(Cruise)schip SENTIDO M/S Mahrousa***** in beoordelingen 8.7 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 18.335 bezoekers online
Home > (Cruise)schip SENTIDO M/S Mahrousa*****

Beoordelingen (Cruise)schip SENTIDO M/S Mahrousa*****

_
M/S Mahrousa in Edfu

(Cruise)schip SENTIDO M/S Mahrousa scoort een 8,7 uit 10, op basis van 54 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in (Cruise)schip SENTIDO M/S Mahrousa*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van (Cruise)schip SENTIDO M/S Mahrousa***** in cruise, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 41 vakantiefoto's van (Cruise)schip SENTIDO M/S Mahrousa***** vinden. Je kunt 1 video van (Cruise)schip SENTIDO M/S Mahrousa***** bekijken.

1 2 3 4 5 volgende

50 beoordelingen over SENTIDO M/S Mahrousa*****

met partner, Mrt. 2011
Aanrader, fantastisch
Lana
26-5-2011 de service, het eten en al de rest was gewoon uitmuntend.
deze reis is zeker een aanrader voor jong en oud.

Gewoonweg fantastisch!
Geertrui Eeckhout
17-3-2011 Cruiseschip Senthido Mahrousa is een schip in Nubische stijl, heel kleurijk, met niet al te grote kajuiten en een kleine badkamer.De sfeer aan boord is geweldig, heel relaxed en men is altijd in voor een grapje.
De service overtrof al onze verwachtingen, iedereen stond altijd klaar, was altijd vriendelijk en beschikte over de nodige dosis humor ;-)
Als je zelf ook vriendelijk bent tegen het personeel, krijg je daarvoor zoveel terug, we hebben er echt vrienden aan over gehouden!
De buffetten zijn beperkt, doch verzorgd met de nodige variatie.Ook de koks houden van een joke ;-)
Onze gids Essam(golden guide voor insiders) is heel vriendelijk, brengt zijn verhalen heel ludiek en doorspekt van een beetje humor, staat zijn groep altijd bij met raad en daad, niets is hem teveel!!! Hij wordt dan ook niet voor niets "de gouden gids" genoemd!

met partner, Nov. 2010
Geweldig!!
Peter
14-11-2010 Een warm bad, de crew straalt uit dat ze er plezier in hebben. Kamers(werden 2 x per dag schoongemaakt) misschien een beetje gedateerd maar wel schoon.Eten goed, duidelijk vers bereid en gevarieerd.Het is een niet al te groot schip maar dat bevorderd wel de saamhorighied. De reis op zich kan ik iedereen aanraden, de gids deed zijn werk prima in zijn enthousiasme sprak hij soms wat te snel, wat het minder begrijpelijk maakte. Enige minpunt is de koppel verkoop tijdens de excursies. Maar ik zou deze reis zo weer boeken. TOP!

De beste prijzen en lastminutes voor (Cruise)schip SENTIDO M/S Mahrous...

met partner, Sept. 2010
Geweldige ervaring zo'n Nijlcruise
Henk Bijl
7-10-2010 Een geweldige ervaring. Het schip is een beetje gedateerd, maar schoon en de hutten zijn klein maar van alles voorzien, fohn, tv, safe, minibar. Over het algemeen heel plezierig personeel (Er is altijd een uitzondering) Het eten is fantastisch, het is maar een relatief klein schip, dus er is geen ruimte voor meters lange buffetten. Toch is alles zeer smakelijk, altijd heel vers en schoon, uitstekend gepresenteerd en zeer gevarieerd. Een klein schip heeft ook zo zijn voordelen. Men houdt precies in de gaten wie welke excursie geboekt heeft, en als je dan niet op tijd bij het ontbijt bent wordt er nog even discreet geklopt of gebeld.

