Vakantiepark Piperdam in Dundee Schotland beoordelingen 8.5 | Zoover

Vakantiepark Piperdam Dundee

Beoordelingen Vakantiepark Piperdam

Fowlis, DD2 5LP, Dundee
Vakantiepark Piperdam scoort een 8,5 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Piperdam? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Piperdam in Dundee, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Vakantiepark Piperdam vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Schotland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Schotland. Vergelijk Vakantiepark Piperdam met andere accommodaties in Dundee.

5 beoordelingen over Piperdam

met vrienden, Mei 2011
"Mooie plek!"
Anneke
12-6-2011 Mooi park gelegen bij een golfbaan. Prima onderkomen. Met 4 volw bezocht in mei/juni 2011. Goeie bedden, ruime accommodatie

met partner, Sept. 2009
"Geweldig"
Frank
Onderkomens
21-10-2009 Piperdam is heel erg luxe en niet echt duur. Lodges zijn modern, flatscreen tv, sauna, goede douche, ruime slaapkamer met flatscreen en een heerlijke hottub buiten. Uitdagende golfbaan, enige nadeel is dat je met een buggy niet over de fairway mag rijden.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Leuk park met goede huisjes"
Boerkamp
Onderkomens
5-9-2009 Piperdam is eigenlijk een groot meer met rondom golfbanen waar langs een zijde huisjes zijn gebouwd. De lodges liggen op een apart deel van het rustige park. De lodges - wij hadden een Rainbow - zijn ruim en goed ingericht en voorzien van balkon. Jammergenoeg lag die van ons bijna in de bomen, dus veel schaduw. De voorzieningen zijn goed, er is een zwembad en fitnessruimte en de kinderen waren niet weg te branden uit de speeltuin. Daar konden ze via autovrije paadjes naar toe, alleen de parkeerplaats oversteken. Ook kun je er bootjes huren om op het meer te gaan vissen.
Verder is er in de omgeving genoeg te zien, kastelen (Glamis, Scone, St. Andrews) genoeg. Edinburgh is 90 km, wij parkeerden bij de P+R nabij het vliegveld, je stapt dan in het centrum uit. Edinburgh Castle viel ons tegen, de Zoo daarentegen was geweldig, vooral als je van pinguïns houdt. In Dundee vinden wij vooral het museum over de Zuidpoolexpeditie van Scott en de Verdant Works over jute een aanrader.

met partner, Juli 2009
"Mooie lodge(s) op mooi park!"
Mike038
Onderkomens
2-8-2009 Afgelopen zomer een weekje in een "Rainbow Lodge" verbleven. De lodge was erg mooi en ruim. Alleen het tweepersoonsbed was (in het midden) een beetje ingezakt, waardoor je naar elkaar toe rolde.

Ondanks dat de lodges redelijk dicht op elkaar stonden, hebben wij daar helemaal geen nadeel van ondervonden. De opzet van het 'park' is gewoon goed doordacht.

Bij aankomst moesten wij twee extra kaartjes voor de elektriciteit kopen voor 5,00 Pond per stuk. Achteraf bleek dat wij deze niet nodig hebben gehad. Wij konden de hele week doen met het kaartje (van 5,00 Pond) dat al aanwezig was.

Al met al een mooie lodges op een goed park in een mooie omgeving waar veel te doen/zien is. Een aanrader!

met partner, Sept. 2008
"Wow, wat een luxe!"
Erwin en Nicole
Onderkomens
18-6-2009 De accomodaties in Piperdampark zijn echt geweldig! De huisjes zijn ontzettend ruim (2 slaapkamers en 2 badkamers), mooi en van alle gemakken voorzien. Het enige nadeel van het park is dat het een beetje afgelegen ligt waardoor je altijd een stukje dezelfde route moet rijden als je op pad gaat. Verder echt een aanrader!