Vakantiepark Melldalloch Lodges in Inveraray Schotland beoordelingen 6.9 | Zoover
1.510.733 beoordelingen - 43.459 bestemmingen - 273.707 accommodaties - 19.823 bezienswaardigheden - 18.487 bezoekers online
Home > Schotland > Inveraray > Vakantiepark Melldalloch Lodges

Beoordelingen Vakantiepark Melldalloch Lodges

8 februari 2012

6,5
6,6
Vakantiepark Melldalloch Lodges Inveraray

Vakantiepark Melldalloch Lodges scoort een 6,9 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Melldalloch Lodges? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Melldalloch Lodges in Inveraray, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 20 vakantiefoto's van Vakantiepark Melldalloch Lodges vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Schotland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Schotland. Vergelijk Vakantiepark Melldalloch Lodges met andere accommodaties in Inveraray.

10 beoordelingen over Melldalloch Lodges

met jonge kinderen, 2011
Prachtige plek
Mark
Onderkomens
31-8-2011 In 2006 bezochten we met zijn viertjes dit vakantiepark. We hadden geboekt via een touroperator en de reis naar het park (toen nog zonder TomTom) verliep voorspoedig. Het park ligt wel behoorlijk afgelegen, dus er moeten zeker boodschappen mee vanuit Kames, Tichnabruaich of Dunoon. Het park ligt midden in de Schotse natuur en geeft ondanks het feit dat het relatief dicht bij Glasgow ligt (in km, niet in reistijd) een mooi zicht op de woestere kant van Schotland.

In 2006 was men nog bezig om nieuwe lodges neer te zetten, maar daar zie ik eigenlijk niet zoveel van terug. Het lijkt alsof men nu oudere lodges heeft gerenoveerd. Wij vonden het een prettig park, ondanks dat alles wat gedateerd overkomt. Gewoon een park voor een heerlijke relaxvakantie waarbij je rekening moet houden dat geldautomaten schaars zijn in die regio (want veel natuur) en dat de reistijden wat langer zijn. Overigens ligt het park bij Kames, niet bij Inveraray, dat 50 km verderop ligt.

Niet aan te raden
Familie Harmsen en ...
9-8-2009 Schitterende omgeving.
Ons onderkomen was gewoon vies.Slecht onderhouden, muf, plakkerig meubilair, badkamer stinkt en blijft stinken ook na grondig luchten. Er komt nauwelijks water uit de kranen in de keuken. Receptie is een aanfluiting, gewoon een krakkemikkig houten gebouwtje, dat wij nooit open gezien hebben. Wasgelegenheid ook niet erg proper.

met oudere kinderen, Aug. 2009
Prachtige locatie met top uitzicht op Loch Fyne.
Fam. Mooij
Onderkomens
26-8-2009 Van genoemde negatieve dingen niets gemerkt. Huis is van alle gemakken voorzien en bijzonder schoon. Service was goed. Zo werd een lege gasfles binnen 5 minuten vervangen en werd zelfs schoon beddengoed gebracht halverwege onze vakantie van 2 weken. De receptie is inderdaad krakkemikkig. So what! We zijn er slechts 3 minuten binnen geweest. De eigenaar en zijn vrouw zijn altijd aanspreekbaar (huisje nummer 10), zijn aardig, behulpzaam en hebben prima tips. De enige kritiek omvat niet het weer (15 dagen met regen met op 14 daarvan ook zon, zo blijft het mooi groen en fris) maar voor uitstapjes in omgeving iets te weinig centraal gelegen. Voor een week maakt dat niet uit maar 14 dagen is dan te lang. Uiteraard kun je met een ferry op pad maar dan moet je wel de vertrektijden in de gaten houden. Fam Mooij (met 2 dochters van 14 en 18 jaar oud) heeft een prima vakantie gehad. Veel gewandeld, veel geklauterd, veel gereden. Veel gezien dus! Fam. Wals bedankt en veel succes in de toekomst!

