Hotel Alexandra** in Fort William Schotland beoordelingen 6.6 | Zoover

De voorkant van het Hotel

Beoordelingen Hotel Alexandra**

The Parade, PH33 6AZ, Fort William
Hotel Alexandra scoort een 6,6 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Alexandra**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Alexandra** in Fort William, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Hotel Alexandra** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Schotland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Schotland. Vergelijk Hotel Alexandra** met andere accommodaties in Fort William.

2 beoordelingen over Alexandra**

6,2
met vrienden, Okt. 2009
"Prima Hotel"
jeroen.rijkse
17-11-2009 Dit enigzins gedateerde hotel heeft een perfecte ligging. Dicht bij het centrum van Fort William met z'n kroegjes en vele eetgelegenheden. Wij (4 mannen) hebben prima gegeten in Pub/restaurant Ben Nevis. Het ontbijt in het hotel is prima Brits. Dus eieren, witte bonen, HP saus etc. Maar ook Yogurt, fruit, toast en jam. Voldoende sap, melk koffie en thee. De kamers waren ruim met zitje. Verder was er ook in restaurant in het Hotel. Vonden wij minder en duurder dan de pubs. Dit hotel had verder weinig faciliteiten maar we mochten gebruik maken van het zwembad, whirlpool, sauna (fins en stoom) van een een hotel ongeveer 1,5 km verderop. De lift was vrij klein, de tapijten flink versleten, het trappenhuis een doolhof. We vonden de bedden prima, de badkamer voldoende.

Familie, Juni 2004
Miriam & Rense
29-10-2006 Tijdens onze rondreizen door Scotland al enige malen in dit hotel geslapen. Goede ligging t.o.v. centrum. Ontbijt is in orde, kamers zijn schoon.