Beoordelingen Vakantiepark Tummel Valley

22 mei 2013

Tummel Valley
Beoordelingen Vakantiepark Tummel Valley
Tummel Bridge, PH16 5SA , Calvine
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiepark Tummel Valley in Calvine, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiepark Tummel Valley zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Vakantiepark Tummel Valley scoort een 5,9 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiepark Tummel Valley in Calvine, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiepark Tummel Valley, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Vakantiepark Tummel Valley de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Vakantiepark Tummel Valley vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Schotland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Schotland. Vergelijk Vakantiepark Tummel Valley met andere accommodaties in Calvine.

13 beoordelingen over Tummel Valley

met partner, Mei 2012
"Jammer"
origedoe
Onderkomens
6-6-2012 Wat jammer dat zo,n park in zo,n mooie omgeving gezet is.
Caravan,caravan, Caravan,Caravan.
Geen privacy, alles staat dicht op elkaar.
Er staan grote gasflessen, je kijkt op de rioleringen van alle caravans, niet echt mooi afgewerkt.
Maar de mensen zijn erg vriendelijk, het is er rustig en in de omgeving is veel te doen en te zien.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Mooie omgeving, niet langer dan een week"
Karin
Onderkomens
16-1-2011 Wij hebben hier een week in een stacaravan gezeten.
Typisch engelse camping, kaal en veel asfalt.
De caravan was erg ruim en luxe, veel beter dan in bijvoorbeeld frankrijk of italie.
Bij klachten werd erg gelijk iets aan gedaan, prima service op de camping, eigenlijk overal alleen aardig personeel gezien, ook in het zwembad waar veel toezicht was voor zo'n klein badje.
Er werdt ontzettend veel georganiseerd ook in de avonduren, en er was een druk bezochte gokhal, typisch sfeertje.
Omgeving is geweldig, vlak bij queens vieuw, wel rekening houden met ongeveer een half uurtje rijden voordat je in de bewoonde wereld komt.
Er is een voetbalveldje, voor de rest kom je daar natuurlijk vooral voor de omgeving.
Indien je niet van kamperen houd niet doen, je kunt in deze omgeving voor hetzelfde geld een vrijstaande woning huren.
Dit hebben wij de 2e week gedaan.

Annemieke
24-6-2008 Wij zijn in juni in Schotland op vakantie geweest, met 2 jonge kinderen.We hebben een hele leuke vakantie gehad, met grotendeels prachtig weer. Er zijn veel leuke uitstapjes in de omgeving, die goed te doen zijn met jonge kinderen.
Het park ziet er wat ouder uit dan in de reisgids. De stacaravan was niet nieuw, maar wel heel ruim en schoon. De medewerkers zijn heel vriendelijk, al leken sommige gewoontes op het park wel wat ouderwets en omslachtig (o.a. bij het zwembad). Het zwembad is niet groot, maar onze kinderen hebben zich er goed vermaakt en na een uur was het ook weer prima om eruit te gaan. We hebben echt een hele leuke vakantie gehad.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Tummel Valley bij:

Jetty
11-5-2008 Wij zijn net terug uit dit park, de lodges zijn heel modern en compleet met o.a.vaatwasser, wasmachine.
Op het terras staan de tuinstoelen en tafel al klaar, alles super nieuw.
Het zwembad is niet groot, maar onze kinderen hebben zich er wel vermaakt, al is het jammer dat je telkens maar één uur mag zwemmen.
De omgeving is prachtig om dagtochten te maken.

Michelle Corbeau
26-4-2008 Geweldig park. We hebben in de lodges gezeten, over de caravans kan ik niet oordelen. Het winkeltje heeft net voldoende voor de dagelijkse dingen. Als je van entertainment en Engels eten houdt kun je je hart ophalen, wij zijn er ver vandaan gebleven.
De lodges zijn gloednieuw, ruim en goed ingericht. Perfecte douche, mooie tv en dvd speler en een ruime keuken.
De liggin aan de rivier is prachtig, Pitlochry op 20 minuten. De highlands om de hoek, ideaal voor dagtochten en mooie wandelingen.

Yvonne
24-1-2008 Aardige camping, de lodges zijn in orde. Wij zijn in 2007 geweest. Je kunt er heerlijk wandelen, maar eerst even met de auto naar een bos rijden. Wij zijn er drie dagen geweest, dit was iets te kort. Zwembad is voor schotse begrippen zeer redelijk te noemen, maar te klein en na een half uur komt de volgende groep.

Familie, Aug. 2007
Ann Obourdin
Onderkomens
31-8-2007 Caravanpark is ideaal met kinderen. Je hebt wel de wagen nodig om uitstapjes te maken. Pitlochry, Kenmore, Rannoch, Queens view, allemaal zeer mooi. Loch Ness is wel drie uurtjes rijden, meer de highlands in. Aberfeldy, mooi om te golven. Alles in de caravan is netjes en proper. Bestek en servies was allemaal ok. We hadden zeer goed weer, en we hebben dus ook buiten kunnen eten. Rustige omgeving. Een aanrader met kinderen. Alleen is links rijden, in de midlands, wel wat gevaarlijk, naar mijn mening.

Anja
22-12-2006 Wij zijn in juni 2006 naar dit vakantie park gewwest en in een houten lodge.Alles was vernieuwd de keukeninventaris en een nieuwe tv met dvd speler De mensen zijn erg vriendelijk . Met de auto kan je er mooie tochten maken ook in de omgeving.
Wel zelf een tuinstoel meenemen voor als het mooi weer is.

Familie, Aug. 2006
Ton van Leest
Onderkomens
25-9-2006 Het caravanpark zelf ziet er netjes en verzorgd uit. Het restaurant/ cafe / disco minder en zelfs slordig, tafels werden niet schoongemaakt etc. alles plakt er. De stacaravan waar wij verbleven was volgens mij afgeschreven. De zithoek te onsmakelijk om er te zitten, vlgs de beheerder was het schoon maar gewoon verkleurd. Ik kom er niet meer hoewel de omgeving prachtig is en het park een goedde uitvalsbasis is.

Wim
25-5-2006 Wij zijn al meerdere malen op deze camping geweest en vroeger was dat prima. Het park is verkocht aan een nieuwe eigenaar en sinds die tijd erg verslechterd. Apparaten die kapot zijn en stroom en water die regelmatig uitvallen. Bovendien zijn de stacaravans tegenwoordig veel te duur.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit