Hotel Neptun in Neptun Roemenie | Zoover

Beoordelingen Hotel Neptun

31 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Hotel Neptun

TRANDAFIIRILOR, Neptun, 905550, Neptun
Hotel Neptun scoort een 9,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Neptun? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Neptun in Neptun, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Roemenie. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Roemenie. Vergelijk Hotel Neptun met andere accommodaties in Neptun.
Er zijn helaas nog geen Nederlandse beoordelingen aanwezig voor Neptun / Neptun. Je kunt wel een beoordeling toevoegen.

Heb je deze accommodatie bezocht?

1 beoordeling van Neptun

1 beoordeling
met oudere kinderen, Aug. 2005
"Niet echt slecht"
maaike
29-7-2009 Ben er 28 jaar geleden met mijn ouders naartoe geweest.Toen zwaaide het communisme nog hoogtij,was dan ook zeer goed te merken.Het personeel was toendertijd heel vriendelijk en hulpvaardig,ze hadden graag dat je de fooien met dollars betaalde,daar deden ze dan ook alles voor.Het eten was goed,maar eentonig;dus na 3 weken had je het wel gehad.Goede kamers,1 nacht bij mijn ouders op de kamer geslapen,daarna kreeg ik een 2-persoonskamer voor mij alleen zonder ook maar iets bij betaald te hebben.Zou er nog eens heen willen gaan,al was het maar voor het verschil te weten.
Periode van reis klopt niet,maar er moest iets ingevuld worden.