
12-7-2011 Het is opzich leuk, maar ik zou er zelf niet nog een keer heen gaan.

"Natuurdorp"
Ine
10-9-2008 * supermarkt prima
* paar barretjes/cafeetjes
* disco oid weet ik niet meer (niet in geweest iig)
* veel buitensport winkels/aanbieders van raft- en kajacmogelijkheden e.d.
* klein; ben je na 1 dag wel uitgekeken
* prachtige omgeving: mooie bergwandelingen te maken vanuit dorp

De beste prijzen en lastminutes voor Bovec bij:

Familie
"Dorpje voor de sportieve vakantieganger."
Miranda
Omgeving
25-8-2008 In eerste instantie viel ons de gezelligheid van Bovec wat tegen. We zijn vorig jaar naar Kranjska Gora geweest en vinden die plaats meer hebben. Het is wel een echt paradijs voor sporters. Je kunt er ruige bergwandelingen maken en voor mountainbikers en watersporters geweldig.Het eten bij Letni Vrt vonden wij ook geweldig en The Pink Panther (naast de appartementen van Kaninska Vas aan de rand van het dorp) was echt gezellig. Kranjska Gora biedt wel meer voor kinderen dan Bovec zoals makkelijk berijdbare fietspaden, rodelbaan, trampolines en speeltuinen. Het nadeel van Bovec is wel dat je voor uitstapjes over het algemeen ver moet rijden, het meer van Bohinji is ruim 2 uur binnendoor rijden en zo ook de grotten van Postojna. Dit is natuurlijk voor sommigen misschien ook een voordeel omdat je echt midden in de natuur zit, weg van de snelwegen. Het is maar net wat je leuk vindt.

met partner, Aug. 2008
"Gezellig en relaxed"
Madelief
Omgeving
18-7-2009 Geweldige plek om je vakantie een adrenalinekick te geven! Canyoningen, Raften, Kajakken geweldig! Ook het dorpje zelf is gezellig om 's avonds niet te duur lekker te eten. Voor kleine kinderen is er weinig te beleven, maar voor kids vanaf een jaartje of 10 is het geweldig!

met partner, Aug. 2007
Mariska
Omgeving
22-12-2007 Natuurpark Triglav, prachtige natuur. Leent zich prima voor de sportieve vakantieganger. Mogelijk zijn (wild)watersporten als hydrospeed, kanoën, canyoning etc. Ook uitgebreide wandel en mountainbikeroutes, goed aangegeven.

Familie, Aug. 2007
Mark
Omgeving
31-8-2007 Ontontdekte parel in Europa. Dit gebied is niet voor niks beschermd door Unesco. Paradijs voor de buiten(sport)liefhebber. Mooie wandelingen met nederlandse gids. Mooie vastgoedobjecten gezien die een mooie investering kunnen zijn
in dit toeristische gebied in opkomst. Kajakken, raften, hydrospeeden, canyoning....ja ik wil hierheen verhuizen.

Familie, Juli 2007
Kessels
Omgeving
2-8-2007 Zeer mooie omgeving!
Met bergschoenen en mountainbikes kun je je prima vermaken. Je kijkt je ogen uit.
Ook veel wateractiviteiten op de prachtige, maar ijskoude Soca. Canyoning is een aanrader!
Heerlijk en goedkoop eten.
Uitstapje naar de kust (Piran), ook erg leuk, lekkere visrestaurantjes!

Dagger
Omgeving
21-5-2007 De rivier Soca en het plaatsje Bovec is een waar sportmekka. Wat een natuur!!! Onbedorven en zoo schoon. Een smaragd groene rivier zalig om te fietsen, kajakken, raften, skiën en snowboarden. Ook uitstekend geschikt voor sporten zoals speologie, canyoning, hydrospeed. Wij hebben aldaar gecampeerd, gekayakt, en een wandeltocht met Bokahikings gedaan, echt de moeite waard en een leuke aanrader voor iedereen die hier heen gaat. Er zijn vele rafting/kayak bedrijven in Bovec, die in het centrum namen wij en was erg leuk aangezien zij ook een nederlandse gids in dienst hebben. Kortom echt een plaats voor een buitenmens, zoals ik.

groetjes,

Daggie

met vrienden, Aug. 2006
l.kleijn
Omgeving
15-1-2007 rustige en gezellig stadje met goede faciliteiten. prima uitgangspunt voor wandelaars kanovaarders en andere buitensporters

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?