Hotel Cosmos**** in Moskou Rusland beoordelingen 7.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.640 bezoekers online
Home > Rusland > Moskou > Hotel Cosmos****

Beoordelingen Hotel Cosmos****

-14  °C

10 februari 2012

Hotel Cosmos**** Moskou

Hotel Cosmos scoort een 7,4 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Cosmos****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Cosmos**** in Moskou, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Hotel Cosmos**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Cosmos**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Rusland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rusland. Vergelijk Hotel Cosmos**** met andere accommodaties in Moskou.

24 beoordelingen over Cosmos****

zakelijk, Okt. 2011
Nooit meer
bertv
9-10-2011 Cosmos Hotel in Moskou is een weinig vriendelijke "slaapfabriek" in een onvriendelijk gebouw. Erg gehorig. Veel sporen van rokers, inclusief de geuren, matig ontbijt. Daarbij relatief ver van het centrum gelegen. Voordeel is dat het dicht bij een metro station ligt. Het lijkt er op dat er diverse kleinere ondernemingen in het gebouw zijn ondergebracht, je moet overal meteen betalen.
Nooit meer doen!

met een groep, Juni 2011
Super groot hotel
Conny de Kramer
14-6-2011 Hotel Cosmos is 1 van de grootste hotels in Moskou maar je merkt niet dat het zo groot is, alles gaat vlot. Het prachtige uitzicht vanaf de kamer, wij zaten op de 21ste etage, maakt goed dat je verder nogal ver van het centrum bent. Maar er is in de buurt genoeg te doen en te zien om je toch aardig te vermaken.

met partner, Mei 2011
Heel groot hotel
corrie
14-5-2011 Net terug van een reis Moskou Sint Petersburg. 2 nachten in hotel cosmos verbleven. Het is een inmens groot hotel. Kamers zijn erg warm en als je een raam openzet veel lawaai van verkeer. Kamers zijn gedateerd, bedden niet al te goed, voelden de veren van de matrassen en mijn echtgenoot had een doorgezakt matras. Maar wij waren 's avonds zo moe van al het wandelen in de stad dat wij toch goed geslapen hebben.
Massa restaurant met veel eten maar over de smaak valt te twisten. Van de stad hebben wij in ieder geval genoten en daarom namen wij de ongemakken van het hotel op de koop toe.

met vrienden, Apr. 2011
Prima hotel in Moskou
Bobbe
5-5-2011 Via Fox een reis naar Moskou, met aansluitend een (door)reis naar St Petersburg, geboekt. Het Cosmos hotel is verschrikkelijk groot (1700 kamers). Wij zaten op de 19e etage. Ook op de 19e etage hoor je het verkeer heel duidelijk van de snelweg "voor de deur", dus ramen dicht houden. Het hotel is opgeleverd in 1979 i.v.m. de olympische spelen van 1980. De kamers zijn enigszins gedateerd. Bij binnenkomst in de lobby krijgt iedereen bij de balie een bewijsje met kamernummer, naam, etc. Dit bewijsje moet iedere keer getoond worden als je de lobby binnen komt. Dat is enigszins vervelend maar ook wel nodig want iedereen kan het hotel in feite "zo binnen lopen". Dus het is voor je eigen veiligheid. Er is een nachtclub in de kelder van het hotel is. Een minpunt daarvan is dat er 's avonds in de lobby "dames" mannen staan te ronselen om naar de nachtclub te gaan. Het zal vooral de bedoeling zijn om zakenlui te ronselen, maar toch.

met jonge kinderen, Okt. 2010
Hele mooie vakantie
Randinho123
14-2-2011 Er is van alles te doen en het is er erg leuk, ook is het kindvriendelijk voor de kleintjes

met partner, 2010
Fantastish Hotel
Bosch
11-8-2010 Ik heb veel Hotels gehad!
In verschilende landen!
Dit Hotel heeft 4 sterren! Maar het is eigenlijk 5 sterren Hotel
Het komt omdat het in een stad ligt!
Voor mij is dit het beste Hotel wat Ik Ooit heb gehad!
Ben er al 2 keer geweest!
Je hebt er echt alles!
Vriendelijk personeel and hulpzaam
Voor mij een tien!

met een groep, 2010
Groot
Sjaak
26-5-2010 Groot gebouw. Mag hier en daar nog wat achterstallig onderhoud gebeuren.

met partner, Okt. 2009
Super groot hotel
henkt
22-7-2011 Hotel Cosmos, ontbijtzaal is wel erg massaal. Kamers zijn goed, bedden matig.
Het hotel ligt vlak bij metro, naar centrum ca 15 min. Met de metro in Moskou wat lastig, van te voren goed tellen bij welk metrostation je er weer uit moet.

met oudere kinderen
Goed hotel
.P.J.M. Dekker
8-8-2009 Goed groot hotel, centraal gelegen, veel beveoliging en liften. eetzaal is inmens groot.

met vrienden, Aug. 2009
Heel mooi groot hotel, waar voor je geld.
Edwin
27-8-2009 Hotel Kosmos is één van de grootste hotels in Moskou, soms is het erg druk in de hal wanneer er weer een bus vol nieuwe toeristen aankomen. Tijdens de lunch kan het, als je vroeg gaat, erg druk zijn. Kom je iets later dan is het al wat minder druk. Het eten is goed, en ziet er verzorgd uit. Receptie-medewerkers spreken goed Engels. Als je in Moskou bent, koop een 20-rittenkaart voor de metro, is voordeliger, en hoef je niet steeds kaartjes te kopen. Aan de kassa bij de metro spreken ze helemaal geen Engels! En als je met de metro gaat, zorg ervoor dat er iemand is die het cyrillische schrift kan lezen, anders wordt het moelijk je bestemming te vinden.

zakelijk (1)
met een groep (10)