Kies een internationale website
4,9
_
Beoordelingen Hotel Queens Gardens Resort*****
Troy Hill Drive 1, 6600, Saba
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Queens Gardens Resort***** in Saba, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Queens Gardens Resort***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Queens Gardens Resort
scoort een
uit
, op basis van
beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Queens Gardens Resort***** in Saba, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Queens Gardens Resort*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Queens Gardens Resort***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 13
vakantiefoto's
van Hotel Queens Gardens Resort***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
met jonge kinderen
(1)
(1)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(15)
ALL
met partner, Feb. 2012
"Prachtige lokatie,super hotel"
leje
1-3-2012
Schitterd gelegen tegen de berg en uitzicht over The Bottum. Erg vriendelijk ontvangen en leuke mensen in de bediening. Schone en ruime kamers met eigen jacuzzi en prachtig uitzicht. Is een wat duurder hotel maar dat is het zeker waard. Mooi eiland waar je prachtig rond kunt wandelen en pittige hicking-routes kunt lopen. Geen lokatie voor mensen die slecht ter been zijn.
"Prima hotel met prachtig uitzicht"
L.A. Groenenberg
Bekijk foto's
10-8-2011
Wij zaten in het hotel in de periode van 23 juli t/m 31 juli 2011.
Het hotel ligt op een prachtige locatie tegen de heuvels op gebouwd.
Hotel heeft wat achterstallig onderhoud, maar daar wordt hard aan gewerkt. Het management is nederlands en zeer gedienstig. Personeel is aan wisseling onderhevig, maar over het algemeen wel Nederlands.
Het eten is er voortreffelijk. Wij hebben er iedere avond gesmuld van een zeer goed diner.
De kamers hebben geen airco, maar dat is ook niet echt nodig. Iedere avond de ramen open en de plafondventilatoren aan is voldoende voor een prettig klimaat. Voordeel is wel dat je aan de temperaturen op het eiland gewend blijft.
De kamers werden ook goed schoongemaakt.
met partner, Mei 2011
"Niets voor mensen die slecht ter been zijn"
Velzel
14-5-2011
Het hotel ligt erg mooi halverwege een berg en heeft fraai uitzicht over de het dorp en de zee. De kamers zijn geweldig met een zitkamer een slaapkamer en een jacuzzi. Het Nederlands management is erg vriendelijk wat ook geldt voor het overige personeel. De kwaliteit van het eten is echt super. Avonds na 10 uur is er niets meer te doen in hotel, het is dus niets voor mensen die graag na het eten nog even gezellig aan de bar willen vertoeven. Voor mensen met een slechte conditie of die slecht ter been zijn is het hotel een ramp, alleen van de kamer naar het restaurant betekend al 60 trappen op en/of af. Als je naar het dorp wilt lopen doe je er ongeveer 8 minuten over maar terug zeker 25 minuten. Vraag bij de lobby of ze willen regelen dat Eddie een rondje met je op het eiland gaat rijden, hij is er geboren en getogen en kent alle plekjes o het eiland
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Queens Gardens Resort***** ...
Verklein aantal aanbieders
Booking.com
ABC Travel
Meer aanbieders
met partner, Nov. 2010
"Top!"
Aaltsje
5-12-2010
3 Nachtjes geslapen in dit hotel. Grote kamers, heerlijk bed, prima service, vriendelijke mensen en lekker eten. In The Bottom zelf is niet veel te doen, maar dit hotel compenseert dat ruimschoots. Een aanrader!
met jonge kinderen, Juli 2010
"Fantastisch hotel en super vriendelijke staf"
fam borrie
17-8-2011
Wij hebben het erg naar ons zin gehad. Claire en Hidde hebben ons enorm verwend.
super uitzicht en grote kamers.
"Geen 5 sterren waard"
Peter
22-12-2009
Om maar met de deur in huis te vallen: het hotel is geen 5 sterren waard. Het hotel ligt erg mooi halverwege een berg en heeft fraai uitzicht over de omgeving. Het Nederlands management is vriendelijk wat ook geldt voor het overige personeel. De kwaliteit van het eten is echt super. Maar het hotel heeft ook minpunten. Het appartement dat wij hadden was niet schoon en kende het nodige achterstallige onderhoud. De kamers hebben geen airco waardoor het ’s nachts warm blijft. Verder laat men gasten van buiten het hotel toe tot het zwembad. Dit had 1 middag tot gevolg dat het zwembad geheel bezet werd door een groep zeer luidruchtige Amerikaanse studenten. Voor de aanwezige hotelgasten was het niet meer uit te houden. Pas nadat wij geklaagd hadden, werden de studenten met zachte hand. Wij kregen sterk de indruk dat het geen incident was. Dit past in onze ogen niet bij een 5-sterren hotel.
"Perfect!"
Monique en Henk
19-8-2008
Zijn net terug na een combinatie bezoek aan Sint Maarten,Saba en Sint Eustatius. In dit Hotel hebben we als 2e mogen verblijven. Wij hadden de hoogste kamer (nr 8) met een perfect uitzicht op de zee en the Bottom. Hotelmanager,bediening,kok kortom het hele team is erg bereidwillig je alles na de zin te maken. Eten is mag ik wel zeggen erg goed. Was nu ivm low-low seizoen niet druk maar het heeft ons aan niets ontbroken.
met partner, Aug. 2008
"Een aanrader!"
C. Mikx
25-9-2008
Vanuit het bubbelpad heb je een super uitzicht!
En je slaapt heerlijk in het grote bed met jungel geluiden op de achtergrond!
met partner, Juni 2008
"Wat een uitzicht"
René
11-7-2008
Mooi gelegen hotel op de heuvel van Saba. Het eiland is leuk om in een paar dagen te verkennen en makkelijk bereikbaar vanaf St. maarten per boot of per vliegtuig. Het ieland is het beste dat het eiland Saba te bieden heeft en zelfs de koningin verblijft hier als ze op Saba is!
Sandor & Kitty
24-3-2008
Dit hotel is prachtig gelegen boven The Bottem. De suites zijn prachtig mooi met een eigen jacuzzi! De service was perfect en het eten uitstekend.
volgende
Kaart Saba
Foto's Saba
Video's Saba
Vraag en Antwoord Saba
Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?
Nee
Een olie
Factor 10-20
Factor 30-50
Ik vermijd de zon
Bekijk resultaten
Maak een Zoover Account en beheer uw accommodatie, bezienswaardigheid, attractie of restaurant.
Klik hier voor meer informatie