Camping Adria*** in Ankaran Slovenie beoordelingen 6.5 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 17.977 bezoekers online
Home > Slovenie > Ankaran > Camping Adria***

Beoordelingen Camping Adria***

30 januari 2012

6,4
6,7
6,4
zwemsteiger bij camping Aria

Camping Adria scoort een 6,5 uit 10, op basis van 41 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Adria***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Adria*** in Ankaran, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 24 vakantiefoto's van Camping Adria*** vinden. Je kunt 2 video's van Camping Adria*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Slovenie. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Slovenie. Vergelijk Camping Adria*** met andere accommodaties in Ankaran.

36 beoordelingen over Adria***

Rustige camping
cornelis
7-8-2011 de camping is ons zeer goed bevallen.Wij zaten in een stacaravan van touroperator en die was nagelnieuw. Het uitzicht op het havengebied is niet echt storend integendeel je kan er cruiseschepen zien vertrekken en s'avonds zijn de lichtjes eigenlijk wel mooi. In het zwembad waren nu integenstelling tot de vorige commentaren wel mensen met luchtmatrassen of kinderen met een bal aan het spelen. De schuif- afs die op sommige foto's te zien zijn zijn wel verdwenen. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Wij gaan waarschijnlijk nog eens terug. Ankaran zelf is niet heel veel te zien maar in de directe omgeving is er genoeg te zien.

Redelijke camping
wil en gerard
25-6-2011 Nette camping,sanitair is gedateerd,maar wordt goed bijgehouden.Jammer dat in drukke tijd,Duitse Pinkstervakantie,er nog toiletgebouwen dicht waren.Er is geen strand,wel 'n groot zwembad,wat overigens wel veel voor instructie werd gebruikt,dus bijna niet toegangkelijk voor gasten.
Voor 'n paar dagen aardige camping.

met vrienden, Aug. 2010
Mooie camping, een echte aanrader
L. Tempel
20-8-2010 Na alle 'negatieve' reacties is ons de camping 100% meegevallen. De ligging van de camping is inderdaad aan een haven, maar dit zorgt ook voor het nodige kijkplezier. De haven is slechts 10% van het volledige uitzicht. De rest van het uitzicht bestaat uit Koper, Izola en Piran.
Het zeewater is troebel, maar dit komt doordat het water ondiep is waardoor wat zand/ klei omhoog komt.

Het sanitair is goed in orde. Sommige gebouwen zijn wat verouderd maar het wordt allemaal goed schoon gemaakt.

We hebben weinig van doen gehad met de Sloveense vaste standplaatshouders. Wij zijn er immers niet naar toe gegaan om op een camping te zitten met alleen maar Nederlanders.

Vanuit de camping zijn veel leuke bezienswaardigheden makkelijk met de auto te bezoeken.
Stadje Ankaran zelf stelt niet zo veel voor. Wel zit er een lekkere en betaalbare pizzeria iets buiten de camping, vanaf de camping rotonde linksaf slaan.

We hebben een mooie vakantie gehad, met een fijne plek op deze camping

met jonge kinderen, Aug. 2010
Erg gezellig!!
Petra Wijnja
21-9-2010 Had eerst de vakantie geboekt en toen op Zoover gekeken..... Moet eerlijk zeggen dat ik de vakantie bijna om had gezet :-) Maar goed, we zijn niet moeilijk en waren nieuwsgierig. De vakantie geboekt via TO en daar aangekomen heette Marcel ons welkom. Wat een leuke man! Hij was erg geinteresseerd en je kon altijd bij hem aankloppen. Verder was de camping erg gezellig. Het sanitair werd goed schoon gehouden, jammer dat de campinggasten er zelf vaak een zooitje van maken. Deze camping is zeer de moeite waard. Je zit vlak bij Italie (Trieste) en er zijn leuke winkels. De Slovenen zijn wat stugger maar gewoon tegen ze blijven lachen, dan breekt het ijs snel!! Mooi zwembad, jammer dat het een zoutwater zwembad is maar dit wisten we vantevoren. Het strand is jammer dat dat niet beter bij word gehouden, maar ga naar Piran, dan komt het goed!!

met oudere kinderen, Juli 2010
Afraden
N. Bakker
27-7-2010 Gezinnen met Ned. kinderen vinden weinig aansluiting met andere kinderen daar er overwegend Sloveense families zitten. Verder vonden wij de zee erg vies, vol met zeewier waardoor je niet kon zwemmen zonder zeewier op je armen, benen enz.
Zwembad is wel erg groot maar er mocht niets; geen springen, geen luchtbed of zwembanden, niet onder water zwemmen. Bij het minste of geringste stonden de "lifeguards"alweer te fluiten. Verder heb je als je aan het strand naar links kijkt een "prachtig" uitzicht op een industrieterrein met hoge kranen dat je niet ziet in de folders.
Ik zou iedereen aanraden iets zuidelijker te rijden richting Kroatie, waar het water veel helderder en schoner is.