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Melldalloch Lodges b...

met jonge kinderen, Juni 2009
Mooie plek om een paar dagen naar toe te gaan
idh
Onderkomens
3-2-2010 Wij waren hier in juni 2009, met onze dochter van toen bijna 2 jaar. Voor kleine kinderen is er geen leuk speeltuintje of iets dergelijks. Zo'n soort park is het dus niet.
De omgeving is fantastisch, de huisjes zijn wat verouderd, maar wel erg ruim. Niet erg luxe, wel compleet. Als je van rust en natuur houdt, dan kun je hier prima een paar dagen zijn. Gewoon zorgen dat je voor een paar dagen eten en drinken in de koelkast hebt, want niks is op loopafstand.
Wij hadden schitterend weer, zijn zelfs nog een paar keer naar het strand geweest. Dit kun je lopend vanaf de lodges doen, maar je kunt ook een klein stukje rijden en dan alsnog een stukje lopen (daar ontkom je niet aan) en dan is er een schitterend zandstrand. In Kames zijn een paar winkels waar je het meeste wel kunt halen, maar verwacht geen grote supermarkt ofzo. En een pinautomaat vind je ook niet in de buurt. Tot slot kun je erg lekker (en erg betaalbaar) eten bij de haven bij Portavadie.

met vrienden, Aug. 2008
Mooie ligging en goed huisje
Ben Janssen
13-1-2009 Wij zijn hier geweest en hebben ontzettend genoten van het huisje en de omgeving.
Prachtige natuur en heerlijk rustig.
Huisje was van alles voorzien en de beheerders zijn aardige mensen. Lekker makkelijk omdat ze Nederlands zijn. Een aanrader als rust en natuur op je verlanglijstje staat!

Familie
Mark Voermans
12-7-2008 Ook wij zijn in 2006 een week op Melldalloch geweest. Eeen heerlijke omgeving met (toen) prachtig weer. Om tot rust te komen en te wandelen helemaal prachtig. Qua cultuur kwamen wij net iets te kort. Vanwege de prachtige ligging, lag het ook net een beetje te ver van de door ons zo graag bezochte kerken, kastelen, stadjes enz.

Maar toch een dikke 8 voor deze vakantie en het park, zeker ook door de hele aardige beheerders!

met partner, Mei 2008
simon&els
19-5-2008 prima.GENOTEN van de natuur,onze lodge de eigenaar{hollander]en zijn gezin,vriendelijke en behulpzame mensen.Het stukje schotland waar wij waren is uitermate geschikt als basis voor een geslaagde vakantie.TIP blijf je bijv een week doe dan je boodschappen in bijv in danoon supermarkt en koop voldoende.maak uitstapjes en weet je het niet waarheen vraag het aan de eigenaar of kijk in de brochures die u krijgt.geniet en zeurpiet niet.......
vr.gr fam de jongh/koppen

Familie, Mei 2008
Yvonne
12-5-2008 Mei 2008 Melldalloch lodges bezocht. Prachtige ligging, prima huis. Het huis dat wij huurden was net geschilderd en had nieuwe vloerbedekking, compleet uitgerust en prima bedden. De ligging is inderdaad zeer rustig, maar dat is juist de kracht! Echte stilte, prachtige natuur, een leuk restaurant in de buurt (de Oystercatcher, een aanrader!)
Kortom wij hebben genoten. We verlangen alweer terug naar Schotland!

Familie
Anneke Zwart
13-9-2007 Wij zijn in 2006 een week in Melldalloch geweest. Geweldige natuur, rust, ruimte, aardige mensen en goede accommodatie.De bedden hadden iets beter gekund. Verwacht geen programma van activiteiten, je bent grotendeels op jezelf aangewezen. De beheerder geeft ruimschoots informatie, maar het is fantastisch om zelf op ontdekkingstocht te gaan. Wij hebben heimwee naar het mooie schiereiland Cowal. Het weer is er mild.

Familie, Aug. 2006
Ingo Bulles
15-7-2007 Vorig jaar hebben we een bungalow rondreis gemaakt in Schotland. Deze stop was verschrikkelijk. Prachtige ligging dat wel. Ultieme rust. Maar de huisjes zijn ver van netjes en schoon. Moet snel wat worden gedaan aan het onderhoud. Eigenaar is Nederlands. Maar staat niet open voor de terechte kritiek. Nee blijf daar weg tot dat alles in orde gemaakt is.

Zwarte randen op de zitbank , slechte schoonmaak.
Ligging is aan een meer met fantastisch uitzicht. Tv met schotel en veel kanalen.

Maar te vies voor woorden. Jammer op deze lokatie.

6,7