Hotel Frederick House**** in Edinburgh Schotland beoordelingen 8.0 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 11.905 bezoekers online
Home > Schotland > Edinburgh > Hotel Frederick House****

Beoordelingen Hotel Frederick House****

30 januari 2012

Frederick House

Hotel Frederick House scoort een 8,0 uit 10, op basis van 35 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Frederick House****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Frederick House**** in Edinburgh, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 33 vakantiefoto's van Hotel Frederick House**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Schotland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Schotland. Vergelijk Hotel Frederick House**** met andere accommodaties in Edinburgh.

32 beoordelingen over Frederick House****

met partner, Jan. 2012
Super hotel voor een weekendje Edinburgh
Bianca Evers
24-1-2012 Frederick House is een goede uitvalsbasis voor een weekendje Edinburgh, goed gelegen in het centrum.
Ontbijt is niet in het hotel, maar in het daar tegenover gelegen Cafe Rouge. Is geen buffet, je kunt kiezen uit een aantal menu's, is wel prima in orde.
Kamers zijn schoon en mooie badkamer. Het bed is aan de korte kant, zelf voor mensen van 1.70m. Verder goede bedden en matrassen.

met vrienden, Dec. 2011
Perfect
I. Spit
15-12-2011 Onze boeking bij touroperator was door touroperator niet doorgegeven aan het hotel. Er was dus geen kamer voor ons gereserveerd. De receptioniste was uiterst behulpzaam en ze heeft alles goed geregeld. Uit coulance naar ons toe heeft ze ons een kamer op de bovenste verdieping gegeven. Een prachtige kamer met een mooi uitzicht, we konden zelfs de zee zien.
Kamer was goed en schoon, ook de badkamer. Alleen de ramen mochten wel eens gelapt worden. Verder is de ligging perfect, ong 100m lopen naar Princess Street. Alleen jammer dat het ontbijt niet in buffetvorm is, maar de broodjes waren vers en de croissantjes warm.
Edinburgh is prachtig in kerstsfeer!

met vrienden, Okt. 2011
Super!
Laura
23-10-2011 Het hotel overtrof onze verwachtingen. Modern en Schots zijn goed gemixt. Check-in ging snel, kamer aan de voorkant met uitzicht op Café Rouge, waar het ontbijt kon worden genuttigd. Dit omdat het hotel niet beschikt over een eigen restaurant. Dit miste ik ook totaal niet. Café Rouge is een leuke tent en het ontbijt was elke ochtend orima. Alleen jammer dat je moest kiezen uit een specifiek ontbijt (Schots, pasty basket, scrambled eggs) ipv buffet.

Kamer was schoon, netjes en zeer ruim. Wij kregen ondanks dat we met z'n tweeën waren een 3-persoonskamer. Bedden waren prima, uitzicht op de straat ook leuk. Badkamer was ook schoon, fijne douche.
Kortom; niks op aan te merken.

Locatie is eveneens erg gunstig. Op maar 10 minuten lopen vanaf het station. Omdat het hotel in een zijstraat van Princess Street zit heb je genoeg aanbod in winkels, restaurantjes en cafés. Bezienswaardigheden bevinden zich ook op loopafstand.

Kortom; een superverblijf gehad in dit hotel. Zeker aan te raden!

Centraal gelegen, schoon hotel
Ellen & Frank
27-6-2011 "Hotel Frederick House*** in Edinburgh is een prettig hotel, centraal gelegen"

met partner, Mei 2011
Prima hotel
donija_1
11-6-2011 We hebben 6 nachten in dit hotel doorgebracht tussen 29 mei en 4 juni 2011. We kregen tot onze verrassing een 3-persoonskamer terwijl we een 2-persoonskamer hadden geboekt. Prima geslapen ook, zeer rustige kamer gelegen aan de achterkant van het hotel. Overal dikke vloerbedekking dus super geluiddempend. Het bed lag heerlijk was wel iets aan de smalle kant.
Minpuntje was dat er geen toiletborstel aanwezig was in de badkamer.
Maar verder zag zowel kamer als badkamer tip top uit, schoon en nieuw, volgens mij net gerenoveerd. Het ontbijt kregen we aan de overkant van de straat (Cafe Rouge) een Franse Bistro. Ontbijt vonden we aan de karige kant. Je kon kiezen uit 4 ontbijten, uiteraard ook het Engelse ontbijt dat wel goed was maar de overige drie ontbijtjes waren erg summier, een paar croissantjes en dat was het, Goed was wel weer dat je wanneer je dat wilde 25% korting kreeg op de lunch of diner. Daar hebben wij geen gebruik van gemaakt overigens.

Centraal gelegen vriendelijk mooi hotel
A en S
17-5-2011 Prima gelegen hotel. Alles wat nodig is, is aanwezig. Eventueel ontbijt in tegenovergelegen restaurant is goed, er zijn verschillende keuzes in ontbijt te maken.
Goed te belopen naar het mooie centrum en busdiensten op waverley bridge. Kamers zijn rustig gelegen en compleet met fohn, koffie en theemogelijkheden met waterkoker, tv, mooie badkamer. Wij hadden wel een smal 2 persoonsbed.

met vrienden, Sept. 2010
Supergoed hotel!
bebe
3-10-2010 een keurig hotel voor een goede prijs! wij betaalden net 500 euro inclusief vlucht en 5 overnachtingen.Keurige kamers, net gerenoveerd, men was net bezig de hal te behangen en nieuwe vloerbedekking te leggen,keurig! ontbijt aan de overkant van het hotel was prima in orde, alleen personeel is niet altijd even vrolijk,maar dat is dan ook het enige minpunt! verder echt een top hotel, centraal gelegen,op 5 minuten lopen vanaf het centrum.Ook de busverbindingen zijn prima,kortom een prima hotel, en zeker voor herhaling vatbaar!

met partner, Sept. 2010
Goed hotel met prima ligging
Henny Kuijpers
11-9-2010 Als je licht slaapt is het verstandig een kamer aan de achterkant te vragen aan de voorkant komt ook 's nachts nog vrij veel verkeer langs.
Wij hadden de 2e ochtend van ons verblijf geen warm water en konden daardoor niet douchen, toen we dit doorgaven aan de receptie boden ze direct een korting aan ( 20 pond).

met partner, Sept. 2010
Goed verzorgd hotel
Corine
10-9-2010 Het hotel lag goed gelegen, 3 min van princesstreet.
Het ontbijt was aan de overkant in een restaurant, tussen 7.15 en 10.00uur.
Je kon uit verschillende dingen kiezen het smaakte fantastisch.
Op lunch en diner kreeg je 25% korting als gast van het hotel.
De kamer zien er goed uit, net gerenoveerd, tv aanwezig net als waterkoker, koelkast etc. In de hal waren ze nog aan het klussen maar dat was bijna af.
Er was 1 groot nadeel! Het bed lag erg hard en was maar 1.80 lang! voor de gemiddelde Nederlander dus erg kort!

met oudere kinderen, Aug. 2010
Prima hotel
Catharina
22-8-2010 Goed hotel met schone kamer. Ruimte voldoende. Restaurant (aan de overkant van de straat) is goed, vooral het ontbijt. Prijs voor dit hotel is wat aan de hoge kant. Jammer dat er geen zitkamer is om wat uit te rusten met een kopje thee/koffie.

met een groep (1)