Beoordelingen Celtic Park (Celtic FC home stadium)

19 juni 2013

Celtic Park (Celtic FC home stadium)
9,6
Beoordelingen Celtic Park (Celtic FC home stadium)
Celtic Park, G40 3RE, Glasgow
Wil je weten wat anderen vonden van Celtic Park (Celtic FC home stadium) in Glasgow? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Celtic Park (Celtic FC home stadium).
Celtic Park (Celtic FC home stadium) scoort een 9,6 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat anderen vonden van Celtic Park (Celtic FC home stadium) in Glasgow? Op deze pagina lees je beoordelingen van Celtic Park (Celtic FC home stadium). Je kunt 16 vakantiefoto's van Celtic Park (Celtic FC home stadium) bekijken. Daarnaast kun je 4 video's van Celtic Park (Celtic FC home stadium) zien op Zoover. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Schotland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Schotland. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Celtic Park (Celtic FC home stadium) in Glasgow.

4 beoordelingen over Celtic Park (Celtic FC home stadium)

met vrienden, Jan. 2013
"De ultieme voetbalbeleving!"
Chris
14-2-2013 Vergeet bij een bezoek aan Glasgow zeker niet een wedstrijd van Celtic te bezoeken mocht je in de gelegenheid zijn.
Van het begin tot het eind kippenvel !
Voor het niveau van voetbal moet je niet gaan, maar voor de sfeer!
Die is ongelooflijk goed en gemoedelijk.
Supporters zingen 90 minuten lang voor hun club met héél veel passie.
Ik heb samen met mijn vader de wedstrijd Celtic - Hearts gezien. 4-1 winst.
Toen 2 supporters hoorden dat wij uit Nederland kwamen kregen we direct een Pint aangeboden en hebben we na de wedstrijd nog met hun een Celtic pub bezocht en hebben daar een hele leuke tijd beleefd.
Aanrader dus!!!

met vrienden, Dec. 2011
"Home of Scottish football"
C.J.Cuiper
10-8-2012 Zeer de moeite waard. Prima fanshop.

"Super!"
Charlotte
17-8-2012 Geweldig! Super! Helemaal leuk! Mijn vriend wilde graag naar het stadion voor een rondleiding en ik ben voor de gezelligheid meegeweest, maar het was super leuk! In hele kleine groepjes wordt je rondgeleid, de sfeer is super leuk. Er is overal tijd voor, de gids was ontzettend vriendelijk. De mensen daar zijn zo trots op hun club en op de prestaties. Het ene verhaal is nog leuker dan het andere. Sindsdien zijn we stiekem fan geworden van Celtic. Helaas bleven we niet lang genoeg om een wedstrijd te kunnen zien, maar daarvoor gaan we zeker nog een keertje terug.

met een groep, 1997
virgil
19-9-2010 Prachtig om eens een wedstrijd van Celtic mee te mogen maken, de sfeer is zo goed en gemoedelijk. Dat moet je een keer zelf hebben ervaren, een bezoekje aan een wedstrijd van Celtic mag je echt niet overslaan als je hier in de buurt bent. Echt fantastisch!

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?