Pension Pibernik**** in Bled Slovenie beoordelingen 7.1 | Zoover

Beoordelingen Pension Pibernik****

5,9
4,3

31 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Pension Pibernik****

Ljubljanska, 4260, Bled
Pension Pibernik scoort een 7,1 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension Pibernik****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension Pibernik**** in Bled, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Pension Pibernik**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Slovenie. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Slovenie. Vergelijk Pension Pibernik**** met andere accommodaties in Bled.

4 beoordelingen over Pibernik****

5,4
6,5
5,5
"Andere beoordelingen snap ik niet!"
melanie
14-8-2011 Ronduit slecht! De locatie is echt top, maar de rest?! De eigenaar is echt raar, ik kreeg bij het inchecken een uitbrander omdat ik op mijn meisjes naam stond ipv mijn getrouwde naam... Hartelijk welkom! Kamer was vies, urine lucht in de badkamer was smerig ( ondanks de ruime hoeveelheid luchtverfrisser), en hing vol met spinnenwebben. Ontbijt was helaas bijna op toen wij om 8.45 wilden ontbijten... Met de eigenaar gepraat, helaas niet geholpen en we zijn eerder weg gegaan. Kamer wel moeten doorbetalen helaas. Ik vind het zeker geen 4 sterren waard, nogmaals de locatie is top, maar dan houdt het ook wel op.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Heerlijk pension"
marian
26-7-2009 Op reis naar Kroatie overnachten wij nu op dit moment in Pension Pibernik. Een prachtig pension met grote tuin. Schommels voor de kids, tafeltennistafel, hangmatten en picknicktafels. Ook een opblaas zwembad is er. De kamer is superschoon. Wel simpel ingericht, maar ook voorzien van computer met internet en tv.(beide gratis) Het ontbijt wacht ons morgen, maar zal ongetwijfeld ook dik in orde zijn.Volgend jaar zeker weer.

"Hier gaan we een week terug."
Henk
1-10-2008 Op onze reis naar Kroatië hebben we hier een overnachting gemaakt. Gewoon even op internet gezocht en we kwamen hier uit. Een email was voldoende om de kamer te boeken. De eigenaar spreekt goed Engels. Aangekomen in Bled hebben we eerst wat rondgekeken, wat is het daar mooi! Het pension ligt lekker rustig, een stukje van het centum. Het was erg verzorgd en de mensen waren erg gastvrij. Volgend jaar gaan we weer naar Kroatie, maar eerst blijven we een week in Pibernik.
Ook zijn huisdieren welkom.

met oudere kinderen, Juli 2004
"Leuk pension"
Jennifer
23-2-2010 Wij zijn hier in 2004 geweest onderweg naar Kroatie. Erg leuk pension, ziet er schattig uit vanaf te buitenkant.
Dicht bij het meer, leuk om even te bezoeken.
Kleine en simpele kamers, ook het onbijt is vrij simpel maar ze doen hun best!
Zeker de moeite waard voor het geld.