(Cruise)schip SENTIDO M/S Nile Saray***** in beoordelingen 5.5 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.640 bezoekers online
Home > (Cruise)schip SENTIDO M/S Nile Saray*****

5,7
6,5
(Cruise)schip SENTIDO M/S Nile Saray***** cruise
5,5

(Cruise)schip SENTIDO M/S Nile Saray scoort een 5,5 uit 10, op basis van 20 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in (Cruise)schip SENTIDO M/S Nile Saray*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van (Cruise)schip SENTIDO M/S Nile Saray***** in cruise, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van (Cruise)schip SENTIDO M/S Nile Saray***** vinden.

19 beoordelingen over SENTIDO M/S Nile Saray*****

met partner, Feb. 2009
Superleuk
Leo meyer
15-3-2009 Net terug van een nliecruise met de Saray. Niet de allernieuwste boot, maar wel goed. In vergelijking met menig ander boot, weinig geluid en ook geen dieselstank!
Goed en vriendelijk personeel, genoeg animatie in de avonden en Ali, een supergids. Een heel druk programma iedere dag in de ochtend, maar s`middags lekker luieren op het zonnedek, een aanrader!

André en Nadine
5-4-2008 Juist terug van een weekje cruise op deze boot(neckerman belgie)
eerdere commentaren kloppen wel 3.5*max (beoordeling neckerman is 4)
eten goed/netheid kan beter/reuk en lawaaidiesel acceptabel
(als we door de andere aangemeerde boten dienden te lopen om naar buiten te gaan was er bij een paar echte 5* boten méér dieselreuk in de receptieruimte, dan bij ons)
zonneterras goed,70 ligzetels voor 100 man is niet slecht , voor plaats in de zon diende je wel snel te zijn , doch de tijd die je kan zonnebaden is sowieso beperkt door de bijna dagelijkse uitstappen.
best all-in nemen ( fles bier 0.5l 2.5€ , wijn-coctail +/-3€)
personeel is gedienstig

lees hoger verder

Familie, Apr. 2008
Kuperus
19-4-2008 Afgelopen week op saray gezeten. In eerste instantie niet blij, omdat ons andere boot was toegezegd door reisbureau. Deze leek veel minder mooi. Boot ietwat verouderd, Eten goed. Personeel over het algemeen aardig op een enkeling na. Er werden de mooiste creaties van de handdoeken gemaakt. Onze gids, Mohamed was super. Enthousiast en sprak goed nederlands. hij was ontzettend lief. Galabay avond as gezellig.

De beste prijzen en lastminutes voor (Cruise)schip SENTIDO M/S Nile Sa...

noorland
22-3-2008 maart 20 2008

Als dit een 5 * cruiseschip is dan zou ik niet graag een 3* schip willen zien.Wat een oud en vervallen schip

Het tafellinnen had reeds een jaar geleden vervangen moeten worden. De z.g. sportieve aktiviteiten : 2 fitness fietsen (allebei kapot 1 stepper kapot. een piepklein zwembadje hoogstens 4 x 3 en 90 cm diep. Tijdens stilliggen werd je weggegast (diesellucht) van het zonneterras. Het zonnedek was nauwelijks toegangkelijk tenzij je net als andere medepassagiers s'morgens om 8 uur je badhandoek en een boek op je zonne stretcher ging leggen zodat je voor de rest van de dag verzekerd was van een plaats. Helaas waren er veel te weinig bedden voor het aantal gasten. Gelukkig hadden we een fantastische gids Essam
die veel heeft goedgemaakt maar dat heeft niets te maken met de abominable
accomodatie.

alleenreizend
m.j. de hoog paling
22-3-2008 als dit een 5* schip is dan is het een egyptisch 5 sterren schip maar naar europese maatstaven hooguit een
3 * schip. Kleine hutten geen stoel twee aparte bedden gescheiden door een nachtkastje, 2 fitness fietsen 1 kapot 1 roeimachine kapot een stepmachine kapot zwembadje van 2 x 2 90 cm diep. s'morgens om 7/8 uur ging de grote menigte hun badhanddoek leggen op de zonnestoelen om voor de r
die dus voor de rest van de dag hun
plaatsje te resrveren.

als er niet gevaren werd was het zitten op het bovendek ondraaglijk door de constant draaiende motoren dieselstank. Het eten was redelijk maar beslist niet gevarieerd. De gids die ons begeleidde tijdens de excursies was zeer goed. Het personeel
meestal zeer behulpzaam.

met partner, Jan. 2008
De eerste is induk........
Tjitte vd Wal
14-4-2010 Is niet altijd de beste. Wij hadden in jan. '08 een nijlcruise geboekt met een ander schip, maar door dat dat we last-minute boekten, waren we overgeplaatst naar de Nile Saray. De eerste indruk was.....wat een oude boot, maar hopen dat hij niet zinkt. Dus enigszins teleurgesteld begonnen we aan de cruise en gedurende de cruise werden we blij verrast door de uitstekende service, het goede eten en het erg leuke personeel. Ook het overige (nederlandse) reisgezelschap was heel gezellig en samen met de engelse en schotse gasten hebben we er iedere avond een feestje van gemaakt, welke, samen met het personeel, na het sluiten van de bar, op het zonnedek werd voortgezet.

Het blijft een verouderd schip, maar de sfeer en gezelligheid hebben dat ruimschoots gecompenseerd.

alleenreizend, Jan. 2008
E.S. Kamerbeek
3-2-2008 Deze vieze oude boot van meer dan 25 jaar oud is geen reclame voor onze touroperator. Kijk eens aan de achterkant, bij de keuken, smerig. vieze oude reddingskussens. Vieze ligstoelen en smerige dekjes. Eetzaal rommelig, vloer plakte, oud tafellinnen, oude vieze stoelen. Op en in elkaar. Bediening brutaal en niet vriendelijk. Hut waar de afvoer overliep 3x gemeld, werd niet gemaakt evenals een kapotte douchedeur. Deurslot gammel. Entertainment op Tros niveau. Wanneer dit een 5 sterrenboot moet voorstellen dan mogen touroperators wel eens een ander brilletje opzetten. Deze agennebbesboot verdient amper 3 sterren. En dat is bekend bij onze touroperator gelet op de uitlatingen van een tourleader in Hurgada waar we een klacht hebben ingediend. Deze reis is min of meer verpest voor ons daar wij een fatsoenlijke 5 sterrenboot hadden geboekt en betaald. Deze boot staat trouwens ook niet in de catalogus, dus je wordt maar ergens op gedumpt zoals het hen toevallig uitkomt.

met een groep, Jan. 2008
G.H. Satink
30-1-2008 Smerige gordijnen, stoelen en vloerbedekking.

Nile Saray is een oude schuit die beslist geen 5* waard is!!!!! Eten was redelijk, passend bij 3* cruise

met een groep, Dec. 2007
G. Schoondermark
3-2-2008 Geen 5* maar low butgetboot. Om in onze boot te komen moesten we over andere, vaak veel betere boten lopen. Ramses de 2e zag er prachtig uit! Nile Saray beslist niet!!!!!!!!!

met een groep
Arjan & Denise
13-8-2007 Wij hebben een super vakantie achter de rug (26 juli - 2 augustus 2007).

De kamers zijn erg schoon en het eten is ook erg goed. Over het personeel hebben wij geen slecht woord. Het zijn allemaal onwijs lieve mensen en ze stonden dag en nacht voor je klaar.. Noby, Ahmed (restaurant) en Ibrahim (bar) gaan we echt nog missen.

De galabaya party en de nubische show waren erg gezellig!!

5,8
6,2