Hotel The Steadings** in Farr Schotland beoordelingen 9.2 | Zoover
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel The Steadings**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel The Steadings** in Farr, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11
vakantiefoto's
van Hotel The Steadings** vinden. Je kunt 1
video
van Hotel The Steadings** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
ENSCHEDE - TWENTHE
Van:
Naar:
jun '13
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
jun '13
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
City Search
(7)
met oudere kinderen
(1)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(8)
ALL
met partner, Mei 2012
"Geweldig hotel met super service"
Jozef en Lia
29-5-2012
Wij hebben 3 heerlijke dagen doorgebracht in dit hotel, de service en bediening was voortreffelijk. Als je kiest voor dit hotel zorg er dan vooral voor dat je ook het diner in het hotel gebruikt, dit is namelijk van uitstekende kwaliteit. Het is een hotel om heerlijk tot rust te komen.
De omgeving biedt voldoende mogelijkheden tot het maken uitstapjes.
met partner, Mei 2012
"Een geweldige ervaring!"
patricia
8-5-2012
Je wordt enorm warm welkom gewenst,gezellige en lieve eigenaars,kamers netjes en schoon,eten goed,en de ligging is perfect!Tussen bergen en alleen natuur om je heen!Uitzicht is spectaculair mooi,je kunt er echt tot rust komen.Op kwartiertje rijden van Inverness en Loch Ness(Urquheart-castle)Gezellige bar met natuurlijk whiskey en vele andere drankjes.Wij gaan zeker nog terug!!
met partner, Aug. 2010
"Pittoresk en gastvrij"
Martijn
Bekijk foto's
20-8-2010
Op een majestueuze locatie gelegen B&B. Via een lange eenbaansweg kom je uiteindelijk uit bij The Steadings, waar je uitkijkt op de groene heuvels en een plas. je hoort niets anders dan blatende schapen en 's ochtends zie je de herder die met zijn hond de schapen bijeendrijft. Wat is er mooier dan in de sfeervolle ouderwetse lounge in de banken neer te zinken en naar de zonsondergang te staren...
David en Mary zijn zeer gastvrij en doen oprecht hun best om de gasten naar de zin te maken. Barkeeper Nick zit niet om een praatje verlegen. Het eten is uitstekend (de roasted duck is een aanrader), doch zoals gememoreerd hieronder wel aardig aan de prijs.
De kamers passen precies in het negentiende eeuwse gebouw met de karakteristieke muren en de houten balken. Dan is het laatste wat je verwacht een jacuzzi op de badkamer, maar dat had onze kamer (Toumilton) wel. Heerlijk na een dagje Inverness (16 mijl) of een ronde langs Loch Ness.
Als we teruggaan naar Schotland, komen we hier terug.
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel The Steadings** bij:
met partner, Juli 2010
"Zalig genieten!"
Koen en Karen
4-8-2010
Zoals ik hier nog heb gelezen werden wij behoorlijk ongerust toen de GPS ons door kleine wegen naar het hotel bracht. Maar eenmaal één voet binnen gezet was het zalig...! De kamers zijn wel grappig, echt traditioneel ingericht. Heel netjes en stil. (Wij sliepen in de bijgebouwen.)De eerste dag hadden we al gegeten en hebben we gewoon de hele avond in de lounge in een salonnetje gezeten met een glas wijn en whisky om van het uitzicht te genieten. Mary is echt super-lief,ze kwam nog tips geven over Loch Ness,dat zouden we de volgende dag bezoeken.En haar tips zijn echt de moeite.Niet de typische toeristische plekjes maar rustige stekjes waar je volop kunt genieten.
Ze gaf verder ook nog brochures en tips voor derest van onze rondreis.Handig!Het ontbijt was gewoon zalig,typisch Schots en compleet met haggis!Mmm!De 2de dag hebben we lekker gegeten bij Mary,Perfect! Wij komen zeker terug!!
met oudere kinderen
"Wat een rust!"
Nicole
2-11-2009
Heerlijk hotel voor een paar nachten in de highlands. Service van Mary is inderdaad buitengewoon, maaltijden zijn goed, maar inderdaad zoals gezegd best prijzig. Wij waren met 3 kinderen 10/13/14 en toch met open armen ontvangen. Kindermenu's verkopen ze liever niet, maar wel halve porties hoofdgerechten. Hertjes in de achtertuin natuurlijk geweldig. Kamers fantastisch, hemelbed, bloemetjes behang, dito spreien op het bed, kinderkamers met geweldige knuffelberen, heerlijk hoor!
"Schitterende lokatie en service"
ERic Hebben
23-6-2009
We zijn 2 nachten in dit hotel geweest. Toen we er naar toe reden vroegen we af in welke uithoek we terecht zouden komen.
Maar de lokatie is in 1 woord geweldig. Vanuit de lounch room zie je de koeien, schapen, herten vrij rond lopen. Enorm veel vogels vliegen er rond.De service en vriendelijkheid van Mary kent geen grenzen. Tijdens het eten worden de servetten op je schoot gelegd. Zit je vooraf in de bar, dan wordt je drinken door haar meegenomen. Je moet er nog net zelf naar toe lopen.
Eten is ook heerlijk. Maar helaas wel erg prijzig. Dat vond ik het enige minpunt. 24 pond voor een voor en hoofdgerecht is te prijzig.
Maar we hebben heel erg genoten hier en wanneer we weer terug zouden gaan naar schotland, dan is dit zeker een lokatie waar we terug zullen gaan.
Het is geen kindvriendelijk hotel. Kinderen onder de 5 jaar zijn er zelfs niet welkom. Maar wij vonden dan een pluspunt.
"Prima hotel!!"
C.L Witman
8-8-2008
Dit hotel is mijn inziens zeker geen 2 sterren waard. De kamers waren keurig ingericht en schoon.Goede matrassen en een prettige douche.
In de omgeving is dit het enige hotel en ligt best ver van inverness. Dit kan een nadeel zijn.
De eigenaren zijn uitermate vriendelijk en proberen het erg naar je zin te maken.
Zeer mooi uitzicht (bergzicht)vanuit de lounche waar je heerlijk kunt zitten.
met partner, Juli 2007
Greet van der Vlugt...
24-7-2007
Een leuk hotel op een prachtige locatie. Mary en David zijn zo verschrikkelijk gastvrij en spontaan. Als gast voel je je echt welkom. Het eten is heerlijk en de kamers luxe. Een plek om weer eens naar terug te gaan. Het uitzicht vanuit de lounge is prachtig. Het hotel staat helemaal vrij in de natuur.
Acties voor The Steadings**
Nederland
Polen
Griekenland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie