Beoordelingen Bed and Breakfast Breadalbane House

20 juni 2013

Breadalbane House
Beoordelingen Bed and Breakfast Breadalbane House
Main Street, FK21 8UT, Killin
Overweeg je om een verblijf te boeken in Bed and Breakfast Breadalbane House in Killin, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Bed and Breakfast Breadalbane House zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Bed and Breakfast Breadalbane House scoort een 9,3 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Bed and Breakfast Breadalbane House in Killin, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Bed and Breakfast Breadalbane House, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Bed and Breakfast Breadalbane House de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 25 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Breadalbane House vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Schotland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Schotland. Vergelijk Bed and Breakfast Breadalbane House met andere accommodaties in Killin.

3 beoordelingen over Breadalbane House

met partner, Mei 2012
"Prima B&B in mooie omgeving"
Egbert de Wit
18-5-2012 We hebben binnen het kader van een rondtoer door Schotland drie nachten doorgebracht in Breadalbane House. De B&B wordt gerund door een Nederlands echtpaar. Heel vriendelijke mensen die het je echt naar de zin proberen te maken wat ruimschoots is gelukt. Goede ruime kamers. De douche- / wc-ruimte was eenvoudig maar voor ons ruim voldoende. De bedden en matrassen waren prima en alles werd schoon en fris opgeleverd. Er was een zitje op de kamer en voorzieningen om een eigen kopje koffie of thee te maken en enig glaswerk voor een (zelf meegebracht) drankje. Het ontbijt was naar keuze echt Brits of Europese standaard. Killin telt een aantal aantrekkelijke restaurants. De omgeving biedt veel mogelijkheden om lopend of per auto te ontdekken.

met partner, Okt. 2010
"In 1 woord geweldig"
Bouwmeester
26-10-2012 Nog nooit zijn wij ergens zo warm onthaald, als in deze B&B! Zeer vriendelijk ontvangst, ruime kamers, mooie locatie, goede service, het eten smaakt zeer goed en de omgeving is werkelijk prachtig! Een goede plek waarvan uit je vele kanten op kunt. Een echte aanrader

met partner, Aug. 2010
"Zoek je een goed B&B; zoek niet verder!"
Henriette
23-9-2010 Hartelijk ontvangen door de Nederlandse gastvrouw in Killin! Een fris, schoon en mooi B&B met een heerlijke lounge, schitterende eetzaal en ruime, schone kamers! De douche is ook ruim en een heerlijke straal water. Veel informatie te vinden in de rustige lounge. Ligt aan de Rob Roy Way en er is evt. (tegen betaling) vervoer mogelijk van en naar de volgende etappeplaats van de RRW. Weten veel over de omgeving en Desiree en Wouter zijn in Killin helemaal geaccepteerd! De plaatselijke bevolking is erg blij met hen. We hebben er 2 nachten overnacht en als we weer eens in de buurt van Killin zijn, weten we waar we overnachten!

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?