25-6-2011
Nette camping,sanitair is gedateerd,maar wordt goed bijgehouden.Jammer dat in drukke tijd,Duitse Pinkstervakantie,er nog toiletgebouwen dicht waren.Er is geen strand,wel 'n groot zwembad,wat overigens wel veel voor instructie werd gebruikt,dus bijna niet toegangkelijk voor gasten.
Voor 'n paar dagen aardige camping.
20-8-2010
Na alle 'negatieve' reacties is ons de camping 100% meegevallen. De ligging van de camping is inderdaad aan een haven, maar dit zorgt ook voor het nodige kijkplezier. De haven is slechts 10% van het volledige uitzicht. De rest van het uitzicht bestaat uit Koper, Izola en Piran.
Het zeewater is troebel, maar dit komt doordat het water ondiep is waardoor wat zand/ klei omhoog komt.
Het sanitair is goed in orde. Sommige gebouwen zijn wat verouderd maar het wordt allemaal goed schoon gemaakt.
We hebben weinig van doen gehad met de Sloveense vaste standplaatshouders. Wij zijn er immers niet naar toe gegaan om op een camping te zitten met alleen maar Nederlanders.
Vanuit de camping zijn veel leuke bezienswaardigheden makkelijk met de auto te bezoeken.
Stadje Ankaran zelf stelt niet zo veel voor. Wel zit er een lekkere en betaalbare pizzeria iets buiten de camping, vanaf de camping rotonde linksaf slaan.
We hebben een mooie vakantie gehad, met een fijne plek op deze camping