Bungalow Brunston Castle in Dailly Schotland beoordelingen 8.0 | Zoover

Huisjes op het park Brunston Castle

Beoordelingen Bungalow Brunston Castle

Ayrshire, KA26 9GD, Dailly
Bungalow Brunston Castle scoort een 8,0 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow Brunston Castle? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow Brunston Castle in Dailly, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Bungalow Brunston Castle vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Schotland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Schotland. Vergelijk Bungalow Brunston Castle met andere accommodaties in Dailly.

15 beoordelingen over Brunston Castle

"Brunston Castle; het blijft onze favouriete plek."
mr_w_vandenberg
15-11-2011 Ook dit jaar weer met touroperator comfortabel naar Brunston Castle in Schotland gereisd.Terwijl heel Nederland in de regen zat, hebben wij schitterend weer gehad.Ook weer leuke nieuwe plaatsen bezocht op relatief korte afstand van het park zoals het Dumfries House in Cumnock en Dean Castle in Kilmarnock met een heel goede GRATIS rondleiding, ook leuk voor de kinderen!De kustlijn blijft fantastisch en de bungalows uiterst comfortabel.De tips van het vriendelijke Nederlands sprekende beheerderspaar waren zeer goed.

met oudere kinderen, 2011
"Een plek om vaak naar terug te keren"
familie W. van den ...
10-5-2011 Het bungalowpark Brunston Castle is prachtig gelegen naast een zeer fraaie 18 holes golfbanen in Dailly,( goed eten in het Clubhuis).Daarbij lijkt het er op dat het weer er beter is dan in het noorden van Schotland,(warme golfstroom Ierse zee).
De ontvangst en klantvriendelijkheid van het Nederlands sprekende beheerderspaar was uitstekend.Vele trips mogelijk.Vooral steden als Glasgow, Edinburg en Ayr zijn zeer de moeite waard.De gehele kustlijn is prachtig met plaatsen als Largs, Turnberry(even chique koffie drinken in het hotel) en vooral ook bezoeken Port Patrick en de Mull of Galway.Vergeet ook het bij Maybole gelegen Culzean Castle(hoofdkwartier Generaal eisenhower) niet.Bezoek ook het Burnspark in Alloway.In het witte hotel-restaurant kun je heerlijk eten.'s avonds is het goed en gezellig uitrusten in de comfortabele bungalow of op de ruime veranda.Dit jaar gaan we beslist weer,relaxed varend met DFDS,want we zijn nog lang niet uitgekeken.
Fam. W. van den Berg,Ferwert(Fr)

met jonge kinderen, Juli 2010
"Aardig park"
Erna
15-3-2011 Het is een prima park, ruim opgezet, maar toch wat kil. Ook de huisjes zijn prima, ruim maar ook weer wat kil. In de omgeving is genoeg te doen. Culzean Castle & Country Park is de moeite waard.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Leuk voor een keer, maar jammer van het zwembad"
W. Vrij
14-8-2010 De bungalows zijn prachtig, maar staan erg dicht op elkaar. Wanneer het weer niet meewerkte, kon je er heerlijk lezen, muziek luisteren of tv-kijken. Jammer dat het park beheerd wordt door twee eigenaren, waarvan er één ook het zwembad runt. Hierdoor kan een helft van de parkgasten wel van het zwembad gebruik maken en de andere helft (waaronder wij, dus) niet. Even gauw aan het begin of einde van de dag een uurtje zwemmen zat er dus niet in, leg dat je kinderen maar eens uit wanneer "de buren" wel gaan.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Zeer mooi bungalowpark"
John
21-8-2010 Zeer mooi gelegen vanwaaruit leuke uitstapjes gedaan kunnen worden. Er zaten nieuwe beheerders uit Nederland,maar wisten wel veel te vertellen over de omgeving.
Luxe huisjes er ontbrak weinig. Zeker een aanrader voor een korte periode( 1 - 2 weken) om het gebied te verkennen

met partner, Mei 2010
"Ongekende zuivere lucht/atmosfeer"
Robert van der Vijg...
13-4-2011 eindelijk een echt ruime vakantiebungalow, goed ingericht, ook in de keuken
alle essentiële dingen voorhanden.

met oudere kinderen, 2009
"Prachtige plek"
Eggie
23-11-2009 Prima bungalowaprk dat nog wat kaal was toen wij er waren. Ruime huisjes, schoon en mooi gelegen. Hoewel de omgeving echt prachtig is en je je daar weken kunt vermaken, heeft het naatsgelegen restauratieproject van Dalquharran Estate de meeste indruk op ons gemaakt.

"Echt een topper"
Carla
5-5-2009 Een week doorgebracht op dit park.
De huisjes zijn ontzettend goed ingericht en voorzien van vele extra's
De boekenkast in ons huisje bevatte zelfs Nederlandse Literatuur.
Lekker gegeten in de golfclub die tot dit park behoort.
Leuke uitstapjes gemaakt o.a. naar Culzean Castle, Glasgow en het eiland Arran

met jonge kinderen, Mei 2009
"Clean, rustig en gastvrij"
Fam van Berkom
9-5-2009 Uiterst vriendelijke mensen op het park en in de omgeving. Prima bungalow en goede uitvalbasis om de omgeving te verkennen. Het met de auto reizen van en naar Newcastle is hoewel ik een hekel heb aan autorijden en opzag tegen links rijden geen enkel probleem. We hebben van daaruit ook de highlands bezocht met een plezierige en betaalbare overnachting in Pitlochry.

Familie, Sept. 2008
"Mooi park"
jacobs
22-9-2008 We zijn hier een week geweest in september 2008.
Het is een zeer net park en een prachtige omgeving. Mooi schoon huisje en erg luxe.
De mensen zijn ook opvallend aardig.
Toen we met de auto stil op de weg naar de mooie omgeving zaten te kijken, vroeg een schot of we problemen met de auto hadden.
En het zwembad is ook erg leuk maar wel vrij klein.