18-8-2007
Voor ons was het een enorme schok om op dit 'Amerikaans'park te verblijven (na een week in The Higlands te zijn geweest).Gokhallen,(waar zelfs de kinderen bezig zijn) Eetgelegenheden zijn (vr)eetschuren, vermaak voor de kids is er genoeg, als er maar voor betaald wordt. Wij vonden de caravan erg vies! Het zwembad, waar kont aan kont gezwommen kon worden, hebben we links laten liggen. Het strand kon je op via een poort (terrein ligt achter hekwerk)zwemmen kon niet ivm de stenen! Een ijsje kost hier gemiddeld 1 pond 90 (x1,5) Trampoline springen 4 pnd (x1m5) voor 5 min. Eens maar nooit meer!
22-8-2007
Ik sluit me geheel aan bij de vorige beoordeling. De Engelsen zullen het wel wat vinden, maar dit is niet my cup of tea!
Misschien als je hier alleen overnacht en verder AL je vertier buiten het park zoekt is het best wel aardig.
Vuil blijft rustig een paar dagen op straat liggen, kleedkamers bij zwembad worden tussen de middag als bad dicht is niet schoon gemaakt, servies was vies etc, etc. We zijn 2 dagen eerder naar huis gegaan.