Vraag en Antwoord Schotland

Wifi (1 reacties)
Bungalow Brunston Castle****
Peter van Dijk
24-5-2013
Is er op het park en of in de bungalows een Wifi verbinding?

BrunstonWynd
26-5-2013
Hallo, Er is in de bungalows op de top een WIFI aansluiting in de bungalow. De bungalows in het dal zullen eind dit jaar voorzien worden van een WIFI aansluiting. Tevens bestaat de mogelijkheid om op de receptie gebruik te maken van een WIFI aansluiting of hun laptop. Met vriendelijke groet. Brunston Wynd at Brunston Castle.

wie weet (0 reacties)
Edinburgh
petra gloudemans
18-10-2012
zijn er al dvd's van de taptoo van edingburg van 2012

Autohuur SIXT (0 reacties)
arno
6-10-2012
Bij het afhalen van de auto waren de kosten veel hoger dan de resevering. Op de bon hadden ze zonder vragen zomaar base excess waiv toegevoegd. Wist niet wat het was. Volgens de medewerker zou dit borg zijn en zou ik het terugkrijgen. NIET DUS! dit is afkoop eigen risco. Oplichters! Let dus op voordat je tekenend! Anders kun je fluiten naar het geld.

10 daagse busreis schotland bolderman (0 reacties)
Hans Siemons
26-6-2012
Wie heeft er ervaringen met de 10 daagse rondreis door Schotland van Bolderman? Wij willen die waarschijnlijk zomer 2013 gaan maken. Wie heeft er ervaringen of tips? Of evt andere busrondreizen in Schotland van andere Touroperators die aanbevelingswaardig zijn? bvd Hans Siemons

Wat is de beste manier van reizen in de Edinburgh? (1 reacties)
Edinburgh
K.
7-2-2012
Wat is de beste manier van reizen in de stad Edinburgh?

M.A. de Jong
14-3-2012
In Edinburgh kun je prima met het openbaar vervoer, de bus is niet duur en je kunt dagkaarten of zelfs kaarten voor meerdere dagen kopen. Daarentegen is het centrum van Edinburgh niet heel groot, alle bezienswaardigheden zijn vrijwel allemaal op loopafstand van elkaar.

busreis Schotland (1 reacties)
maartje
6-1-2012
Wij zijn van plan om met Bolderman Reizen een rondreis door Schotland te maken. Wie kan mij informeren of dit te doen is voor 2 dames van 60+ Heeft iemand ervaring dan graag een mail. Bedankt voor de informatie. Maartje

maartje
17-1-2012
stuur mij een mail a.u.b.

overnachtingsmogelijkheid (0 reacties)
Kilmarnock
Maria Minnen
30-12-2011
in januari voor 1 persoon 1 week low budget

elektriciteit Piperdam resort (0 reacties)
Vakantiepark Piperdam
Nick Warner
23-5-2011
kan iemand mij vertellen wat de koste nvoor elektriciteit zijn in dit resort. Wij hebben een huisje met sauna en buiten jacuzzi voor 5 dagen. loopt dit heel ergsnel op en waar moet ik op rekenen. M vr gr, Nick Warner

beddengoed mee? (0 reacties)
Bungalow The Little Houses/Na Tighean Beaga
brigitte
28-4-2011
Wie kan mij vertellen of de bedden in the little houses opgemaakt zijn of dat ik zelf beddengoed mee moet nemen?

Wie weet (1 reacties)
Vakantiepark Great Glen Waterpark
Marie-Jose Kelleners
7-2-2011
Ik lees de beoordelingen en schrik daar toch van. Ik heb via Hoseasons geboekt en de recenties daar waren allemaal zeer goed. Word ik voor de gek gehouden door hoseasons? Wil dit wel graag weten want goedkoop is het niet. Dank voor de moeite Met groet Marie-Jose Kelleners

Marie-Jose Kelleners
7-2-2011
Mijn emailadres was niet correct. sorry mj.kelleners/hotmail.com

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?