Hotel Apex International**** in Edinburgh Schotland beoordelingen 8.9 | Zoover

Hotel Apex International**** Edinburgh

Beoordelingen Hotel Apex International****

31-35 Grassmarket, EH1 2HS, Edinburgh
Hotel Apex International scoort een 8,9 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Apex International****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Apex International**** in Edinburgh, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 23 vakantiefoto's van Hotel Apex International**** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Apex International**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Schotland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Schotland. Vergelijk Hotel Apex International**** met andere accommodaties in Edinburgh.

4 beoordelingen over Apex International****

9,6
met partner, Dec. 2011
"Edinburgh is sparkling en Apex International ook."
tiarahvw
26-12-2011 geweldig goed en net hotel midden in het oude centrum en uitzicht op het kasteel. Voor ons waren 3 dagen veel te kort om alles te zien. Er was ook het christmas Festival gaande met heel veel gezelligheid en attractie's. Ook zeker een aanrader om mee te maken.
Wij komen hier sowieso terug en als het kan in hetzelfde hotel.

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Goed hotel, kleine kamer"
Mark
23-10-2011 Toegegeven, met z'n vieren is elke kamer al snel klein (ook al reizen we licht), maar deze kamer was krap bemeten. Net geen vier bij vier meter, met een badkamer van twee bij twee. Maar de kamer was verder van alle gemakken voorzien (föhn, flatscreen, strijkijzer, minibar, wifi, waterkoker met koffie), schoon en smaakvol ingericht. Bedden waren groot en stevig met lekker veel kussens en een dekbed. Uitstekend geslapen en uitstekend gegeten in het restaurant van het hotel, The Heights, met uitzicht op het kasteel. Ook het ontbijt was meer dan goed. Leuke bijkomstigheid was dat het ontbijt en het avondeten voor onze twee kinderen gratis was en dat ze zonder meerprijs op onze kamer mochten. Het zwembad was heerlijk; lekker om in het warme water te liggen terwijl je buiten de mensen door de koude regen ziet schuifelen. Al met al een zeer prettig hotel voor kinderen. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Bewaakt parkeren achter het hotel voor 8 pond per dag.

Ester
30-5-2006 Slechts 1 nachtje hier geweest, maar we komen een volgende keer zeker weer terug! Goed uitgeruste kamers, mooi en modern qua uiterlijk. Super uitzicht op Edinburgh castle vanuit de kamer en vanuit de ontbijtzaal.

Tevens uitgerust met spa/zwembad, echter geen tijd gehad om dat uit te proberen.

Super

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Apex International**** bij:

Tom Vendrig
2-3-2006 Het is een fantastisch hotel om in te verblijven!! De kamers zijn zeer compleet en zeer mooi en modern ingericht! Het ontbijt wordt geserveerd in het restaurant op de 5de verdieping wat een prachtig uitzicht beidt aan het Edinburgh Castle! Ook het avondeten is erg smakelijk! Er is keuze uit zeer goede wijnen. Het personeel is zeer vriendelijk en zeer proffesioneel! Ik heb een heel erg prettig en leuk verblijf gehad in het hotel! Het is echt een aanrader!!!!!