Min punt is dat de all in 2 maal zo duur bleek als aangekondigd, 20 euro per persoon per dag. Daarnaast wil men beslist je pasppoort hebben met als smoes dat de politie 's nachts lang komt. Als echter bij het afrekenen de credit card apparatuur het in de transactie begeeft wil men je paspoorten weer terug, terwijl je al voor ontvangst hebt getekend.

met jonge kinderen, Juli 2010
Fantastisch
Astrid
31-7-2010 Het is een leuk cruiseschip in Nubische stijl, heel vrolijk. Iedereen is hulpvaardig. De hutten zijn groot genoeg. De douche is niet groot, maar wel schoon. Het eten is lekker. Het zwembad is ook niet groot, maar je kunt nat worden en dat is het belangrijkste.
Wij zijn in de zomer geweest, ja inderdaad warm, maar niet hinderlijk ook niet voor de kinderen (5 en 8 jaar). Het is een heel andere warmte dan hier en je zweet dus haast niet. Het grootste voordeel om dit in de zomer te doen is, dat het absoluut niet druk is bij de trekplijsters. Geen rijen niet wachten. Het aantal schepen op de Nijl nu: 80 in de winter: 320!!
De excrusies zijn erg leuk en leerzaam. Wij hadden de meest fantastische gids die je je kunt voorstellen: Latif (voor insiders: SuperLatif). Hij praat goed Nederlands en weet ontzettend veel en legt het goed uit. We hebben erg met hem gelachen en weten nu heel goed wie Amun-Ra is.

met een groep, Mei 2010
Fantastische Nijlcruise gehad
fslegie
25-12-2011 Het personeel was erg vriendelijk en het schip erg netjes, schoon en goed onderhouden. We hebben werkelijk waar heerlijk gegeten tijdens de gehele cruise. Het entertainment was als op andere Nijlcruises: een nubische avond, een quiz, enz. Het personeel deed er alles aan om het je naar de zin te maken en we hebben niet eerder in Egypte meegemaakt dat er zoveel schoongemaakt werd. We kunnen maar één puntje van kritiek benoemen: de koelkasten achter de bar op het zonnedek waren waarschijnlijk verouderd. Hierdoor was de drank op het zonnedak vaak lauw en vroegen we constant op extra ijs. Verder een topreis gehad!

Super reis
Marije
14-5-2010 Comfortabel reizen varen terwijl je relaxt. Excursies erg mooi en prachtig om een keer te bezoeken. Ontbijt continentaal en goed. Lunch redelijk goed, avondeten viel tegen. Veel keuze maar steeds dezelfde eentonige smaak. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Cabine redelijk groot, douche klein maar schoon. Genoeg ruimte om in de schaduw of zon te zitten. Prijs kwaliteit verhouding in orde.

met partner, Sept. 2009
Fantastische reis
Adriana van Dieren
19-9-2009 Wij hebben erg genoten van deze droomcruise, veel gezien en een hele goede uitleg van TUT onze excursie gids die perfect Nederlands spreekt, TUT is trots op zijn land en gaat er voor. Alles was perfect verzorgd op de boot, alleen de laatste middag probeerde een ober ons te flessen ook nog met een lach op zijn gezicht, dat was naar terwijl wij hem al een extraatje gegeven hadden, dus uitkijken!!! We hebben dit ook gemeld bij de manager. Het was een leuke en interessante reis om nooit meer te vergeten. Een weekje strand om uit te rusten is wel raadzaam. Jef Adriana en vriendin Irene.

met partner, Apr. 2009
MOOIE BOOT.
Janneke en Jaap Bak...
27-4-2009 De SUNRISE MAHROUSA van LUX-ASWAN-en terug naar LUXOR was erg mooi de gids Mohammet was erg goed met zijn uitleg over de tempels die we allemaal zijn bekijken.

Een echte droomcruise!
Willem & Aga
29-3-2009 Heel erg genoten van de luxe, het mooie weer, de fantastische gids Mohammed (26, nog nooit buiten Egypte geweest en in anderhalf jaar perfect Nederlands leren spreken!!!), alle tempels, de ruime kamer en de perfecte service.

Aan land merk je veel van de armoede, het gebedel, de andere cultuur en het geloof.

Zelfs nog in een zandstorm gezeten.
Onvergetelijk.

Enige minpuntjes:
- aan dek wel veel wind
- ondanks de all-inclusief toch nog veel uitgegeven...

met een groep (1)

1 2 3 4 5 volgende