met jonge kinderen, Juli 2010
Goede plek om
Hans
30-7-2010 camping Adria is prima aan te rijden op slechts een paar kilometer van de snelweg nabij Koper. De camping heeft inderdaad een enigzins 'vreemde' plek zo dicht bij een haven. Hoewel de camping redelijk groot is, is deze 's avonds erg rustig en is er weinig lawaai. De zee bij de camping was niet echt uitnodigend om te gaan zwemmen. Het zwembad is groot en het zoute water is niet hinderlijk. Kinderen mogen niet duiken en springen vanaf de kant. De camping is een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes de omgeving. In de nabijheid ligt Piran met een prachtige baai met kristalhelder water. Ook Kroatie is slechts op 30 km afstand. Nadeel is wel de grenscontroles die (vooral in de weekendenen) tot vertraging leiden. Het veld met de TO tenten is prima verzorgd. 75% Nederlanders. De tentplekken zijn ruim en ook de begeleiding vanuit TO is uistekend (complimenten voor Marcel!) De sanitaire voorzieningen zijn schoon. De douches zijn meestal vrij en hebben uitstekende warm waterdruk.

met oudere kinderen, Juli 2010
Mooie camping
Brouwer
6-8-2010 Zoals gezegd, mooie camping. De receptie kan wel wat meer personele bezetting gebruiken bij het in en uit checken. Wachttijden erg lang. De camping zelf is netjes, geen poespas en opsmuk. Het eten in het restaurant is voor camping begrippen erg goed en betaalbaar. De sta caravans zijn goed ingericht en schoon. Voor een reisgezelschap zoals wij, 5 personen waarvan 3 tieners, is het krap behuisd.
Zwembad goed onderhouden en netjes, ZOUT water, daar is niet iedereen blij mee:-) Personeel op de camping niet allemaal even gastvrij. Veel Slovenen met vaste plekken die wisselend vriendelijk en ronduit onvriendelijk waren. De directe omgeving is in onze ogen een beetje saai. De eetgelegenheden in Ankaran zelf creëren naar buiten toe een internationale indruk maar zijn toch vooral lokaal gericht.
Veel Nederlandse gasten die elkaar weten te vinden in het restaurant en op het voetbalveld. Al met al een degelijke camping en een goede uitval basis voor leuke trips in de omgeving.

met partner, Mei 2010
Leuke camping voor een paar dagen
gerard en truus
4-7-2010 grote camping met tentplaatsen, vaste staanplaatsen, verhuur van tenten en mobilehomes.
groot zwembad dat helaas (eind mei 2010) niet open was, want er waren technische problemen. werd wel aan gewerkt.
sanitair gewoon en netjes. plekken klein, als de camping vol is.
vriendelijk personeel, alleen niet al te snel als je stroom moet hebben.
vervelend dat je moet aanmelden in het hotel, terwijl er bij de ingang een kantoortje was.
net buiten de camping is een supermarkt en een heerlijke pizzeria.
slovenie is voor ons een prachtig vakantieland.

met jonge kinderen, Aug. 2009
Beter dan hij op het eerste gezicht lijkt
Fam. Van Mil
23-8-2009 Camping is redelijk groot en trekt veel Sloveens publiek. Aan zee lijkt het op Hoek van Holland met aan de linkerzijde het zicht op de haven. Sommige zaken ontbreken op de camping, zoals animatie en een discotheek. Wij hebben dat zeker niet gemist. We waren met Vacansoleil en de jongens trokken veel op met leeftijdgenoten. De steiger in zee was een attractie en ook het voetbalveld mocht er zijn. Wij hebben zelf veel gefietst, o.a. richting Koper en Triest. Dat is goed te doen. Ook andere plaatsen bezocht, zoals Piran en Izola (en Ljubiljana). De camping probeert een "beter publiek" te trekken dan voorheen. Je ziet nog vrij weinig West-Europese passanten. Je kunt dat ook als een voordeel zien (vergeleken met Kroatische mega-campings met alleen Nederlanders en Duitsers). Al met al is Adria zo gek nog niet en wij hebben het zeker erg naar onze zin gehad.

met oudere kinderen, Aug. 2009
Prima Camping!
Emma
17-8-2009 Het is een goede camping!
het sanitair is wat minder..
Je kunt er goedkoop en lekker eten!
Voor kinderen is er niet veel te doen, maar je kunt jezelf natuurlijk ook vermaken!
Lekker strand schoon water!
Zwembad is ook mooi.

Dus een goede mooie camping!

6,7

met een groep (1)