Hotel Melvin House*** in Edinburgh Schotland beoordelingen 8.7 | Zoover

Hotel Melvin House*** Edinburgh

Beoordelingen Hotel Melvin House***

3 Rothesay Terrace, EH3 7RY, Edinburgh
Hotel Melvin House scoort een 8,7 uit 10, op basis van 22 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Melvin House***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Melvin House*** in Edinburgh, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Hotel Melvin House*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Schotland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Schotland. Vergelijk Hotel Melvin House*** met andere accommodaties in Edinburgh.

17 beoordelingen over Melvin House***

met partner, Mrt. 2011
"Uitstekende ligging en heerlijk ontbijt"
thijs_van_meel
19-3-2011 Prima hotel voor een citytrip Edinburgh. Centrum ideaal op loopafstand bereikbaar en toch niet aan een drukke straat. En een heerlijk ontbijtbuffet. Bedden kunnen wel iets zachter.

met vrienden, Mrt. 2010
"Sfeervol"
n.v.t.
15-3-2010 Heel gemoedelijk en sfeervol hotel, kamers comfortabel, schoon en ruim, vriendelijk personeel. Loopafstand naar centrum hooguit 10 minuten.

met partner, Jan. 2010
"Een heeeel goed hotel"
Fam Koers
13-1-2010 het vrij parkeren in Edinburg kan alleen s'avonds bij het hotel van 18.30 tot s'ochtens 08,30, maar het personeel kan je vertellen waar je de auto wel vrij neer kunt zetten maar dat is ongeveer 1500m uit de buurt in een woonwijk dit is geen achterbuurt. het ontbijt s'morgens is super, continental en een Engelsonbijt
elke dag nieuwe handoeken ,kort gezegt wij vonden het een goed hotel

met partner, Juli 2009
"Niet onaardig"
e.van Kralingen
3-8-2009 Hadden bevestiging voor 2 persoonsbed en moesten 2 enkele bedden accepteren. Dit aangezien zij 2 aparte bedden van hun agent hadden doorgekregen

met partner, Juli 2009
"Goed hotel"
Leon
26-7-2009 Goed hotel met vriendelijk personeel. Mooie kamer met grote digitale flatscreen televisie en gratis wi-fi. Wij vonden het een nadeel dat het ontbijt maar tot 09.00 is en het is ook niet mogelijk om ontbijt op de kamer te laten brengen.

Ons bed lag erg hard en de ijzeren veren van de matras voelde je gewoon in je zij steken. Maar toen we er wat van hebben gezegd hebben ze meteen extra dekens om onze matras laten aanbrengen waarna we de volgende dag een stuk beter sliepen; prima service. Ligging is goed, je kan zo naar het centum lopen. Parkeren in Edinburgh was wel erg moeilijk waarbij ook meespeelde dat de Princesstreet (de hoofdstraat) momenteel volstrekt openligt voor de aanleg van een tramlijn. Uiteindelijk hebben we maar gewoon buiten het centrum geparkeerd en een taxi teruggenomen (taxiritkost ca. 7 pond).

alleenreizend, Apr. 2009
"Goede kamers in een schitterend 19e eeuws gebouw"
René
28-7-2009 Melvin House is een klassiek gebouw uit ± 1885. Dit oude herenhuis is nog steeds in zeer goede staat en heeft een passende inrichting. De kamers zijn goed onderhouden en schoon, vooral de (zeer ruime) badkamer. Zoals in het Verenigd Koninkrijk gebruikelijk is, zijn er op de kamers faciliteiten voor koffiezetten, koekjes & snoepgoed en een föhn. Op de hogere verdiepingen is er aan de achterkant een schitterend uitzicht over de Firth of Forth. De service is uitstekend, het personeel is zeer behulpzaam en goed geïnformeerd. Het ontbijtbuffet laat niets te wensen over.

Bij een volgende verblijf in Edinburgh zou ik zeker weer voor Melvin House kiezen.

"Geluk bij een ongeluk"
Els
1-3-2009 We zijn hier terecht gekomen nadat we van de touroperator hoorden dat het andere hotel overboekt was.Dit hotel heeft ons aan alle verwachtingen voldaan.Personeel was VRIENDELIJK met hoofdletters,goede mooie kamers,ontbijt zoals alle beoordelingen,afstand hotel/centrum is 10 min.lopen langs mooie statige huizen.
Heel veel gezien en vele kilometers gelopen,we hadden dan ook het geluk met het mooie weer.

met partner, Feb. 2009
"Volgende keer weer! Fantastisch!"
Rob en Barbara
28-2-2009 Rustig gelegen en toch dicht bij Princes Street, met aan de voorzijde prachtig uitzicht op Edinburgh Castle. Heel aardige mensen.

met partner, Feb. 2009
"Geweldig ontbijt, prachtige ontvangsthal"
KW
17-2-2009 Wij hadden in eerste instantie een vrij krappe kamer, maar bleken op de verkeerde verdieping te zitten. De kamers op de tweede verdieping zijn duidelijk groter (en dus comfortabeler) dan de verdiepingen daarboven. Het was trouwens op eigen initiatief van het hotel dat we een grotere kamer kregen. Via het reisbureau worden een aantal (kleinere) kamers gereserveerd, maar als ze een grotere kamer vrij hebben, zullen ze je daarop plaatsen.

Het ontbijt was zeer uitgebreid met elke ochtend kleine verrassingen (verschillende soorten vers fruit, vis of cake/ontbijtkoek). Erg lekker, wij keken er elke ochtend naar uit.

De bedden sliepen helaas niet heel erg lekker, maar wij zijn dan misschien ook verwend met ons gloednieuwe bed thuis.

Op de kamer kun je zelf thee/koffie zetten, er zijn koekjes en een pot met snoep, er is een haardroger en flesjes met shampoo, bodylotion.

We konden gelukkig bij de receptie een verloopstekker lenen.

met partner, Dec. 2008
"Prachtig mooi hotel."
meta
17-12-2008 Geweldig ontbijt,mooie ruime kamers,dicht bij het centrum.