Hotel Marine*** in North Berwick Schotland beoordelingen 9.0 | Zoover

Hotel Marine*** North Berwick

Beoordelingen Hotel Marine***

Cromwell Road, EH39 4LZ, North Berwick
Hotel Marine scoort een 9,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Marine***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Marine*** in North Berwick, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Hotel Marine*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Schotland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Schotland. Vergelijk Hotel Marine*** met andere accommodaties in North Berwick.

2 beoordelingen over Marine***

met partner, Feb. 2010
"Totale ontspanning met een fantastisch uitzicht"
Suffistica
10-2-2010 Wat een prachtig pand! Het hotel ademt geschiedenis uit. Schilderijen en foto's geven een mooi beeld van hoe het hotel vroeger was. Door de vriendelijkheid van het personeel, voelden we ons direct thuis. We hadden een kamer met uitzicht op de golfbaan en op zee. Hier konden we door 3 grote ramen vanuit 2 heerlijke stoelen van genieten. De kamer was stijlvol ingericht en had een heerlijk hemelbed. De spa is een grote bonus! 2 sauna's , hydropool, stoombad, 18m zwembad, massagedouches en ijskamer. Genoten van de hotstone en voetmassage. Wel ontdekt dat Engelsen niet naakt naar de sauna gaan! Gelukkig had ik een handdoek bij me om me mee te bedekken:) Start en afsluiting van de dag in het restaurant. Zowel ontbijt als diner waren prima voor elkaar! Bediening aan tafel voor koffie/thee en warme gerechten bij ontbijt.

Enige minpuntje: we zaten op de 1e verdieping en de (houten) vloer kraakte als er iemand overheen liep. Ook is er weinig keus in TV-zenders. (vnml. talkshows en sport)

met partner, Apr. 2004
"Indrukwekkend hotel"
peter
24-2-2010 The marine hotel ligt aan een links golfcourse met uitzicht over The First of Forth.
Aan de overkant ligt St. Andrews, een ander paradijs voor golfers.
Hier logeerde Churchil en John F. Kennedy. Aan de muren hangen foto's van beroemde golfers. Nick Faldo, meervoudig Brits Open winnaar en eens de best betaalde sporter van Engeland.
Het hotel in Victoriaanse stijl komt statig over.
De Engelse Deerhoundclub heeft er in 2000 en 2004 haat breedshow gehouden.