Hotel Lamantin Beach***** in Saly Senegal beoordelingen 9.0 | Zoover

Hotel Lamantin Beach***** Saly

Beoordelingen Hotel Lamantin Beach*****

BP 2383 Saly Nord, BP 2383, Saly
Hotel Lamantin Beach scoort een 9,0 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Lamantin Beach*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Lamantin Beach***** in Saly, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 24 vakantiefoto's van Hotel Lamantin Beach***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Senegal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Senegal. Vergelijk Hotel Lamantin Beach***** met andere accommodaties in Saly.

10 beoordelingen over Lamantin Beach*****

9,7
met partner, Feb. 2012
"Gewoonweg het beste hotel in Senegal"
patrickk
14-3-2012 Hotel Lamentin Beach is sinds november 2011 grotendeels opnieuw gebouwd én goed beveiligd tegen brand, nadat een brand het bestaande hotel voor een groot deel had verwoest.
Het hotel is prachtig gelegen, heeft een eigen privéstrand én een eigen haventje. Hier kan je boten huren en andere watertuigen of vissen.
Echt àl het personeel werkt vlot en is zeer vriendelijk.
Elke avond, zelfs bij een lage hotelbezetting, is er een ander orkest, of danser(s).

Het drukke kleine centrum van Saly ligt op pakweg twee kilometer.
Een bezoek aan Joal (schelpendorp), Ile de Gorée, Ngaparou (buurdorp) maar ook een zak rijst schenken aan lokale arme gezinnen, geeft veel voldoening (kan je aan het personeel vragen).
Het enige restaurant is top, absoluut 5 sterren, en één Michelin ster, kwaliteitsproducten, fijnproeverskeuken én superveel variatie.
De kamers/bedden zijn zeer ruim en worden goed onderhouden.
De badkamers zijn zeer degelijk uitgerust.
Er is een terras met tafeltje en stoelen.

met een groep
"Een was een zeer geslaagde vakantie"
kris
15-3-2010 zeer proper hotel.
rustig
geen animatoren
niet voor met kinderen
geen muziek
geen remoer geduld aan het zwembad
gasten gemiddelde leeftijd 40+
klein maar fijn zwembad
aan de Atalantische oceaan dus koude zee
gemiddelde temperatuur +35°

heel proper

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Lamantin Beach***** bij:

"Prachtige reis"
carine
25-10-2009 Zeer goede service en zeer lekker eten. De vernieuwde kamers op de 1ste verdieping hebben een zeer comfortabel kingsizebed.

de maesschalck pasc...
9-10-2007 Over senegal zelf hoef ik niet veel te vertellen;je kiest zelf je bestemming.Maar over dit hotel wil ik wel iets kwijt.
Vijf sterren????Hoe komen ze daar in godsnaam aan?Wat het personeel betreft10/10,en das dan ook alles wat aan onze verwachtingen voldeed,meer zelf dan verwacht!Kleine hint voor de directie,koester uw personeel,want de dag dat er een eerlijk "5"sterren hotel naast de deur komt,dan gaan uw boeken toe.
U bent niet mee met de tijd,investeerd in belachlijke zaken,,voldoet gewoon niet aan wat een mens voor zijn geld verwacht!!!Jammer voor al diegenen die zich inzetten voor deze zaak maar ons zie je niet meer terug.We zijn dan ook niet de enigen die zo denken.

met partner, Okt. 2007
cambier anne-sophie
6-11-2007 Wij vonden het een super hotel en raden het aan iedereen aan! Zeker het eten was lekker en het personeel heel vriendelijk. Je merkt onmiddelijk het verschil met een massa keten ! Gaan zeker nog eens terug.

met een groep, Okt. 2007
chris
29-10-2007 Eens je het resort binnenrijdt is het een mooi gelegen hotel. Het personeel staat 24/24 voor je klaar. De kamers zijn naar Senegaalse norm zeer goed onderhouden. In Afrika geldt één regel: geen stress !! Dat moet je dus ook in het hotel hebben, veel geduld maar iedereen is heel vriendelijk. Zwembad is groot en goed onderhouden. Het eten in Beluga vond ik niet lekker. In het alledaagse restaurant was het eten wel lekker maar er is weinig variatie. Ontbijtbuffet was heel groot en verzorgd. We hadden geen kinderen bij maar ik denk niet dat het hotel daar veel faciliteiten voor heeft. Voor ons was het hotel meer dan goed genoeg.

an en familie
17-6-2007 Alles Prima, prachtig strand en zwembad. Sally is een toeristische badplaats met verschillende hotels en vakantiewoningen, eenmaal je enkele km verder rijdt kom je in het echte afrika, de moeite om daar rond te toeren, je komt er oprecht ogen te kort .Indrukwekkende uitstapjes gedaan met ons gezin via een super toffe gids uit de buurt. Mail gerust voor vrijblijvende inlichtingen.

sandrien
25-1-2007 zeer goed en zeker de moeite om naar toe te gaan.

met vrienden, Dec. 2006
Els Vanrobaeys
10-1-2007 Een aanrader om de koude winter bij ons eens te ontvluchten!Een super hotel,heel vriendelijke mensen,mooi strand en heel aangename sfeer in het hotel.Hou er echter wel rekening mee dat je in Afrika bent,het personeel is van zeer goede wil,maar soms moet je wel wat geduld hebben voor ze begrijpen wat je echt wil.Het hotel ligt op ongevzeer 80 km van Dakar,daar deden we ongeveer 3 uur over!Een belevenis op zich!!We hadden een fantastische vakantie,voor herhaling vatbaar!