5-7-2011
Een typisch Engels caravanpark. Geen privacy, weinig gezelligheid. Op zich zijn de caravans wel schoon, maar door het oud zijn kijkt het allemaal wel groezelig. Ook de bedden zijn heel klein en krakkemikkig. Er is geen zitje buiten je caravan en je bent bijna verplicht om constant je buren te begroeten, zo dicht zit je op elkaar.
Wij zijn na 2 dagen vertrokken, rugpijn van het bed op zoek naar wat meer comfort.
2-3-2010
Hebben hier een klein week gestaan. Het kampeerveld is 1 groot open veld maar wel erg mooi en ruim. Hebben mooi weer gehad, dan is Schotland natuurlijk geweldig. Prachtig strand en omgeving, dolfijnen wezen spotten, zeeleeuwen bij de vleet, nog een baantje golf gelopen op de Royal in Dornoch. Kortom genoeg om je te vermaken buiten de camping. Van de facitieiten op de camping nauwelijks gebruik gemaakt. Sanitair redelijk. Toch weer zo jammer dat het slecht wordt schoon gehouden, en je collega kampeerders som zo'n troep van maken. Nergens voor nodig om vieze luiers onder de douche te laten liggen. Ik vraag me altijd af of mensen dit thuis ook doen?
2-12-2009
In de zomer van 2009 een paar dagen in een stacaravan verbleven. De caravan was erg verouderd, maar wel schoon. Helaas geen eigen "buiten", geen stoelen oid, dus niet echt gezellig buiten zitten bij redelijk weer. Bij mooi weer is er een mooi strand zeer dichtbij, dus dat is prima.
De andere faciliteiten waren matig (eetgelegenheid, spelletjeshal).
Al met al prima verblijven, maar absoluut geen luxe en daardoor misschien ook iets te duur.