4-9-2011
We zijn net terug van 3 heerlijke weken op camping Centro Vacanze in San Marino.We waren er met 3 kinderen van bijna 3, 9 en 10 jaar
We waren zeer tevreden, een super zwembad met goede ligbedden.
Het was voor de kleine kinderen ideaal dat het zwembad geleidelijk afliep naar het diepe gedeelte.
Leuk animatie team. Heerlijk restaurant.
Het sanitair was niet erg modern maar werd goed en regelmatig schoongemaakt.
Het is voor ons een camping om misschien nog eens terug te gaan.
Eigenaar zegt:
Hartelijk bedankt voor de manier waarop u onze structuur en onze medewerkers heeft beoordeeld. Het is altijd leuk om te weten dat onze klanten tevreden zijn met ons werk. Met de hoop u nog eens terug te zien als een graag geziene gast, met vriendelijke groet, Sigrid
30-1-2012
Deze camping is een goede plek om de stad San Marino te gaan bekijken. Wij hebben dit dan ook diverse malen gedaan. Ook Rimini is goed te doen. De camping is rustig maar wij vonden het erg leuk. Het zwembad was mooi met genoeg ligbedden.
De plekken zijn groot genoeg voor onze Brixen tent. Wel hebben we even moeten zoeken naar een goede plek maar toen we een plek hadden was deze ook prima. Ze waren heel behulpzaam bij de receptie.
Het grote sanitaire gebouw was beter dan de kleine onderaan de camping.
De animatie was volledig Italiaans maar daardoor niet minder leuk. En in het restaurant was het lekker eten.
Eigenaar zegt:
Hartelijk bedankt voor de beoordeling. De leider van het animatieteam sprak nederlands. We stellen altijd aan het animatieteam de eis dat in ieder geval iemand nederlands spreekt. Dit met het oog op de vele nederlandse gasten die we hebben. Daarom is er ook 1 lid van het receptieteam dat nederlands spreekt.
We hopen u nogmaals als onze gast te kunnen begroeten. Met vriendelijke groeten
29-7-2011
Campingplaatsten zijn gescheiden en voor italiaanse begrippen redelijk groot. In de omgeving is niet heel veel te zien en te doen. Qua klimaat is deze regio ook vooral geschikt om niks te doen. Sanitair is ernstig verouderd en aan het begin van het seizoen zijn er al verschillende dingen kapot. Restaurant/ Pizzeria op de camping. Eten smaakt goed, maar personeel is veelal onbehulpzaam en heeft veel moeite om een andere taal dan italiaans te spreken. Zwembad is mooi, badmuts echter verplicht!
Iedere dag animatie en elke avond 'disco'. Om 23 uur is het meestal wel rustig, maar muziek is over de gehele camping goed te horen.
Eigenaar zegt:
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. We hebben inderdaad aan het restaurant doorgegeven dat het personeel minstens de engelse taal moet beheersen. Als u bij de receptie was komen vragen, hadden we u tips kunnen geven over de omgeving. Met vriendelijke groeten
25-7-2011
Via een veiling een weekje in een tent geboekt op deze camping.
Deze tent van TO was prima, echter het sanitair is slecht onderhouden, verouderd (staantoiletten) en vies.
Het zwembad is mooi, wordt wel goed bijgehouden, voldoende ligbedden, goede toezicht, badmuts verplicht...
Het restaurant bij de camping serveert heerlijke pizza's voor een leuke prijs.
In de omgeving zijn leuke dingen te doen bv het historisch stadje San Marino, het strand van Rimini, het waterpark Aquafan en de vele shopping centra...
Onze kinderen van 7 en 10 hebben zich prima vermaakt op deze camping mede ook doorat 90% van de gasten nederlands was...
Eigenaar zegt:
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. We hebben inderdaad deze zomer moeite gehad met de schoonmaakploeg. We hebben regelmatig personeel moeten wisselen omdat niet schoongemaakt werd zoals wij het wensen.
met vriendelijke groeten