Vakantiehuis Struanlea cottage in Breakish (Isle of Skye) Schotland beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Struanlea cottage

_
Vakantiehuis Struanlea cottage Breakish (Isle of Skye)
1 beoordeling

Beoordelingen Vakantiehuis Struanlea cottage

38 Lower Breakish, IV42 8QB, Breakish (Isle of Skye)
Vakantiehuis Struanlea cottage scoort een 8,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Struanlea cottage? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Struanlea cottage in Breakish (Isle of Skye), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Vakantiehuis Struanlea cottage vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Schotland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Schotland. Vergelijk Vakantiehuis Struanlea cottage met andere accommodaties in Breakish (Isle of Skye).

1 beoordeling van Struanlea cottage

1 beoordeling
"Klein, maar knus vakantiehuisje op Skye."
Henriette
21-7-2011 Een klein, maar knus vakantiehuisje op Isle of Skye. De inrichting is eenvoudig, de keuken had voor ons gevoel iets groter mogen zijn, maar het was niet vervelend klein.
Voor een paar dagen een heerlijk huisje, rust en de bushalte op 50 meter afstand.
Vriendelijke ontvangst door Sonja en ze wees ons al direct op een mooie wandelroute naar Broadford, een iets groter dorp met een paar winkels,restaurants.
Een TV is niet aanwezig in het huisje, wel veel goede muziek en dvd's.
We hebben er een paar heerlijke dagen gehad! Voor 2 personen is het niet te klein, maar voor 3 of 4 personen vinden wij het huisje aan de erg kleine kant.
Genoeg service, pannen etc aanwezig en de douche is ook prima.